Може ли по-голямата пак да се намеси....Едно ще ви кажа - пример - аз съм държала този изпит общо 8 пъти - 5 в СУ и 3 в УНСС. Явно съм попадала все на различни проверители, не знам дали знаете, въртят ги всяка година. Ако всички ваши съмнения са верни как никога не съм имала под 4.50? Имала съм 5.50, 5.25, 4.75, 5.00, 5.75.....и така, в този диапазон. Как ли?
Казвала съм, но ще потретя - ЛИТЕРАТУРАТА НЕ СЕ УЧИ,ИЛИ Я МОЖЕШ - ИЛИ Я МЪЧИШ,ЗА ДА ИЗКАРАШ!
Любим автор?! Не, моля ви, само това не. Истинският талант личи само когато се наложи да пишеш за нещо, което не харесваш, а всъщност може да изразиш това свое мнение аргументирано и интелигентно. Аз не харесвам Далчев, но писах за другите-пак не са ми любимци и никой не ми е любим...аз обичам литературата.
Проверителите нямат общо, те не разсъждават за вашите теми, както го правите вие - аргументацията на една тема няма общо с нечие настроение.
А когато нещо го мъчиш, но не ти идва отвътре - пример - и историята толкова съм я държала - 2.00, 3.00, 2.00, 3.75, 4.00.......има истина,а? А най-парадоксалното е, че никога не съм се готвила по литература, знам по един цитат сигурно от автор, една критика не съм прочела....аз пиша от сърце. По история как ли не съм се готвила и какви безсънни нощи са били, майко мила!!!
Затова, знам, че ви е болно, ощетени и недоволни винаги има (питайте сега за историята...)

Ама не сте съвсем прави - не решавате вие дали ви е брилянтна темата, явно не е. Бягайте от клишетата, те ви убиват....Далчев е по-добрият вариант - така четох тук на много места, а какво стана...сега нещо не е наред. Защо? Ами авторът няма значение....затова.