Ivan_Panchev написа:
jantex,
като е толкова нормално да има квоти защо ги няма никъде другаде освен у нас?! Ние какво толкова особено сме дявол да го вземе

И сега jantex ще ти кажа още нещо. Ти казваш, че не било коректно да използвам анкетата на Симион. Аз мисля, че не си прав. Още по-малко си прав, когато ми цитираш мненията на три жени от форума.
Нека махнат квотите ,но да променят и изпитите.
При сегашната система (подчертавам) на прием обаче е напълно неоснователно и нелепо да се махне границата мъже/жени...
"Ти казваш, че не било коректно да използвам анкетата на Симион. Аз мисля, че не си прав." Добре де, но кажи
"защо?" , аз поне се обосновах...
"Ти казваш, че не било коректно да използвам анкетата на Симион. Аз мисля, че не си прав. Още по-малко си прав, когато ми цитираш мненията на три жени от форума."-> Чакай ,чакай, човек , съвсем ме огелпи
Хем казваш - давайте да гледаме
анкетата от форума , хем казваш ,че не съм прав като ти цитирам мнения на
хора от форума....
...и то точно тези хора ,за които ти каза
"Моля направете една анекта сред жените"
=====
Цитат:
така че при който и да ме пратиш (в случая jantex изпрати) ще ми е интересно и определено ще разкрие нови хоризонти на познание
Чакайте малко бе, хора ! Аз да не съм ви пакет

Никъде не искам да ме изпращате и не съм проявявал интерес какво мисли г-ца "Х" ,която работи в "У"...а това кой какви изследвания е правил -> ами нека си правят хората, това им е работата...
======
П.П. Тук искам да разкрия една тайна на Joyride, която каза
Цитат:
казах го ,защото ти се застъпи за това ,че не си ходил на уроци, а си писал на изпита и тн - да не се почувстваш причислен към мнението ми ,че с училищна подготовка не може да се справи добре един кандидат-студент
Естествено, че съм ходил на уроци....
Ето ми и точните думи:
jantex написа:
Абсолютно, изцяло и категорично на момента си измислих всеки един ред, всяка една дума в темата ми за Далчев на изпита...
Бях отишъл на изпита без нито едно зазубрено фрагментче от която и да е тема (предполагам ,зашото не ми остана време) и до последно смятах да пиша по есето...Но като видях неприятната и изискваща сериозно осмисляне тема по "есето" ,която едва ли бих разработил за 5 часа, реших да си разработя една на момента за Далчев, а предполагам затова и стана сравнително къса - > 7 стр.
(нямам нито един цитат от критик в темата или нещо подобно, всичко съм си мислил на место)
Доколкото мога да чета ,тук никъде не казвам, че не съм ходил на уроци...Ходил съм...
...и не знам какво вие разбирате под уроци, но за мен те служат за
едно по-високо ниво на разбиране на материала (+ допълнителен материал), за да съм по-наясно с творчеството на авторите...