Дата и час: 20 Яну 2026, 19:00

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 07:43 
Пишеща машина
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Какво може да препише за 5 часа,зяпайки постоянно в листата на един човек ?! Отговор-малко,пък ако не е и чел-може и нищо..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 08:20 
В началото бе словото
Аватар

Rysef написа:
Какво може да препише за 5 часа,зяпайки постоянно в листата на един човек ?! Отговор-малко,пък ако не е и чел-може и нищо..

а не е така моя приятел си преписваше, но явно не е успял всичко. Не знам

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 11:16 
В началото бе словото
Аватар

Едно време ги имаше самоуважението, съвестта и всички други хубави неща..ма това време отминааа.... :lol:

В интерес не истината при явяването на изпит дотолкова вече всичко зависи от късмета , че направо е смешно..Знания в епруветка в уж равнопоставена ситуация показваме.. голяма подигравка си е да си научил примерно 98 процента от темите (за история или география напр.) и да се окажеш леко пре...каран.... , а човека до тебе да си слуша бръмбара в ушето и да си изкара високата оценка..
Абе, кво говоря и аз......прибирам си се в къщата :oops: Ччакам английския :roll: :evil: :!:

.....не акай!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 11:41 
В началото бе словото
Аватар

е така е - ама секи може да го направи стига да му стиска - на нас не ни е затова сме зубкали, на други им е... не е честно да, ма има начин (имало е) да ги спрем - квестора :arrow: последствия :wink: за това, че не сме кой ни е виновен ? Ние сме си виновни :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 12:07 
В началото бе словото
Аватар

А!!т'ва с преписването на място е най-малката работа...а изтичането на информация, това, че точно в УНСС (споменавам го, защото стана дума преди това..) час преди темата да бъде прочетена в аудиториите разни хора масово четат (каква изненада!!!!)точно "бъдещата" "неизвестна" тема след като квестора нехайно се е завъртял покрай тях и им е казал нещо... или това, че ако отидеш да вземеш на квестора кафе, пищовите са ти върнати триумфално!

Навсякъде го има това.....

Ама това е тема на друг разговор и като че ли не е точно за този форум...Ама се възмущавам!!ако на 18-19 години нямаме достойнство...ама хайде , че стана много идеалистичен тона на коментара

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 12:42 
Пишеща машина
Аватар

OX/\\-OB написа:
че точно в УНСС

Ами там,къде другаде я :? :lol: пфу !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 14:31 
В началото бе словото
Аватар

OX/\\-OB написа:
А!!т'ва с преписването на място е най-малката работа...а изтичането на информация, това, че точно в УНСС (споменавам го, защото стана дума преди това..) час преди темата да бъде прочетена в аудиториите разни хора масово четат (каква изненада!!!!)точно "бъдещата" "неизвестна" тема след като квестора нехайно се е завъртял покрай тях и им е казал нещо... или това, че ако отидеш да вземеш на квестора кафе, пищовите са ти върнати триумфално!

Навсякъде го има това.....

Ама това е тема на друг разговор и като че ли не е точно за този форум...Ама се възмущавам!!ако на 18-19 години нямаме достойнство...ама хайде , че стана много идеалистичен тона на коментара

Ами мога да ти кажа, че тази година, ако беше изтекла информация аз със сигурност щях да я знам. Но не би - така че престанете да плюете УНСС - на всякъде го има това. И на предварителния в СУ хората четяха климат и ЮЗ, но... какво да се прави. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 14:44 
Живее, за да пише
Аватар

оооо да СУ на предварителния мога да кажа как една моя съу4ени4ка бе6е убедена 4е е с връзки и знае 5те теми и тн ,,,, и какво се оказа =изненадат... и се пак има6е 2 ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 14:50 
В началото бе словото
Аватар

Ами мога да ти кажа, че тази година, ако беше изтекла информация аз със сигурност щях да я знам. Но не би - така че престанете да плюете УНСС - на всякъде го има това. И на предварителния в СУ хората четяха климат и ЮЗ, но... какво да се прави. :wink:[/quote]

оооооооооооооооооох, моля ти се, девойко!!Явно си подценяваш "Връзките" макар че дори не е много уместно да парадираш с тях по такъв начин.....пред мен ти казвам квесторката отиде при едно момиче, каза му нещо час преди изпита, то си извади учебника супер спокойно (друг е въпроса как го извади при положение, че чантите ни би трябвало да са отзад в стаята или далеч от нас) и си прочете Северния Централен...
тъй че...кротко...издухахме се вече..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 15:16 
В началото бе словото
Аватар

Ами било каквото било - аз за себе си знам, че си изкарах всичките оценки сама. Няма какво да говорим за изтичането на информация - предубедена си, а аз прекалено добре знам как седят нещата тази година. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 15:34 
Пишеща машина
Аватар

treisy написа:
предубедена си, а аз прекалено добре знам как седят нещата тази година. :wink:

Съмняваш ме. И ти си от онези лошите :sign6: и ти си била там,и ти си знаела.. :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 16:32 
В началото бе словото
Аватар

Rysef написа:
treisy написа:
предубедена си, а аз прекалено добре знам как седят нещата тази година. :wink:

Съмняваш ме. И ти си от онези лошите :sign6: и ти си била там,и ти си знаела.. :oops:

хахха вече казах, че съм с чиста съвест за изкараната оценка - само аз си знам в колко съм лягала и в колко съм ставала да уча :wink: Най-важното е да си чист пред себе си :!: Просто казвам, че тази година в УНСС темата по география не се знаеше до последния момент - момента на тегленето й. За мен СЦР беше една от темите-ужаси :wink: Но късмет, друг район да беше знам че щях да се справя много по-добре. Но не се оплаквам, сравнително доволна съм от себе си :wink: Сега чакаме 1 класиране и се надяваме :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 16:37 
Пишеща машина
Аватар

Трейси,хубавото е,че си знаеш и целта.Някой още се колебаят.Пожелавам ти да те приемат на първо желание,на първо класиране. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 17:04 
В началото бе словото
Аватар

Rysef написа:
Трейси,хубавото е,че си знаеш и целта.Някой още се колебаят.Пожелавам ти да те приемат на първо желание,на първо класиране. :)

Мерси да ти се връща, но няма да ми е желанието. не изкарах достатъчно, но все пак си мисля, че ще вляза - въпроса на дневен ред е какво :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2006, 18:01 
От дъжд на вятър

Хммм трейси аз знам че си с чиста съвест слънце :) Обаче, въпреки че така знаеш, не ми се вярва темата да не се е знаела до последния момент :oops: Просто спред мен това никъде го няма- знае се преди това!!Въпроса е кой е успял да се добре до нея- лично мнение :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща