Дата и час: 19 Яну 2026, 09:35

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Въпрос за социалните едейности? (09/2004г.)
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2004, 14:47 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Здрасти на всички :Д Искам да ви питам някои неща и ще съм ви мноооого благодсарна,ако се намери някой да ми отговори :)
А въпросчетата са:1-во-какво ще рече текуща оценка вместо изпит? и 2-ро-има ли някакъв начин да се къпят учебници на старо,да речем от редовните студенти в тази специалност(защото аз съм задочно и ако трйбва за всеки предмет да давам по 10 лева май ще се разорй)?И последно-3-то-Наистина ли на изпитите преподавателите искат само това,което са казали на лекциите?
ОООО,май се поувлйкох :Д А да знаете колко още мога да ви питам:):):) Сигурно ви звучат мн. смешно въпросите ми,но все пак за мен са важни.Още веднъж МЕРСИ на този,който ще ми отговори.
i.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2004, 08:47 
текуща оценка ще рече същото, което ти се е случвало в средното училище - получаваш оценки по време на семестъра, така както тогава по време на срока
Отговорът на въпроса за изискванията на преподавателите е- логично - "зависи от човека"

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 11:08 
Кой курс си и какви учебници ти трябват - може да се измисли нещо!
А колкото до изпитите - наистина си зависи от преподавателя, но не разчитай много на това, което си чула, защото доста често има изненади!
А откакто влезе кредитната система - не знам дали има вече такова животно "текуща оценка" - имаше при двусеместриалните изпити, но пак беше много условно - аз не помня някой да е писал текущи оценки при нас!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие: mersi
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2004, 16:40 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
:lol:
Blagodarj i na dvama vi,4e ste mi otgovorili.
Az ve4e si vzeh 2 izpita i to o6te predi sesijta
1-nij be6e ppredvaritelen,a drugij e to4no tozo s teku6tata ocenka,za kojto pitah
PS-purva godina sum i to zado4no(info-to e za stone)
do skoro 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]