Дата и час: 31 Мар 2026, 18:56

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 248 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 18:47 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Joyride, явно не схващаш чувството ми за хумор. ;) Толкова ми е притеснено, че какво ли се обяснявам...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 19:06 
Пишеща машина
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
какво ги налетяхте момичетата с къси поли не разбрах :shock: точно пък те са определящи за акъла на съответната девойка .. ако ви е страх ,че ще се харесат повече - нахлузвайте минижупите ,а не после да казвате ,че те са виновни :wink:

feather - схващам ти чувството за хумор, но все пак ти четох и предишните постове, така че не мисля ,че е само хумор. и както казах и такъв да е - неуместен коментар е "като ви слушам оценките се успокоявам" - не цитирам точно.но иначе без хумор светът ще потъне за 1 нощ :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 19:13 
От дъжд на вятър
Аватар

"Успокоявам се" не е много точен израз, да, признавам. ;) По-скоро осъзнавам, че е рязано на поразия и не само аз мога да недоволствам. ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 19:21 
Тhe regular one
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Относно евентуални теми, свързани с актуалните събития..имам си някои предположения :

--- Влошените ( благодарение на Калфин ) българо-македонски отношения; ОМО-Илинден срещу ВМРО и ВМРО-ДПМНЕ
---Президентски избори ( Беронов след оттеглянето на Стоянов; Анастасия Мозер/Христина Христова; Първанов; Сидеров евентуално. Отказът на Борисов ( паралелно - създаването на Г.Е.Р.Б. )
---Досиетагейт ( "Албер" , "Гоце", "Виктор", спекулации, евентуално съществуване на папка за Кр. Каракачанов - отново спекулация ); Румен Петков, предложението на ДПС ( което бая разбуни духовете )...
---Аферата с вече бившия шеф на "Топлофикация" - паралелно с това заплатата на шефа на В и К София ( 68 000 лв месечно )
---Ливан срещу Израел. Хизбулла срещу Ехуд Олмерт...Изявленията на Махмуд Абас и съответно Кондолиза Райс...
---Природни бедствия ( де да знам..."Катрина", скорошното цунами, което в крайна сметка не беше чааак толкова страшно; Наводненията в БГ, жегите в Европа...)
---Медии - риалити шоу, публицистични предавания, феномени, световно първенство...

Май туй е всичко, за което се сещам...Дано не ни изненадат много..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 19:48 
От дъжд на вятър
Аватар

Добър обзор, браво. Дано да си права. :)

Някакви идеи за излизането на резултатите от устния? Може би ден-два след това? ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 20:06 
От дъжд на вятър

Май на следващия ден или поне тогава трябва,ама квито са бързи тея от СУ може всичко да се очакава :roll: А колкото до въпросите...боже дано не си права :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 20:09 
Тhe regular one
Аватар

Амчи, аз най-важното го пропуснах - ЕС - според мен ще се върти около структура и предстоящия мониторингов доклад, който ще определи всичко. Може и нещо за това кои страни са ратифицирали договора за приемането ни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 20:15 
От дъжд на вятър

А кой са тея страни ако може да ми кажеш :?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 20:19 
Тhe regular one
Аватар

Ирландия, Великобритания със сигурност. Ама за другите...Да речем Испания и Португалия, Гърция, Словения, Словакия, чехия, Унгария, Литва, Латвия, Естония, Полша, евентуално Финландия...други май не са. Много са големи споровете във френския и немския парламент, австрийския също, ама наистина не знам..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 20:28 
От дъжд на вятър

Ок, мерси все пак :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 20:46 
Тhe regular one
Аватар

В допълнение : Атака срещу високоговорителите на джамиите. Палеж на джамия. Желание на не-знам-си-кой да обяви Разград за турски...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 20:57 
От дъжд на вятър
Аватар

Важна е темата с джамиите, но това е етнически проблем и е малко вероятно да я поставят за обсъждане точно на изпит...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 21:02 
От дъжд на вятър

Аз пък си мисля,че е много вероятно да я дадът- все пак е свързана със малцинствата и дискриминацията ,а от там и със Сидеров!!А това си е актуално, а и двете арабки(мисля),на които им беше забранено да ходят с фереджета :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 21:11 
Тhe regular one
Аватар

Ето още нещо важно - болестта и сдаването на властта на Ел Команданте. Представяте ли си, за първи път от 59-та година, а брат му е "само" на 75 :) :) Вива ла демокрация!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Авг 2006, 21:16 
В началото бе словото
Аватар

Хора, знам че не може да се каже със сигурност, но миналата година мочетата са влизали с 22.50, а ми си струва че тази година ще е доста по-голям, вие как мислите, защото аз лично не знам статистиките от минали години ?

С 4.38 съм, а има 19 души над мен и 5 заедно с мен, някой знае ли как е спрямо миналата година ?

Последна промяна gboy на 03 Авг 2006, 21:27, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 248 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Следваща