нямазначение написа:
Magian, не разбирам за какво трябва да се заяждаш. Като няма какво да кажеш, мълчи си. С живота колко съм се сблъскал и колко- не, си знам достатъчно добре. Ти си живей с възгледчетата, че хората от СУ са полубогове.
нямазначение, ама и ти почна адски да омръзваш. Разбрахме, че ти е крив светът, че всички в СУ са боклуци, че България е пълна с корумпирани педали, които само с тебе се занимават и т.н.
Ей такива индивиди "бунтари", "хейтъри" винаги са ми били интересни. Вечно недоволни, вечно някой друг им е виновен, винаги около тях има някаква конспирация.
И преди да почнеш да ме обвиняваш, че съм поредния опиянен будала, само да ти загатна, че на предварителният изпит бях в същото положение - всичко написано по темата и 3.80. Освен това и дипломата ми е осрана, заради "заядливи даскали".
Към лошият ми късмет може да добавим и факта, че от целият материал по история не бях учил само 4 теми, а 2 от тях се паднаха в 2 от 3-те университета, в които кандидатствах и единствената ми хубава оценка е на сегашният изпит в СУ. И въпреки, че съм пълен нещастник, продължавам напред и все някак ще се оправя в живота, без постоянно да хленча и да ругая. Единствено сам мога да си помогна.
И като ти чета постовете, според мен само самочувствието ти е попречило на представянето в СУ. Критерии има и малко или много проверяващите се придържат към тях. Всяка друга проява на самоувереност изразяваща се в демонстрация на "някакви невероятни интелектуални способности", отклоняване от темата и различно от всеприетото тълкувание на факти и събития, както и лично мнение се наказват. Не си професор, за да изразяваш своя поглед върху нещата.
Дано осъзнаваш това. И не се чуди после защо зубрачите влизат, а ти не.
Не си единственият прецакан, няма да си и последният. Но не се дръж като глезено дете, което се къса да реве, когато не му дадат това, което иска. Имай достойство.