Дата и час: 21 Яну 2026, 09:37

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 13:52 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Определено трудно ще издържа, ако въобще издържа :violent2: Ще се пека на бавен огън - то това е ясно!!! Особено след като твърдите, че прехвърлянето е мит!!! Но имайки предвид калитарщината ми що става реч за изпитите..имам ли избор??? А ако не запиша нашите сигурно ще ме разкъсат!!! Аман от амбициозно родители!!!!!!!!!!! Вече се чувставм като дете олигофренче :scratch:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 13:53 
Живее, за да пише
Аватар

TeDuS написа:
Определено трудно ще издържа, ако въобще издържа :violent2: Ще се пека на бавен огън - то това е ясно!!! Особено след като твърдите, че прехвърлянето е мит!!! Но имайки предвид калитарщината ми що става реч за изпитите..имам ли избор??? А ако не запиша нашите сигурно ще ме разкъсат!!! Аман от амбициозно родители!!!!!!!!!!! Вече се чувставм като дете олигофренче :scratch:
ако тва 6е те успокои 6ти кажа 4е има6 супер яко аватар-4е и само ме кара да се хиля :D :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 13:56 
От дъжд на вятър

Абе не е баш мит, става си. Не ме слушай мене, аз съм черноглед (ама с причини). Едно 4.5-5 ако изкараш, влизаш история. Така или иначе никой не ти гарантира, че догодина няма пак да се провалиш, трябва да си влезеш (хъм, като се замисля трябва да те разубеждавам в момента, щот още не са ме приели, ама нищо :lol: ).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 13:57 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
Добре, живота си е твой, всички ние правим избори ежедневно, направи и ти своя, но ми е интересно- учиш педагогика, но не искаш да го работиш какво правиш после...това е големия въпрос Просто мисли и попитай сърцето си-отговорът е там

Какво сърце какви 5 лева!!!! Аз искам да уча спрциалност с егати бала (Психология)...ама се прецаках на изпитите!!!! Сега какво!!! Да потърся в сърцето си отговора нали догодина ще изкарам 5.50 на изпита ли или??? (извинявам се за гадната ирония, но това със сърцето направо ми събра погледа) :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 13:58 
Пишете, о, братя
Аватар

Тedus ние няма как да вземем решение вместо теб. Трябва сам/а да решиш, а ние просто даваме съвети.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 13:59 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
Абе не е баш мит, става си. Не ме слушай мене, аз съм черноглед (ама с причини). Едно 4.5-5 ако изкараш, влизаш история. Така или иначе никой не ти гарантира, че догодина няма пак да се провалиш, трябва да си влезеш (хъм, като се замисля трябва да те разубеждавам в момента, щот още не са ме приели, ама нищо ).

Кофти!!!! :roll: А какво ти се учи принципно?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 14:03 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
Тedus ние няма как да вземем решение вместо теб. Трябва сам/а да решиш, а ние просто даваме съвети.

Извинявам се за кофти тона!!!! Благодаря за проявеното разбиране!!! Но това моето (имам предвид тъпата ситуация, я която се намирам) предполагам, че се среща и при други личости!!!!! Има ли някоя сродна душа!!!! Като не ми стига ЪКЪЛА поне да плагятсвам с решенията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS: КъФ психолог искам да ставам...аз имам спешна нужда от доктор!!! :violent1:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 14:08 
Пишете, о, братя
Аватар

Аз вече съм изпитала на гърба си това да не съм приета никъде и нищо , което е далеч по страшно от това да си приет педагогика. Представи си една година на пълно безделие и цялостна подготовка за кандидатстване наново. Да не говорим, че въобще не е казано, че пак ще те приемат. отделно всички роднини и приятели или ти мрънкат или те съжаляват. И аз миналата година исках да уча психология, но тази година съм реалист и знам, че не е по възможностите ми да изкарам оценка за психология. Можеш да учиш педагогика и после да завършиш магистратура Психология, което е още по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 14:22 
В началото бе словото
Аватар

Лъч светлина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Това съществува ли като възможност!!! Става въпрос като реална възможност!!!!!!!! За това като вариант наистина не бях се замисляла!!! Имаш ли идея как стоят нещата с магисратурата??

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 14:26 
Пишете, о, братя
Аватар

Ами то е ясно и си е съвсем реално. По принцип много от хората завършили хуманитарни специалности избират да учат магистратура Психология, или второ висше Психология. Това вече е нещо реално. За магистратура Психология се кандидатства както за всяка една магистратура. Пак се иска успех , защото има класиране по успех. Не съм много наясно с тези неща още.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 14:42 
В началото бе словото
Аватар

Окс...мерси мн!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 15:12 
От дъжд на вятър

Моят план е точно такъв :twisted: Спец. педагогика, после м-ра Психология(има си спец програма), ако Бог е рекъл и нагоре :wink: :!: Пътища за развитие много, стига да искаш :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 15:16 
От дъжд на вятър

Е-е какво се шашкаш от приказката за сърцето :shock: :lol: -там е истината :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 15:21 
В началото бе словото
Аватар

KEDI кой в днешно време се води от сърцето си??? Всеки търси начин да се лансира някъде и да е над някох друг, защото цял живот са му внушавали че трябва да стане "човек" или да "хваща гората"!!!! Колкото и тъпо да звучи...така е !!!! Аз защо мислиш проклинам родитеската строга, но "праведна" ръка!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 15:51 
В началото бе словото
Аватар

TeDuS написа:
KEDI кой в днешно време се води от сърцето си??? Всеки търси начин да се лансира някъде и да е над някох друг, защото цял живот са му внушавали че трябва да стане "човек" или да "хваща гората"!!!! Колкото и тъпо да звучи...така е !!!! Аз защо мислиш проклинам родитеската строга, но "праведна" ръка!!!!!

Значи, сядаш да учиш и си спопяваш лагерите да се прехвърлиш независимо от обстоятелствата (което не става ако примерно искаш прехвърляне в друг Факултет- тогава някои обстоятелства не зависят от теб ... ) или:

Решаваш с какво искаш да се занимаваш професионално в живота ти.
Разговаряш с твоите родители и искаш тяхната подкрепа по долните точки. Те са твои родители и винаги ще са с теб и ще те подкрепят, ако видят че действително си сериозен в намеренията си.

1. Записваш "Педагогика".
2. Плащаш си двата семестъра като поп и не ходиш на изпити
3. Междувременно ученето за желаната ти специалност ти става приоритет и се подготвяш съвестно. Това не значи да заебеш всичките си приятели и т.н., а просто да няма ден, в който да не учиш поне по 4 часа. Като изкючим времето за спане, ядене, път и т.н. би трябвало да имаш достатъчно време за всичко. ДАЖЕ и за работа на половина работен ден, ако решиш да станеш по-самостоятелен.
4. Догодина по това време се кефиш неистово, че си направил нещо значимо в живота си като това да си влязал това, което искаш.

От моята гледна точка, това е единствения начин въобще да започнеш живота си на зрял човек (доколкото това се покрива с определението за студент :D )с удовлетвореност и самочувствие.
Важното е какъв си в момента, а не какъв си бил и как си се подготвял в миналото.

Последна промяна Bludgeon на 08 Авг 2006, 15:59, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща