Дата и час: 19 Яну 2026, 06:06

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 9 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: КНИГОИЗДАВАНЕ :)
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 21:18 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Знам че сигурно повечето от кандидатстващите за ФЖМК не придават толкова значение на специалността Книгоиздаване...Лично аз я поставих умишлено на 2-ро място по подредба,след журналистиката,но когато излезе първо класиране признах твърдо пред себе си,че това е нещото,което искам да уча :) и се записах! отказах се от другите класирания за 1-во желание,защото Книгоиздаването ми допадна много:) Понякога човек осъзнава кое повече му приляга едва в последния момент :wink:
Та..има ли колеги тук и въобще какво ви е мнението? :D

РАДВАМ СЕ ЗА ВСИЧКИ,КОИТО СА ПРИЕТИ ВЪВ ФАКУЛТЕТА!ЧЕСТИТО! :D :D

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 22:42 
най-голем
Аватар

Хубава специалност!
Похвално е, че си избрала нея! Миналата година две от момичетата с най-висок бал от факултета се записаха именно това и то на първо желание и сега не съжаляват.

Като цяло книгоиздателите учат през годината колкото журналистите и пиарите взети заедно и умножени на втора степен, а изпитите никак не са леки...но поне си осмисляш времето де!

Успех!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 23:33 
Тhe regular one
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Здравейте на колегите от ФЖМК. И аз съм приета в специалност "Книгоиздаване" и съм много доволна, още не съм се записала, имам леки колебания, но предполагам, че в четвъртък най-късно ще съм на линия да си дам дипломата именно на този факултет в най-елитния университет. Специалността ми беше на 7-мо място в листата, като пред нея са съответно
1. Политология ( но поради провала ми на английския не става )
2. Психология ( по същата причина - не )
3. Английска филология ( пак така )
4. Публична администрация...за какво въобще я писах. Нали модерно много, трябваше накрая на списъка да я сложа, за та**ак, както направих след седми клас с 1НЕГ :) :)
5. Журналистика...
6. ВО...

Така че наистина се радвам, че са ме "взели" там :) :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 12:16 
Драскач
Аватар

fragile,ще се радвам,ако станем колежки :D колкото и да е гадно,че не са те приели на по-предни желания,бих те успокоила,както обичам да казвам, "всяко зло-за добро" ;) така че ти си решаваш,но ако ти допада специалността се запиши.ако пък нещо те човърка отвътре,изчакай другите класирания ,за да се изтеглиш по-напред ;) ако ли не-ще се видим наесен! :P

а иначе,дано не се стрестна от факта,че се учи по-усърдно от другите специалности от факултета..ама едва ли,аз не се плаша лесно! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 12:20 
Тhe regular one
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
В момента се опитвам да убедя майка ми колко си ми е хубава специалността и че НЕ ми се учи ВО. Просто не го ща. Искам си книгоиздаването и това си е. Утре ще се запиша, кой каквото иска да ми казва! :lol: Колкото до многото учене - аз това и искам. Знам, че ще уча по своя воля, няма да има повече математики, физики, химии...Свърши се с ужасиите в училище, сега започва най-приятната част. Имам практичен въпрос : имаш ли представа дали ще мога да се запиша на някакъв курс по език или това го няма като опция във ФЖМК...
Колежки ще сме и много се радвам :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 12:48 
Драскач
Аватар

и аз се радвам,че ще го учиш с желание :D
значи,по принцип имам информация,че в първи курс имаш избор да изучаваш чужд език,но не знам подробности..не знам какви езици,но нещо от рода на англ.,руски,испански,френски и т.н. Ако е така аз или че си продължа руския или ще започна испански,а ако има италиански също :lol: така че да-има изучаване на език (поне така разбрах) :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 19:33 
Да живей словото
Аватар

здравейте!щ бъдем колежки1аз записах PR!Честито на всички от ФЖМК!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 20:10 
Драскач
Аватар

Здравей,Дани! :) Радвам се,4е сме във един факултет :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 21:57 
Да живей словото
Аватар

и аз така!!!!!! :flower:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 9 мнения ]