Цитат:
Освен това нападки от рода например на това, че някой си бил получил слаба оценка, въпреки, че се е готвил цяла година, а някой, който няма подготовка, "изкарва 5.00 и нагоре по незнайни причини", няма да коментираме, защото това са пълни глупости. Ако сте подготвени блестящо, ще получите подобаваща оценка. Ако сте подготвени зле или въобще не сте, оценката е ясна и можете да се сърдите само на себе си. Никой друг не ви е виновен!
абе, хора, вие сами не си вярвате!!! писна ми да слушам как няма нищо нагласено! писна ми да ми говорите, че оценяването е обективно. аз съм БЛЕСТЯЩО подготвена по литература, още повече върху Далчев. написах блестяща тема. имам 4.75. познавам хора, които пишат неграмотно(пр. "Убичам"). и ще ми кажете, че оценяването е обективно?
темата по литература се знаеше предварително и високи оценки имат определените хора, ходили при определени преподаватели, заплатили определени суми за уроци. жалко е!
компетентни проверители? може би някой от СУ ще отрече факта, че някои от проверяващите по литератураса съвсем млади и трябва някой да им помага( в случая - втория проверител). може би ще отречете факта, че имало рекорден брой теми, проверени от арбитър? значи и рекордно много разминаване в оценяването. може би това е обективно оценяване?
мога да напиша имената на учители, които са казали темата по литература на учениците си. а това са университетски преподаватели. след като знаят изпитната тема, не ми се мисли какво правят със студентските изпити.
и за край - АЗ СЪМ ПРИЕТА ПРАВО и в момента не си търся някой виновен и не се оправдавам. само чв много хора не са като мен и ще си останат ощетени, въпреки усилията които са положили. разберете най-после, че въпросът е принципен! явно уважаемите преподаватели от СУ не ги интересува, че "вкарват" хора без знания, които ще се превърнат в хора неработоспособни, а когато се явят на интервю за работа в биографията им ще фигурира "хора, завършили СУ". ето това рони престижа на университета.
П.С. В УНСС, който всички псуват за корупция и т.н. резултатите излизаха м/у 5ти и 7ми ден. мисля че тази година СУ се издъни по всички параграфи