Дата и час: 16 Яну 2026, 14:23

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 18:22 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
lorie написа:
T.H.S.O.L.S. написа:
А трябва ли задължително да ходя до физическия факултет при положение че съм приет там или мога да платя и в главната сграда?

Записването става във факултета, в който си приет/а, така че се налага да отидеш до Физическия.

Сигурна ли си? Преди няколко дни в Кандидатстудентска кампания имаше повече опции, сега са ги махнали, и в опцията Записване пишеше, че всички се записват в Ректората, а само таксата се внася в касите на съответните факултети. :roll:
От сега виждам как ще се тича м/у Ректората и Физическия утре, дано 1 ден да ми стигне да се запиша. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 18:24 
Летящите Пръсти

cold'as'ice написа:
lorie написа:
T.H.S.O.L.S. написа:
А трябва ли задължително да ходя до физическия факултет при положение че съм приет там или мога да платя и в главната сграда?

Записването става във факултета, в който си приет/а, така че се налага да отидеш до Физическия.

Сигурна ли си? Преди няколко дни в Кандидатстудентска кампания имаше повече опции, сега са ги махнали, и в опцията Записване пишеше, че всички се записват в Ректората, а само таксата се внася в касите на съответните факултети. :roll:
От сега виждам как ще се тича м/у Ректората и Физическия утре, дано 1 ден да ми стигне да се запиша. :)

Миналата година всеки се записваше в своя си факултет, но може би сега има промяна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 18:26 
Пишете, о, братя

не мен пък ми казаха,че се плаща в ректората и после се записва в съответния факултет:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 18:35 
В началото бе словото

Сега прегледах отново сайта и не знам защо, но много от инфото, което беше изнесено там сега е махнато. Много странно. Имаше това инфо
"Студентските такси за първокурсниците, випуск 2006/2007 могат да бъдат платени:
I. С банков превод - бла бла бла

II. В касите на Ректората - Паричен салон и т.н.
За студентите на Физически факултет, Химически, Факултет по начална и предучилищна педагогика, Биологически, Стопански и ФМИ плащането на такси може да се извърши и в касите на съответния факултет."

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 18:44 
Пишете, о, братя

искам да поиптам,понеже при мен има 4 уверения,всичките ли трябва да ги попълвам?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 18:46 
Shogun

Благодарил (а): 12 пъти.
eli_girl написа:
искам да поиптам,понеже при мен има 4 уверения,всичките ли трябва да ги попълвам?

Да, ама ще забележиш че щом напишеш първото, текста се е изкопирал 1:1 и на другите три! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2006, 21:55 
Да живей словото
Аватар

уфффф,днес си купих аз документи и отивам да си ги попълвам и се оказа,че половината не ми трябват и ги изхвърлих!!даже не аз ,а една(единствената любезна) дама ми обясни,че са излишни и ми предложи да ги изхвърли!като не са нужни да не ги предлагат на хората!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 08:16 
Ice in the Rain
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
Имам въпросче-пропуснала съм да пиша в едни графи в Именника???
Може ли да се промени това и как???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 08:38 
Пишете, о, братя
Аватар

Някой може ли да ми отговори дали родител може да се справи със сложността на тези документи?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 08:54 
От дъжд на вятър
Аватар

Може,само трябва да внимава къде пише и когато не е сигурна да не попълва,на място ще допълни каквото е нужно след като пита :) Освен това уверенията да не ги попълва пъровото само за БДЖ например, защото ще имаш 2 уверения за едно и също нещо,да слага разделител когато попълва полето "Ще послужи в уверение на ..."нещо такова....Бе дребни са нещата и дори да обърка нещо,не е непоправимо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 17:57 
Freak
Аватар

maimunka написа:
Някой може ли да ми отговори дали родител може да се справи със сложността на тези документи?

Да ти кажа, зависи най-вече от това дали съответният родител е ориентиран по принцип, защото наистина тия документи са абсолютен хаос. Аз например не бих пратила майка ми да ми ги попълва, защото знам, че все нещо ще обърка. За сметка на това пък баща ми е по-оправен :wink: и него бих го изпратила. Само дето има една тънкост - трябва задължително да си подадеш документите лично, а друг човек може да ги подаде единствено по основателни причини (ако си в чужбина или сериозно болна) като представи съответният документ, удостоверяващ, че не можеш лично да си подадеш документите. Ако ти се занимава с това - просто помоли личния си лекар да ти даде бележка (от този тип като бележка за училище :wink: ) или нещо от сорта.
Иначе аз като си взех комплекта струваше 5 лева, а по-горе видях, че всички казват, че техните са били по 6... което обяснява, че аз нямам такъв ОПИС, който обаче май се оказва излишен, като 50% от хартийките в комплекта :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 18:06 
Freak
Аватар

А да - относно дали някъде има образци за попълване - аз специално забелязах, че имаше залепени тук-там по стените, пък и имаше едно момиче, което беше достатъчно любезно да отговаря по 1385 пъти на едини и същи въпроси, някои от които откровено глупави :lol: Така че не е проблем и на място да се попълнят, като изключим малката подробност, че това ще ти отнеме време, което можеш да оползотвориш, чакайки на опашката. Аз мисля, че от чисто практична гледна точка е най-добре, за да не го губиш това време за попълването, да си ги попълваш, докато чакаш на опашката :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 72 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Новоприети студенти за академичната 2011/2012 година

[ Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8 ]

в ФЖМК

Георги Герасимов

115

7639

28 Окт 2011, 09:24

Ellystar Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Новоприети студенти за академичната 2012-2013

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в ФЖМК

velichkov

43

3908

26 Сеп 2012, 20:25

Ралинка Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. До всички новоприети студенти Английска филология

в КСК 2009-2010

Raya_Alexandra

9

3013

20 Сеп 2007, 09:33

I am weasel Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. новоприети студенти в специалност ,,РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ

в Други

itta

7

1114

03 Авг 2010, 10:23

Mushmul Преглежда последните мнения