Дата и час: 22 Яну 2026, 11:31

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 10:47 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
За някои хора е дилема. Ти пък какво се подиграваш. От това зависи дали ще се издържат сами, дали ще натоварят семейния бюджет като останат на грижите на родителите си...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 10:50 
В началото бе словото
Аватар

maimunka написа:
За някои хора е дилема. Ти пък какво се подиграваш. От това зависи дали ще се издържат сами, дали ще натоварят семейния бюджет като останат на грижите на родителите си...

Тогава не е дилема. Ако ще работиш - пишеш задочно, ако не - редовно.
Да работиш и учиш редовно е адски трудно особено първата година и обикновено не води до добри резултати.
А за семейният бюджет - щом е решил/а да учи това автоматично значи, че ще натоварва семейният бюджет малко или много.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 10:54 
В началото бе словото

Ако учиш редовно, винаги е лесно да се прехвърлиш задочно. Докато обратното, макар и възможно, е доста по-трудно и при определени условия като висок успех от следването....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 11:44 
В началото бе словото
Аватар

ооооу вие пък с тоя студентски живот ще ме убиете :lol: купони ли ви липсват бе хора! :lol: аз искам задочно защото не ми е удобно да стана на 20 и да дрънча тате за пари изцяло! айде можете да си пиете всяка събота и без да сте студенти. акъл ми стига да се подготвям сама без да вися на лекции по 7 часа на ден и даже физ. култура да имам! това е моето мнение!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2006, 12:54 
Живее, за да пише
Аватар

Аз пък,вече избрах задочно. Имах всички основания да го направя: малкото ми семейство нямаше как да си позволи да ме издържа докато уча,така или и иначе работех от ученическите си години и вече знаех как да съчетавам учението си с работата,а и към момента имах невероятно добра работа,която не си беше за изпускане от 19 годишната ми персона, така че в документите за кандидатстване посочих 3-те желани от мен специалности първо в задочната им форма,а после в редовната,и ме приеха-задочно.Сега успешно се реализирам във кариерата си,ходя рядко на лекции и си уча изцяло вкъщи.Но дълбоко в мен ми се иска да бях закотвена в СУ,или да бях някоя сервитьорка или продавачка някъде,абе ДА СЪМ РЕДОВНО.Ако наистина имаш възможността да избираш-избери РЕДОВНО.И аз бих го направила,ако имах този избор.

P.S.Не мисля , че има как да запишеш втора специалност психология,ако първата ти е педагогика.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Семестриални такси - срокове,редовно,задочно (16.12.2004)

в Студенти - АРХИВ

Filipi

12

1935

21 Фев 2005, 13:41

Mitaka Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Стипендии за преместени от задочно в редовно обучение?

в Административни въпроси

mirchetu

3

665

05 Дек 2008, 15:36

mirchetu Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Питане за разликата между задочно и редовно

в Студенти - общ форум

Mr_Venom

3

994

15 Авг 2006, 15:31

Crematory Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Ако те приемат задочно можеш ли да се прехвърлиш редовно?

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2004-05-06

Bobi Turboto

16

2669

08 Авг 2005, 21:01

got Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Възмножно ли е от задочно да се премине в редовно ?

в Студенти - общ форум

boxko

6

511

01 Фев 2010, 18:25

Kose Bose Преглежда последните мнения