DID_miss написа:
нямазначение написа:
И друг въпрос. Интелигентно ли е да се заяви, че има безгрешни хора?
Не.?!?!?!?!?!?!?!?
Ами ти като го заяви така дръзко какво излиза... че изявлението ти беше "неинтелигентно" ли?
DID_miss написа:
нямазначение написа:
Твоите последни два поста могат да бъдат наречени по всякакъв начин, но не и "културни" и "безобидни". А според мен не трябва тласкана от собствената си посредственост да обиждаш останалите, които очевидно са малко по-непосредствени от теб (защо те наричам посредствена ли? Позволих си да отговоря на втория ми въпрос, четяйки твоите постове).
А, да. И на теб няма какво да си изкарвам. Не си мисли, че бих изхабил и 1% от агресията си както за теб, така и за някой друг виртуален ник.
Не само ,че го правиш,а и продължаваш...

Усмихвам се,защото...съм посредствена,не разбирам обидите и въпросите ти...не ме интересуват.А и когато не можеш да промениш нещата,единственият ти шанс е да бъдеш посредствен,нали?

Или ти намираш нещо изключително в собствените си размисли?...Извинявай,ако е така.
Не намирам нищо изключително в размислите си, намирам ги за съвсем нормални. И освен това... посредствен си, когато
не искаш да промениш нещата, не когато не можеш... защото изключително често не можеш. Посредствен си, когато нямаш дори вътрешния порив да промениш нещо и плуваш по течението като планктон.
И както казах... не хабя нищо чрез теб.

Единствената ми "обида", освен забележката, че не можеш да четеш, която все още остава в сила, е "посредствена", а нея я използвах на базата на твърдението ти, че има безгрешни хора... което дори ти самата се изненадваш, че си го казала... Извинявай, да нямаш раздвоение на личността? Я прочети миналите си постове да не се окаже, че ги е писала приятелката ти в главата.
Magian написа:
нямазначение, споко бе човек. Shit happens. Тейк ит изи. И да се възмущаваш и да псуваш, няма да "поправиш" Света.
Спокоен съм, нали ти казвам. Няма "тейк ит изи", защото мога да кажа, че аз го "туукнъх ънизи"... но все пак го "туукнах"...
А що се отнася до псувните- не мисля, че съм псувал някой юзър тук, псувня е "майка ти да еба" например, не "ти си посредствен/а" или "размишлението ти е посредствено".