Дата и час: 22 Яну 2026, 13:36

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: /
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2006, 15:43 
Да живей словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
пише,че има лятна учебна практика!какво ли представлява тя ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2006, 16:16 
От дъжд на вятър
Аватар

Сигърно ще е нещо интересно. тя е задължителна и за журналистиката> Това, което ме учудва е, че чужд език се учи чак 4 курс :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2006, 20:22 
В началото бе словото
Аватар

letq6ta_kalinka написа:
Здрасти и от мен !
Аз съм Кали и също като вас ще уча Връзки с обществеността в СУ :D Всъщност аз се записах в последния възможен ден (10.VIII), въпреки че си ми беше първо желание, както е предполагам е и на повечето от вас. Бях прета и в УНСС и имах сериозното намерение там да уча Маркетинг, но нещо ме халоса по главата точно преди крайния срок и тихо и кротко отидох до УНСС и си изтеглих дипломата. Та така-вече сме колеги :)

PS : Специално ЗДРАСТИ на Myselff (тя ще се досети сама :wink: )

кали,ти си шантава!!!много ме радваш,човек,страшно е,че ще сме "колежки".......ама как звучи...:)......кога мина детството.....аз съм такова хлапе:)))))

ето и малkо актуална информация:)
:http://www.dnevnik.bg//show/?storyid=277632

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Авг 2006, 22:45 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Аха, чужд език четвърти курс, да бе. Объркали са нещо. Почвате си го езика като пионерчета още от първия семестър и си го влечете чак до края. Възможностите са английски, немски, френски, ако се сформира група и испански, и италиански. Изпит има всеки семестър, оценката не важи за стипендия.
Мислете хубаво какъв език ще записвате, понеже каквъвто изберете в началото, че си го влачите до края. И още нещо, ако сте учили някакъв език и го знаете дори на елементарно ниво, не се захващайте наново с него, всичко се започва от азбуката и не е интересно, ако си завършил ЕГ/ГПЧЕ да учиш наново буквите с надеждата да си усъвършенстваш знанията.
Миналата година ПРите се оплакваха, че учебните им практики са били ужасни, аз съм журналистика и мога да кажа за себе си, че бях доволна. Бях в "Паралели", при това не за 1, а за 4 месеца.
Надявам се да съм била полезна.

П.С. Относно обмена на студенти, има го това нещо, съвсем реално е, Боби ви е казал всичко. Но ако кандидатствате за страна с по-висок стандарт, имайте предвид, че майчето и татко ще трябва доста да се ръснат, понеже стипендията далеч не покрива всичко. Освен това, няма как да работите в съответната страна.
Това е от мен засега, питайте още с Боби ще се състезаваме кой ще отговаря по-изчерпателно и своевременно на заешките терзания. :lol:

П.П.С. Офтопик/ Боби, или който и да е, ако можете да отворите темата във форума на ФЖМК в раздел Студенти върсъс преподаватели - Бойко Пенчев, както и първата тема с най-много мнения, и да копира текстът тук, или в някоя от другите теми, понеже на мен не ми се отваря, ще ви бъда безкрайно благодарна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2006, 00:06 
От дъжд на вятър
Аватар

Била си в "Паралели"-супер,ама как стана?В смисъл-всеки си избира къде да отиде ли?И кога е точно тази практика,кои 4ри месеца си била там?Какво прави точно?Ако може малко повечеко разяснения че ми е любопитно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2006, 10:53 
В началото бе словото

ее само един език ли си избираме? не може ли поне два?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: .
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2006, 11:02 
Да живей словото
Аватар

да,ако може 2 езика да се запишат ще е супер

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Авг 2006, 19:52 
Да живей словото
Аватар

искам да попитам дали всики от ФЖМК са в едно общежитие.ако да -има ли точно определен блок?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2006, 12:23 
Пишете, о, братя
Аватар

Чужд език си избирате още в първи курс - английски, немски, испански и френски има при нас (засега). Ако има много хора, които са учили езика има и група за напреднали (с немския и английския е така - има напреднали и начинаещи, обаче има само напреднали по френски :lol: ). Това, което четете за четвърти курс най-вероятно стои под надписа "СТАРА УЧЕБНА ПРОГРАМА".
Няма никакъв проблем да учите два езика, стига да можете.
Аз не живея в общежитие, но повечето хора са в блок 42 Б, но има и няколко души в други блокове.
За лятната практика - по принцип е един месец, всяко лято от І до ІІІ курс. Сами си избирате къде и как :roll: да отидете. А там вече си е различно за всеки. Дават ви да пишете информацийки или да участвате в организирането на нещо (зависи от специалността). Ако подходите сериозно може и да постигнете нещо. Иначе лесният начин е просто да си вземете бележка от някъде, че сте били на стаж.
Офф: .Търговче, проблема не е в твоя компютър :lol: , нищо не може да се направи за форума на ФЖМК, той почина тотално (за втори път). Надяваме се след лека реанимация и сублсидия от доц. Монова да го качим на човешки сървър. Засега и аз и админите не могат да въстановят нищо, нито пък имат възможност да пускат мнения :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2006, 15:58 
Да живей словото
Аватар

колегииии,къде пак изчезнахте!!!айде -остана още малко!!!има ли друг като мен ,който се надява на общежитие?вярно ли е ,че общежитията са по факултети?ако е така ще е супер-всики на едно място :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2006, 16:05 
В началото бе словото
Аватар

Дани,може би греша,но ти си приета журналистика,нали?
В един от форумите на общежитията пише,че в 42Б обикновено се настаняват студенти от ФЖМК.И това май е доста хубав блок,наскоро саниран.
А нещо за часа на откриването на 2.10. във ФЖМК някой знае ли?
Струва ли си да се ходи до Ректората и да се изтърпи навалицата там?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2006, 16:20 
Драскач
Аватар

Дани,и аз се надявам на общежитие!!Дано се получи! 8)
milka,аз съм в Книгоиздаването,ама все сме един факултет,нали :lol: та знам,че филолозите+всички от ФЖМК са принципно в блок 42Б . обаче пак няма гаранция,защото може да те сложат в някой друг блок,който където му излезе късмета :?

а иначе за часа на 2-ри,смятам че ще обяват поне няколко дена по-рано в сайта или в инфо центъра на СУ колко часа по-точно трябва да сме там...Мисля,че си заслужава да се отиде в Ректората ,кога иначе ще видя всички първокурсници (е пове4ето,де) накуп? :lol: аз съм се решила да отида ,пък след тва който ще се видим във нашия си факултет :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2006, 16:59 
Да живей словото
Аватар

milka,аз съм връзки с обществеността,а не журналистика :D .значи казвате ,че в 42б е хубаво? ох,дано! иначе за 2-ри не знам абсолютно нищо.иначе и аз бих отишла в ректората ако има някакво общо събиране,пък после факултетът е на 2 крачки :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: .
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2006, 17:28 
Летящите Пръсти
Аватар

дани написа:
значи казвате ,че в 42б е хубаво? ох,дано! иначе за 2-ри не знам абсолютно нищо.иначе и аз бих отишла в ректората ако има някакво общо събиране,пък после факултетът е на 2 крачки :wink: :wink:

В 42 Б е хубаво...

като изключим хлебарките, но се свиква :-) (но имаш приятели около теб)

А за откриването, обсъжда се, скоро ще напишем тук в колко часа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: ,
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2006, 18:06 
Да живей словото
Аватар

ооо,стига стези хлебарки!много ме е гнус от тях!няма ли някакво спасение от тях!?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща