Дата и час: 20 Яну 2026, 16:04

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Авг 2006, 10:15 
Бакалавър по Румънска филология
Аватар

Благодарил (а): 38 пъти.
Съветите си ги бива! Благодаря! Мен те не ме разочароваха, даже напротив - зарадвах се, че най-после някой няма да ми държи сметка и да ми тъпче мозък в главата, а ще разчитам на себе си. Надявам се, че няма да имам проблеми с това, тъй като съм приета в специалността, която най-много исках и която наистина ме интересува (Румънска филология). Дано се справя! Както и всички други колеги-зайци! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Приятелски съвет за първокурсници
МнениеПубликувано на: 18 Авг 2006, 16:18 
(U+2205,∅)
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
oddi написа:
Тъй като виждам, че тук пишат много наши колеги, които са за първа година в университета си позволявам да им дам един чисто приятелски съвет - въпреки че според Оскар Уайлд съветите са най-ненужното нещо на света :lol: :lol: :lol:
Казвам го, защото в известна степен и аз самата страдах от подобна първоначална заблуда :oops: Не си мислете, че ще дойде някой преподавател с една фуния и ще започне да ви налива знания в главата или че някой ще ви преследва да си пишете домашните, както "лошите" учителки в училище. Въпросът опира до желание-ако харесваш специалността си и се занимаваш сериозно-ще имаш знания и ще бъдеш доволен от себе си! Никой няма да ви задължава да учите, ако не искате - преподавателите ви дават някаква основа, но нататък вие трябва сами да доизграждате познанията си! За съжаление повечето студенти задават един и същи въпрос на първите лекции - "Лекциите стигат ли за изпита?!"- лекциите съдържат основното, а да ли на вас ви стигат си зависи от амбициите ви :wink:

абсолютно съм съгласен, аз самият кандидатствах и ще следвам с такава нагласа :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5