Дата и час: 16 Яну 2026, 22:23

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2006, 23:13 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
Доколкото знам баловете на трето класиране или не падат или ако се случи,то е с малко.Затова не таете напразни надежди.Все пак стискам палци на всички,но ако не стане - не свършва светът с 3-то класиране!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Авг 2006, 20:30 
В началото бе словото

здравейте! аз също май съм за тук и се чудех към кого да се обърна.Добре,че ви намерих..Аз съм приета Английска филология,а първото ми желание е Европеистика и от него ме делят само някакви си 11 стотни.Като гледам,че случаят ми далеч не е единичен и като се има предвид,че от I-во до II-ро класиране балът за тази специалност не мръдна,надеждите ми все повече се смаляват.Някой от вас може ли да ми обясни какво по-точно трябва да се случи,за да падне бала и хората,на които не ни стига толкова малко да получим своя шанс? И дали това,че на I-во класиране пишеше приети 12 от 12,а на II-ро балът не падна значи,че всички приети са се записали и за нас няма абсолютно никакъв шанс?Благодаря ви предварително за коментарите!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Авг 2006, 20:57 
Постоянно присъствие
Аватар

Другият вариант е приетите да са запазили място. Ако на второ класиране са се качили по-нагоре, тогава на трето балът би трябвалод а падне. Обаче, като се ма предвид, че става въпрос за европеистика, по-добре не се надявай много...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Авг 2006, 21:13 
В началото бе словото

да,аз също мисля,че това са двата възможни варианта.Мерси за мнението.Не възлагам големи надежди,макар че ще ме е яд,защотото наистина съм на косъм.Може би ако някой от тези 12 е запазил място и чака за по-предно желание,трябва да е приет в нещо като МО,за да се откаже от тази златна възможност..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2006, 12:07 
В началото бе словото

sunbreeze написа:
Другият вариант е приетите да са запазили място. Ако на второ класиране са се качили по-нагоре, тогава на трето балът би трябвалод а падне. Обаче, като се ма предвид, че става въпрос за европеистика, по-добре не се надявай много...

Напротив ако тези са потвърдили за 1-во кл. и чакат 2-ро , то ако мръднат нагоре то автоматично се освобождават местата и се заемат от други но на 2-ро кл. а не на 3-то . А на 3-то вече си е мъка , ама в УНСС -то паднаха баловете на много специалности. Така че успех :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Авг 2006, 12:30 
От дъжд на вятър

в унсс паднаха баловете на по-неатрактивните специалности, в които и без тва се влиза лесно, но за мо/мио/финанси почти не мръднаха, да не кажа хич, тва е положението... а тея дето се косят, че не са влезли тая измислена(казвам го съвсем сериозно) европеистика хич не се косете, според мен почти всички останали специалности в су си заслужават в пъти повече в сравнение с евро науката, ама как звучи само тая специалност нали :P :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2006, 12:52 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
1а стотна за право хаха да видим дал ше падне,майка ми вика че има конспирация като чу ;о

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2006, 16:28 
От дъжд на вятър

аз съм сигурен,че няма да падне просто щото ти си 5-я случай, който чувам, че се разминава на косъм от бала за право и вероятно не искат да надвишават бройката за право, верно е, че има конспирация, такъв смешен бал никога не бях виждал преди.... :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Авг 2006, 21:06 
В началото бе словото

За мен си е гавра да не се направи компромис с хора,на които не им достига съвсем малко и то само защото на някой проверяващ не му се е 'откъснало от сърцето' да даде няколко стотни повече..При мен например се получава така,че всичките ми усилия по история тази година отиват на вятъра.И всичко това само защото сметнаха темата,която се падна за много лесна и са ни търсили грешки и там,където ги няма,за да напишат колкото се може по-ниски оценки.За английския език пък въобще не си струва да коментирам..условията,при които са поставени кандидатите са изключително неравностойни-има зали с по 10 човека,а аз бях в такава със 140,където един току-що завършил четеше диктовката със скоростта на светлината,а за акустиката нямам думи..после как да не го е яд човек?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2