Rysef написа:
hazel,
Гледай там "червените",да не се орезилят с хайдутите

,пък Левски,те се борят за нещо,което незнам дали осъзнаваш колко позитиви носи.Ако не си се чувствал горд,че си българин на мача с Киево тук,значи си "нечовек"..
Братле, и аз се опасявам, че ЦСКА може да се издъни срещу тея дървосекачи от Кула, защото като го тледам отборът е пълна скръб и се чудя какво ще става в 6-ия ръг, най-много пак някакъв позор като през пролетта...А за мача в сряда искам да ти подчертая - аз съм за Левски и ще се радвам Левски да влезе в ШЛ, защото носи точки за националния коефициент, доста пари влизат в касата на отбора и т.н., но просто не искам един мач, до който се стига всяка година (мисля че от 2001 г. само Локо Пловдив не са стигали до 3-ти предварителен кръг) да се превръща едва ли не в Мача на века, това е. Тогава винаги на играчите им се пълнят краката с олово и се провалят най-брутално - примери много България-Дания 0:2, Галатасарай-ЦСКА, Левски-Динамо Киев, Левски-Беверен, националния отборо на европейското и т.н. Ще си дера гърлото за Левски в сряда, ще се кефя ако Домовчийски пак им покаже на онези мазни жабари финтове от мача с Шалке и Емо Ангелов пак бележи в стил Герд Мюлер, ама въпросът ми е какво ще става после - защото след като Левски влезе в групите (без да влагам никаква нотка на злорадство, защото ще е глупаво) може би ще си тръгнат само с 1-2 точки на 4-то място...ако бият в групите, супер, още точки за коефициента, ама в ШЛ вече наистина няма случайни отбори, а и си мисля, че на Левски като дебютант няма да му бъде позволено да излезе от групите....УЕФА е голяма мафия и го доказаха пролетта - сигурен съм, че и ти искаш да удушиш тоя "бритиш хомосекшуъл" Майк Райли...аз с удоволствие ще го направя.