nrggirl написа:
Catherine написа:
Истинско и трайно приятелство не съм имала. Всяко приятелство се е изчерпвало в определен момент. А с приятелят ми от 3 години сме заедно и на наго мога да разчитам винаги и за всичко, мога да му споделя всичко... въобще, освен гадже, ми е и най-добрият приятел. Според мен тази връзка струва много повече от всичките ми приятелства.
абсолютно съгласна, ако гаджето не ти е приятел, връзката не пълна някакси; а на приятелите не можеш да разчиташ вечно, все пак те си имат личен живот и съответно гадже на което разчитат и се доверяват мног повече, респ. им пука много повече отколкото за теб... и е вярно че приятелствата се изчерпват, то всяко човешко отношение се изчерпва, незамисимо дали любов или приятелство...
п.п. и поздравления за "влюбеността КАТО ученичка", то точно така е най-яко

!
ами-приемам вашето мнение и много се радвам,ако сте щастливи,но ви уверявам,че истинското приятелство,както и истинската любов ,съществуват и са еднакво силни,но просто са различни.Аз например от няколко години изживявам едно невероятно приятелство,с което се гордея,на което винаги съм разчитала и което се оказа по-трайно ,отколкото можех да си помисля.Донася ми повече щастие,отколкото мога да понеса,повече усмивки,отколкото съм мислела,донася ми много споделеност,много общи мечти,много разбиране,направо ме промени като човек,промени самите нас,докато израствахме заедно

Друго нещо е,че хората не вярват в силата на такова приятелство,защото просто не са се сблъсквали с него,може би не с толкова силно!Не отричам,че любовта е уникална и неповторима,че е бурна и нежна,но уверявам ви-ако на вратата ви почука искреността,споделеността и истинността на едно прекрасно и незаменимо приятелство,каквото опознах, и вие ще му отворите широко вратата и ще го защитавате по същия начин

Обичайте се