Дата и час: 21 Яну 2026, 19:02

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2006, 20:20 
FMI
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
J`E`K`O написа:
Victoria написа:
Cris написа:
Между другото някой може ли да ми разкрие как се разбира, в коя група си разпределен и т.н... :oops:

на първи октомври ще разберем. :)

на Втори октомври ;) Но за някои смециалности вече знаят! правистите гледам доста са си написали кой в коя група е.

На първи ще е ясно. :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2006, 20:21 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Cris написа:
Ей, сега ще ви споделя тайната на успеха - Сборник по Алгебра/Геометрия 7-12 клас, като авторския колектив започва с любимия ми Коста Коларов :lol: .

С двете ръце "за". Не съм погледнал друг сборник. Според мен истината на успеха е в това колко се занимаваш с математика. Моята подготовка беше 2 години, из основи всичко минах. Има еидн момент, в който вече дори сам изпреварваш материала, ако наистина разбираш всичко, което ти се предава. Поне аз бях така. Логическото мислене идва постепенно и с търпение. Друг е въпроса, че аз лично имах проблеми с описанията :lol: :lol: . Никога не съм можел да подреждам и да оформям. Все пак се успях да вляза информатика 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2006, 20:35 
В началото бе словото
Аватар

Ам аз да добавя като сборници само от тези на Коста Коларов дето съм решавал и то не от всичките теми поместени в тях, а една малка част от тях.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2006, 20:51 
Легендарен флуудър
Аватар

duke написа:
Cris написа:
Ей, сега ще ви споделя тайната на успеха - Сборник по Алгебра/Геометрия 7-12 клас, като авторския колектив започва с любимия ми Коста Коларов :lol: .

С двете ръце "за". Не съм погледнал друг сборник. Според мен истината на успеха е в това колко се занимаваш с математика. Моята подготовка беше 2 години, из основи всичко минах. Има еидн момент, в който вече дори сам изпреварваш материала, ако наистина разбираш всичко, което ти се предава. Поне аз бях така. Логическото мислене идва постепенно и с търпение. Друг е въпроса, че аз лично имах проблеми с описанията :lol: :lol: . Никога не съм можел да подреждам и да оформям. Все пак се успях да вляза информатика 8)

Ти ми разби надеждите... :shock: :shock: :shock:
А искам да попитам... Понеже задачите са 10, а единиците над двойката са 4, всяка задача дава по 4/10=0.4 единици, така ли? Или примерно 10-та дава повече точки от първа? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2006, 21:02 
В началото бе словото
Аватар

Всичките задачи са равностойни. Както правилно си сметнал се пада по 0.4 единици на задача.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Авг 2006, 21:40 
Легендарен флуудър
Аватар

Това е добре. 10х.
Жеко, в момента съм се зачел в темата ти в hardwarebg-то :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2006, 12:37 
В началото бе словото
Аватар

охоо , и хардуеристи има тука :lol: взе да става интересно - точно се бях уплашил от мисълта , че повечето ентусиасти са в ТУ :P
btw аз останах доволен от сборника на Иван Делев за Алгебра - един зелен беше :lol:, иначе и доста сборници на Руси Русев ползвах , понеже учителя ми си ги пазеше от 60-те/70-те :wink: Те бяха по-леснички - т.е. имаше решения и тем подобни неща(но пък тригонометрията беше нечовешка :shock: ). Истината е , че ~2 години решаваш каквото намериш и си готов - нищо работа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2006, 13:11 
Легендарен флуудър
Аватар

Bhaal написа:
охоо , и хардуеристи има тука :lol: взе да става интересно - точно се бях уплашил от мисълта , че повечето ентусиасти са в ТУ :P
btw аз останах доволен от сборника на Иван Делев за Алгебра - един зелен беше :lol:, иначе и доста сборници на Руси Русев ползвах , понеже учителя ми си ги пазеше от 60-те/70-те :wink: Те бяха по-леснички - т.е. имаше решения и тем подобни неща(но пък тригонометрията беше нечовешка :shock: ). Истината е , че ~2 години решаваш каквото намериш и си готов - нищо работа :lol:

Е обаче аз имам 1 година на разположение, не 2... :roll: Тоест много трудно ще стане :cry:
Иначе ако случайно ме вземат, ще си спретнем някое състезание по оувърклок, нямаш проблемация :hello1:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2006, 13:42 
FMI
Аватар

uktc написа:
Bhaal написа:

Е обаче аз имам 1 година на разположение, не 2... :roll: Тоест много трудно ще стане :cry:

Затова пък няма да решаваш каквото намериш, а ще се съсредоточиш върху по-трудните задачи. ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2006, 13:47 
В началото бе словото
Аватар

И една година ще ти стигне да се подготвиш зависи колко ти иде отръки математиката. Аз лично се подготвих за 8 месеца без да си давам никакъв зор. (и то основно в интервала между предварителния изпит и редовните)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2006, 14:06 
В началото бе словото
Аватар

Blade написа:
И една година ще ти стигне да се подготвиш зависи колко ти иде отръки математиката. Аз лично се подготвих за 8 месеца без да си давам никакъв зор. (и то основно в интервала между предварителния изпит и редовните)

Да ама ние бяхме от Математическа и затова ни стигна толкова време! => Голям зор ще видиш ако нямаш средно по 5-6 часа седмично да се подготвиш за по-малко от година.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2006, 14:20 
Да живей словото
Аватар

ами и аз значи от 1 октомври до 15-ти юли ми беше подготовката, като май месец нищо не бях барвал. С труд, упорство и .. ако ти идва отвътре математиката, ще влезеш :) Иначе как ..има и хардуерни ентусиасти, но за жалост край подготовката съвсем съм изостанал от новите неща, а те сякаш нарочно пуснаха хиляда процесора, видео карти и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2006, 14:32 
В началото бе словото
Аватар

X_FACT0R написа:
Blade написа:

Да ама ние бяхме от Математическа и затова ни стигна толкова време! => Голям зор ще видиш ако нямаш средно по 5-6 часа седмично да се подготвиш за по-малко от година.

Като има мотивацията, желанието и малко упоритост, където и да е учил времето ще му стигне като се понапъне малко. 1 година е доста време. :wink: :occasion5:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2006, 15:27 
FMI
Аватар

Blade написа:
X_FACT0R написа:
Blade написа:

Като има мотивацията, желанието и малко упоритост, където и да е учил времето ще му стигне като се понапъне малко. 1 година е доста време. :wink: :occasion5:

1 година е напълно достатъчна, стига сте плашили човека с това, че не е от МГ, защото това не е основното!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Авг 2006, 16:02 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
1 година е напълно достатъчна, стига сте плашили човека с това, че не е от МГ, защото това не е основното!

А така и аз това думам! :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща