Дата и час: 16 Яну 2026, 19:55

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Малко критики за сайта и форума
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2005, 00:38 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте. Предвид тежестта на Софийски Университет имам няколко забележки към официалната страница (не че на факултетите са много по- добри, с някои малки изключения).
Намерете си някакъв дизайнет. Само не ми казвайте, че във ФМИ няма. Сайта е на изключително долно (не ниско, а долно) ниво. Този цвят повече ми навява мисли за депресирана скумрия (5th gear), отколкото за сайт на учебно заведение. Няма организация. Липса на структуриране. БЕДЕН на информация. Поне малко по- сериозно попълване и информация му е нужна. Всичко е разхвърляно и няма пдоредба. Това дразни изключително много. И покрай официалната страница депресирахте и форума! ... Е администраторите ако обичат "зеленатам магия" нека не я налагат на потребителите. Я вижте в сайта на УНСС. Има си много готини улсуги. Известяване за оценките от изпита по sms, цялостен преглед на профила ви, както и пълна информация за темите, падали се минали години, броя на кандидатстващите студенти, балообразуването и т.н. Моля ви, не се излагайте!
Поздрави!

ПС: И моля администраторите да използват това нещо наречено кирилица. Има достатъчно студенти при вас, които биха могли да ви го обяснят. А не ползвайте тая шльокавица...

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Малко критики.
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2005, 01:16 
Летящите Пръсти
Аватар

mzk написа:
И покрай официалната страница депресирахте и форума! ...

ОК ОК
С ВСИЧКО ОСТАНАЛО СЪМ СЪГЛАСЕН , НО С ТОВА МАЛКО НЕ
разбирам че форума прилича малко на "ФЛУДЕНИЦА" (странен термин)
но отскоро се подвизаваме по-сериозно в него
ще се постараем поне за него да има ред
а за останалото Димчо ще ти отговори

и какво искаш да кажеш с това депресирахте го
давай съвети и критики , но по конкретни , че не ми стана ясно :!: :?:

Последна промяна alhimikat на 18 Юли 2005, 15:40, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2005, 14:53 
В началото бе словото

Сложете му още няколко теми. Или направете собствена. Нека има няколко варианта: един шарен, за по- веселите хора, един консервативен, някой с по- изгладени ръбове и преливащи тонове. Разгледайте цветовите гами на форумите из мрежата и ще забележие. Тази жълто-зеленикава комбинация ако искате я запазете, но не тича на такъв форум. Аа и да добавя... Пазете си го, защото бб-то е всеизвестно с проблемите си :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2005, 12:08 
___
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
Да, сайтът е много зле. От две години го гледам, все един и същ. Поне това, че от има форум, дори и с неприятна тема, е нещо много хубаво.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Малко критики.
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2005, 22:21 
Попълнихте ли в профила си специалност и курс
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
Съветите и коментарите винаги са хубаво нещо, особено когато са градивни. Едва ли има някой, който да е безкрайно доволен от вида на сайта, но не мога да се съглася с мнението, че няма никакво структуриране. Вярно че е правен преди 4-5 години, но хората които са го правили, наистина са се постарали да го направят удобен. А пък броят мнения, кое как да е най-добре, гарантирано ще съвпадне с броя хора, които са попитани как да бъде направен (стига обаче да си дадат труда да формулират отоговора си). Е, наистина съжалявам, но все още уеб сайта не може да чете мислите на всеки, за да му покаже първото което той потърси. Може и много да сте разглеждал/а сайта и да сте достигнал/а това мнение, може и само да сте хвърлил/а един поглед и да сте си съставил/а мнението. Но оферти как да бъде структуриран и какво да има в него в рамките на 20-ина, 50-ина страници винаги се приемат - ще бъде от полза за новият сайт, който може и да се появи скоро.

mzk написа:
ПС: И моля администраторите да използват това нещо наречено кирилица. Има достатъчно студенти при вас, които биха могли да ви го обяснят. А не ползвайте тая шльокавица...

Тази част съвсем не ми стана ясна. Знам прекрасно какво е шльокавица, но къде да я търся?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2005, 22:36 
Легендарен флуудър
Аватар

абе сайтът не е толкова лош, виждал съм и много по-лоши.. единственото нещо което не ми допадна когато го отворих за пръв път беше това, че информация от типа "разпределение по зали на изпити" или "минимални балове" са на .doc/.pdf файлове.. някои не толкова напреднали потребители имат проблеми с .pdf-овете например, ако не са си инсталирали Reader-а. та идеята ми беше да се сложат тези данни направо на страницата.

а цветът на сайта си е даже много удачен, лично аз имам проблем с очите и след 2-3 часа пред монитора ме заболяват обикновено.. а тези цветове най-добре успокояват очите - вече седя по цяла вечер и съм ОК :D но има и хора на които не има харесват, така че няма да е лошо да се добавят 1-2 темички, но в никакъв случай не трябва да се маха сегашната.

айде нямам време да пиша повече сега, че ме чака откриване на 1-вата ми година като студент 8) друг път може да дам още някоя идейка ;)

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2005, 23:05 
Аватар

Хайде весело да мине първия ден на всички. Пък и следващите години в университета също. Много щастие и успехи :).
Мненията и препоръките са винаги добре дошли. За темите на форума - можете да отворите http://www.phpbb.com/styles/demo.php, да харесате теми и да пишете. Аз лесно ще ги попроменя и включа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2005, 12:21 
Легендарен флуудър
Аватар

subSilver-a е готин, можеш да го добавиш.. в повечето форуми в които съм писал тва е default-а

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2005, 22:44 
Аватар

Ще го добавя :). Той между другото сега си е той, само с малко модификации и Photoshop за преливанията. Целта ми беше все пак да се връзва с цветовете на сайта, а не да е един от милионите, на които не са си направили труда да посменят дефаултните настройки.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Дек 2005, 20:01 
В началото бе словото
Аватар

Сайтът става! Наистина има малко нужда от промяна, но всичко с времето с и нали така! :lol: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Защо толкова малко хора влизат във форума?

[ Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9 ]

в Потребители

mushroomhead

122

7970

25 Яну 2009, 08:59

Бавария Преглежда последните мнения