Дата и час: 20 Яну 2026, 19:13

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Авг 2006, 07:19 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 0 пъти.
БРАВО, СУПЕР :!: :lol: Щастието, да срещнеш хора мислещи като теб е голямо :!: А още повече, да разбера, че някой като мен е писал Специалната педагогика на 1-во място :shock: :!:Радостта ми е неизмерима :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2006, 15:27 
В началото бе словото
Аватар

Има ли други приети начална и предучилищна?Не може да съм само аз.... :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2006, 16:11 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Еми мен на първо класиране ме приеха предуч.и нач.уч пед-ка...сега ме приеха предагогика.Мисля да участвам и в трето класиране евентуално за българска филология.ако има някой,който може да ми каже,ще му бъда много благодарна-разликата м/у бала ми и бг филология е 50 стотни-имам ли шансове или направо да се записвам педагогика?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2006, 16:49 
Bloody, Dead & Sexy
Аватар

persifal написа:
Има ли други приети начална и предучилищна?Не може да съм само аз.... :D

има, има спокойно :Р
наистина не виждам какво толкова плюете по педагогиката :) на мен ми се струва адски интересно, гледайки учебният план :)) предпочитам я пред коя да е филология..дори английска :) пък и за желаещите психология като мен (видях,че повечето хора за това са се съзтезавали) има малка утеха в общата,възрастовата и още няколко типа психология, които се изучават в специялностите с педагогика :)
освен това на доста хора ще им се отразят добре часовете по Теория на възпитанието :) конспекта е хубав.. нищо няма да ни дойде в повече :)
а за промяна на специялността има много варианти :)
прехвърляне при добър успех,второ висше или магистратура по желаната специялност :) освен това, след успешно завършен първи курс, можете да кандидатствате отново като запазвате правата си на студент и при неуспех да продължите да учите педагогиката:)
не е свършил света успокойте се:)
хората казват, че най-трудното е влизането в университетът.. от там всичко може да се развие във всякаква насока :) зависи от вас предимно :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Авг 2006, 23:35 
В началото бе словото

Здравейте колеги!
Страшно щастлива съм, че след дълго ровене из форума намерих дискусия за нашата специалност!
Та да споделя...Педагогиката както при повечето от вас и при мен не беше сред топ желаните специалности! Но след като ме приеха и обмислих добре нещата открих, че това е безкрайно интересна и широкопрофилна специалност и би ми доставило неизмеримо удоволсвие да я изуча! Мисля, че намерих мястото си....само ни остава да се молим да се съберем сносен колектив от колеги и да превърнем академичното образование в кеф! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 50 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4