Дата и час: 22 Яну 2026, 00:53

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2006, 17:56 
Живее, за да пише
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Ще бъда в семейното каре :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2006, 18:03 
Легендарен флуудър
Аватар

Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Южна Нова Зенландия приблизително около 775-та година.
Вашата професия е била писател, драматург, организатор на ритуали.
--------------------------------------------------------------------------------
Вашият психологически профил за предния ви живот:
Имате научна мисъл, винаги търсещ и експериментиращ! Хората около Вас често не Ви разбират, но са респектирани от знанията ви.
Урока, който сте получили в предходния Ви живот:
Магията е навсякъде около теб, а много често и в най-обикновени случки. Урокът Ви -- да разберете магията и да помогнете на хората да я видят ясно. Вие сте магьосник!

i'm a wizard, yo! баси якото! и танцувам за дъжд :)

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2006, 19:43 
Дивото зове
Аватар

Joker написа:
katiunki написа:
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Източна Австралия приблизително около 775-та година.
Вашата професия е била картограф, астролог, астроном.

Хаха, интуиция...Тази ми интуиция ми казваше да не уча Възраждането за предварителния по история... :lol: Послушах я и после... :?

По това време в Австралия не са съществували картографи, астролози и астрономи... :?

Не съм обърнала внимание, че пише Австралия. То самата Австралия тогава май изобщо не е съществувала. Не съм запозната с нейната история! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2006, 19:46 
Легендарен флуудър
Аватар

katiunki написа:
Не съм обърнала внимание, че пише Австралия. То самата Австралия тогава май изобщо не е съществувала. Не съм запозната с нейната история! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: съжалявам че ще ти разбия мечтите, ама е съществувала, просто европейците не са го подозирали особено :) и си е била населена...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2006, 19:48 
Дивото зове
Аватар

Berserker написа:
katiunki написа:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: съжалявам че ще ти разбия мечтите, ама е съществувала, просто европейците не са го подозирали особено :) и си е била населена...

Добрееее деее, човек да не направи грешка. :) Имах предвид, че точно Австралия не е била позната, иначе е ясно, че го е имал този континент там, а за аборигените знаем... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Сеп 2006, 20:08 
Пишеща машина
Аватар

Родили сте се някъде в земите около Австралия приблизително около 1300-та година.
Вашата професия е била войн, ловец, риболовец, палач.
--------------------------------------------------------------------------------
Обичате постоянно да пътувате, търсите, изследвате - идеален сте за детектив или шпионин!
Вашият урок -- да узаптите ревността и ада в себе си и след това в тези, които ще ви изберат за свой водач. Ще трябва да разберете, че тези слабости се дължат на страха и самосъжалението.

попадала съм на подобни "изчисления" на много места и все съм била мъж и то воин и тн , така че явно ще трябва да се примиря с миналото си :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2006, 20:28 
Пишеща машина
Аватар

Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Мексико приблизително около 1725-та година.
Вашата професия е била странстваш танцьор, певец, актьор.

Имате научна мисъл, винаги търсещ и експериментиращ! Хората около Вас често не Ви разбират, но са респектирани от знанията ви.
Магията е навсякъде около теб, а много често и в най-обикновени случки. Урокът Ви -- да разберете магията и да помогнете на хората да я видят ясно. Вие сте магьосник!

Това последното ме изкефи :wink: ,все пак е в сегашно време :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2006, 20:37 
Волтрон!
Аватар

Цитат:
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Югославия приблизително около 1450-та година.
Вашата професия е била химик, алхимик, майстор на отрови.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Вие сте нормална, практична натура, материалист без никакво признание за божествено или духовно начало. Вашета житейска мудрост помага на бедните и слабите
Вашият урок -- да узаптите ревността и ада в себе си и след това в тези, които ще ви изберат за свой водач. Ще трябва да разберете, че тези слабости се дължат на страха и самосъжалението.

А аз се чудех защо толкова се кефя на сърбкините....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2006, 22:55 
(U+2205,∅)
Аватар

"Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Южна Нова Зенландия приблизително около 1100-та година.
Вашата професия е била странстваш танцьор, певец, актьор.
Магията е навсякъде около теб, а много често и в най-обикновени случки. Урокът Ви - да разберете магията и да помогнете на хората да я видят ясно. Вие сте магьосник!"

Каквото и за значи всичко това!? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Сеп 2006, 01:17 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
Бил съм зидаро мазач с асцедент на работник на бандзик със специалност бичене на трупи :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2006, 22:18 
В началото бе словото
Аватар

Родили сте се някъде в земите около Югозападната част на Северна Америка приблизително около 1775-та година.
Вашата професия е била вожд (лидер), военен - майор/капитан.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Скромна, спокойна, тиха натура. Имате непроявени творчески таланти, които може би все още чакат някой от следващите (защо не и настоящия) животи за проявление. Понякога считате обкръжаващите Ви за доста странни.
Вашата основна задача -- да направите света по-красив. Физическите и духовни пустоши чакат за вашето докосване. Запазете усмивката си!

Странно, но и преди съм си правила някакви подобни тестове и ми е излизало нещо подобно
:shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2006, 23:17 
Постоянно присъствие
Аватар

В сегашния си живот вероятно сте пълен смотаняк, но преди това сте бил/а...хлебарка! :( Роден/а нейде из лоното на канализацията (че и хермафродит съм го раздавало). Професия: пророк, световен лидер. Починало съм при мистериозни, епични събития, крещейки "РААААААЙТ!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 16:24 
В началото бе словото
Аватар

Аз пък съм била жена,родена в Португалия,около 400-та година и при това не каква да е,ами бижутер, часовникар. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 20:28 
В началото бе словото
Аватар

Родили сте се някъде в земите около Корея приблизително около 1450-та година.
Вашата професия е била химик, алхимик, майстор на отрови.
Вие сте нормална, практична натура, материалист без никакво признание за божествено или духовно начало. Вашета житейска мудрост помага на бедните и слабите
Вие трябва да развиете способностите си да обичате, да бъдете щастливи и eнтусиазирани и да предадете тези чувства на хората :D :D :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 22:32 
Пишете, о, братя

Родили сте се някъде в земите около Юкон приблизително около 1675-та година.
Вашата професия е била вожд (лидер), военен - майор/капитан.
Скромна, спокойна, тиха натура. Имате непроявени творчески таланти, които може би все още чакат някой от следващите (защо не и настоящия) животи за проявление. Понякога считате обкръжаващите Ви за доста странни.
Вашата основна задача -- да направите света по-красив. Физическите и духовни пустоши чакат за вашето докосване. Запазете усмивката си!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща