Дата и час: 30 Мар 2026, 22:41

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 579 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2006, 23:54 
Летописец Виртуоз
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Stark написа:
явор написа:
П.П.П. И идея си нямам как ще издържа в шопландия, защото вие предпочитате сръбското, а ние - гръцкото. Тука като почнат да поздравяват софиянци със сръбско и се опразва диското :?

Добре вече се убедих,че имаш достъп до неведоми за никой друг статистики,кажи ми откъде си набяваш инфото,че ми писна да тъна в неведение :?

E не е ли така??? Я помисли като отидеш на диско (чалга - ако ходиш) какви песни пускат... Май, май доста сръбско ви пускат.

И я кажи освен Ивана, кои певици харесвате повечето. Тук 99% харесват Преслава най-много (наравно с нея донякъде де). (За справка във форума големия чалгар pi4 се подиграва с нея и никой не оспорва думите му... даже други чалгари го подкрепиха)

П.П. Има ли гости от София във варненско диско (или на златни) веднага се пуска сръбско, искат поздрави със сръбско и постоянно звучи тая музика... С моите познати като чуем повече от 3 сръбски песни на вечер и почва да ни писва.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 00:02 
Ice in the Rain
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
и аз съм чувала някакви "легенди" за сръбското :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 00:04 
Летописец Виртуоз
Аватар

Ice_Spirit написа:
и аз съм чувала някакви "легенди" за сръбското :roll:
уф, добре че си ти, защото пак щеше да стане, че тез заключения сам си ги правя и всичко, което казвам е плод на изкривени лично мои впечетления. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 00:05 
Пишеща машина
Аватар

Моля Ви се бе хора, не опетнявайте темата с гнусни и противни думи като ч**га,моля Ви :x

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 00:10 
Летописец Виртуоз
Аватар

jantex написа:
Моля Ви се бе хора, не опетнявайте темата с гнусни и противни думи като ч**га,моля Ви :x
Бързо измисли тема, за да тръгнем по нея :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 01:40 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
явор написа:
Stark написа:
явор написа:
П.П.П. И идея си нямам как ще издържа в шопландия, защото вие предпочитате сръбското, а ние - гръцкото. Тука като почнат да поздравяват софиянци със сръбско и се опразва диското :?

Добре вече се убедих,че имаш достъп до неведоми за никой друг статистики,кажи ми откъде си набяваш инфото,че ми писна да тъна в неведение :?

E не е ли така??? Я помисли като отидеш на диско (чалга - ако ходиш) какви песни пускат... Май, май доста сръбско ви пускат.

И я кажи освен Ивана, кои певици харесвате повечето. Тук 99% харесват Преслава най-много (наравно с нея донякъде де). (За справка във форума големия чалгар pi4 се подиграва с нея и никой не оспорва думите му... даже други чалгари го подкрепиха)

П.П. Има ли гости от София във варненско диско (или на златни) веднага се пуска сръбско, искат поздрави със сръбско и постоянно звучи тая музика... С моите познати като чуем повече от 3 сръбски песни на вечер и почва да ни писва.

Оф ни приемаш ни предаваш.Първо за мен чалгаджия е човек,който се кефи на качестевната стара и култова чалга от близкото минало,изпъстрена с гюбеци и оринеталски ритми.Сега се правят малко подобни неща.А днешните уж чалгари за мен са си чисти "пайнер фенове",фолкъри и тем подобни.Сръбското и гръцкото в тази връзка аз не ги свързвам с чалга,те са балканска музика,чалгата си е чисто бг явление.
Моето мнение не е мнението на повечето,тъй че от него не можеш да си изградиш цялостна представа.Но ти явно си мислиш,че всичко се върти около туристите във Варна и че мнението ти е меродавно,колко пъти си бил в софииска дискотека та отваряш пак голямата уста и пърпориш наизуст :?: Не си мисли,че всичко което ти възприемаш като вярно е със същата сила в представите на другите,още повече,че става въпрос за неща от които все още си твърде далеч-да се чете София :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 10:48 
Летописец Виртуоз
Аватар

1. Това за чалгата и поп-форка не го обсъждаме сега.
2. Имаше и друг човек(тук не визирам познатите си, които са на същото мнение), които сподели мнението ми тук, което е знак, че не е толкова неоснователто, така че не ми спори сега пак, че няма истина в него. То се е разбрало, че нищо от това, което казвам за София, няма да ми го признаете (обаче ваши съграждани са ми го признавали).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 11:05 
Tick Tick Tick
Аватар

1.напротив като окачествяваш музика поне го прави коректно
2.да съм казал,че няма истина :?: просто ме дразни убедеността с която ръсиш гръмовни изказвания,смятайки ги за меродавни.
И да те светна,че една птичка пролет не прави

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 11:14 
Летописец Виртуоз
Аватар

Stark написа:
1.напротив като окачествяваш музика поне го прави коректно
2.да съм казал,че няма истина :?: просто ме дразни убедеността с която ръсиш гръмовни изказвания,смятайки ги за меродавни.
И да те светна,че една птичка пролет не прави

1. Ами виж сега, аз харесвам тези, които са там в списъка. За мен те са най-добрите. Харесвам Пайнер, Атаките, някой кючеци, но ненавиждам песин от типа Радка-пиратка и прочие. Сложно е да казвам поп-фолк и кючеци затова казвам чалга, което за повечето хора е обединител на горепосочените. Ама аз не казвам, че за някой друг няма по-добри.
2. Сега не знаеш за какво спориш. В случая ти си птичката. Нормално е да има изключения и ти явно си от тях. То е ясно, че абсолют няма. Това е обобщение, а при обобщенията не се съобразяваме с изключенията (а в случая неслушащите сръбско са си изключение).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 11:27 
Tick Tick Tick
Аватар

За населението на който и да е по-голям град било то Варна или особено заСофия не можеш да правиш никакви обобщения от такъв мащаб,защото хората са прекалено много и прекалено различни та да ги слагаш всички в един калъп.
А случайно някъде да съм споменал какво аз харесвам като муцика та да ми слагаш думи в устата :?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 11:47 
Летописец Виртуоз
Аватар

Stark написа:
А случайно някъде да съм споменал какво аз харесвам като муцика та да ми слагаш думи в устата :?:

Виж само какви думи използваш и ще разбереш, че издават някакви музикални предпочитания.
Stark написа:
Първо за мен чалгаджия е човек,който се кефи на качестевната стара и култова чалга от близкото минало,изпъстрена с гюбеци и оринеталски ритми.Сега се правят малко подобни неща.А днешните уж чалгари за мен са си чисти "пайнер фенове",фолкъри и тем подобни.Сръбското и гръцкото в тази връзка аз не ги свързвам с чалга,те са балканска музика,чалгата си е чисто бг явление.

Stark написа:
За населението на който и да е по-голям град било то Варна или особено за София не можеш да правиш никакви обобщения от такъв мащаб,защото хората са прекалено много и прекалено различни та да ги слагаш всички в един калъп.
Според мен пък си можеш... Много от нас могат да направят обобщения както за шопите, така и за всички българи, балканци, европейци... мащабите не са проблем. А за изключенията (в случай, че някой пак се заяде за тях) - те не се включват в обобщенията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 11:47 
Легендарен флуудър
Аватар

вие двамата май пак започнахте пак да спорите безсмислено :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 15:03 
Ice in the Rain
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
В спора са ражда истината :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 17:55 
Пишеща машина
Аватар

Там си и умира :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 23:33 
От дъжд на вятър
Аватар

Ахаха, тая тема се оака (да мре цензурата) тотално :twisted:
Само да щракна едни коментарчета
@пича с тениса :
Абре, момко, що според теб трябва да се запишеш спорт, който трябва да МОЖЕШ да играеш? Не остава ли варианта да ИСКАШ да разцъкваш нещо? Аз като не съм практикувал сигурно 90% от изброените спортове, а в останалите 10% съм яко некадърен :lol: кво да правя? Стига гледали успеха бе, ад му еба майката... Като толкова искаш тенис (примерно, не визирам конкретно теб, а като цяло такъв вид мислене) - еми няма да разчиташ само на мизерните часове в СУ, нали? Ще си ходиш много повече самостоятелно. А и отде знаеш, че някое тенис пионерче няма да си падне по тоя спорт и да му се превърне в любимо занимание? Баси, като излезете от тоя университет няма да ти определят бъдещата работа и заплата по тва какъв спорт си писал, колко пъти си ходил до кенефа през 2рия семестър на 3 курс, колко пъти си ял в мензата, какъв цвят ти е била косата на 6 април и ей такива shits... сеш'ш ли съ...
А, и спри синьото, мооооля тееее :( Не е лично, просто много бърка в мозъка. Матрицата, бате...
@ чалга спора
Мухуху, много агресия, ей, цъцъцъ... Язък, млади още, пък толкоз се хабят... А се чудя що за 6 дена 6 страници са изписани...
Аз пък по спора да се изкажа - ВИВА, НАЙ-КЛУБ е затворен, България върви към по-добро и светло бъдеще
:!: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 579 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. За всички кандидат-дипломанти

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Студенти - общ форум

sientelo

17

850

09 Май 2007, 23:52

sientelo Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Към всички кандидат-студенти !

в КСК 2009-2010

aL`

11

1448

23 Мар 2009, 11:04

Kitty Преглежда последните мнения