Дата и час: 18 Яну 2026, 11:30

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2005, 20:46 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
За разделението :arrow: Щом са го сложили, значи си имат някаква причина. Не може така да давате мнение без да знаете защо е въобще е сложено това разделение. И не е вярно, че момичетата са ощетени. В специалности като информатика и компютърни науки техният бал е с 2-3 единици по-малък. Полово разделение трябва да има!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Юли 2005, 21:38 
В началото бе словото

Ето един човек , който е на моето мнение.... то даже тва не може да се нарече половоразделение...просто има предимство за накои в някои специалности, в други - за други....и аз как го написах ама няма значение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2005, 05:03 
Драскач
Аватар

вижте сега, въпреки че в момента ужасно много ми се спи не се стърпях да поясня някои работи.. В нито един от постовете си не съм твърдяла , че момчетата са по-глупави , а и не го мисля въпроса е там, че са по-мързеливи (хихи ма така си е =) и даже ми се струва, че толкова са свикнали да влизат в повечето специалности (и ще уточня, че говоря само за СУ) по-лесно от момичетата, че го приемат като абсолютно тяхно право, чието оспорване дори е нечестно..
Наааай-мнооогооо ме е яд, че от момчетата са всеприети неща от сорта на това, че момичетата са си по-старателни по природа, че тва въобще не им коства кой знае кви усилия, т.е. че е нормално едно момиче да учи и да се бъхти повече докато момчетата сформират за нула време отборчета (както самите вие споменахте =) и си играят мачове пред блока примерно.. Е да ама не! Вие кво си мислите? Аз смея да твърдя, че съм мноого мързелив човек, който има бееезброоой любими занимания и си нямате на представа какви усилия ми коства да ги зарежа всичките и да се инсталирам пред купчините учебници (вместо пред pc-то например, ееех тва беше най-мъчното..). Не разбирате ли? Не е честно ние да хвърляме повече труд от вас! и пак ще повторя , че (сега не мога да отговарям за всички от моя пол, но) не ви смятам за по-тъпи! тва , което не е честно е , че сте свикнали да бъдете по-привилигеровани!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2005, 05:48 
Стенограф
Аватар

iiccoo написа:
Момичетата имат по-висок бал , но далеч не са по-интелигентни от момчетата.Може да са учили повече и да знаят повече неща , но момчетата са определено по-оправни и по-схватливи.Знам го от личен опит.

брей :P :!: :?: :D :stop: това какви хора ти познаваш си е твой проблем, но недей да твърдиш, че момчетата са по-оправни и по-схватливи и по-интелигентни. съмнявам се, че познаваш достатъчно момичета и момчета, представителна извадка при това, че да го твърдиш.

според мен възможностите са равни. това за мързела е друго нещо..

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2005, 17:27 
В началото бе словото

gitty написа:
не ви смятам за по-тъпи! тва , което не е честно е , че сте свикнали да бъдете по-привилигеровани!

Ей виж това въобще не е така....ето например наистина в СУ повече предимство имат момчетата, но пък в ТУ предимство имат момичетата!И това не значи , че понеже сме момичета сме по-некадърни и не можем да си реинсталнем windows-а или пък да си сложим рам например....или пък да направим някоя анимация или някоя програма....ми не е така....е аз не мог ад аправя всичко, но пък разбиран повече от някои момчета и определено не задавам въпроса..."Абе моя комп има ли процесор"....и разни от сорта , които са ми задавали , колкото и да ви е смешно.....Но въпреки това ние имаме предимство в ТУ...ествствено е - момчетат се занимават повече с това и им се отдава повече...или по точно на по -голямата маса от момчета....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2005, 18:37 
Драскач
Аватар

Vessy написа:
gitty написа:
не ви смятам за по-тъпи! тва , което не е честно е , че сте свикнали да бъдете по-привилигеровани!

Ей виж това въобще не е така....ето например наистина в СУ повече предимство имат момчетата, но пък в ТУ предимство имат момичетата!И това не значи , че понеже сме момичета сме по-некадърни и не можем да си реинсталнем windows-а или пък да си сложим рам например....или пък да направим някоя анимация или някоя програма....ми не е така....е аз не мог ад аправя всичко, но пък разбиран повече от някои момчета и определено не задавам въпроса..."Абе моя комп има ли процесор"....и разни от сорта , които са ми задавали , колкото и да ви е смешно.....Но въпреки това ние имаме предимство в ТУ...ествствено е - момчетат се занимават повече с това и им се отдава повече...или по точно на по -голямата маса от момчета....

ооооооо! Мисля , че вече изрично се бях уточнила! Чети малко по-внимателно!!
gitty написа:
(и ще уточня, че говоря само за СУ)

А освен това какво искаш да ми кажеш с това, че момичетата пък имали предимство в други уни-та като ТУ?? ТОВА Е ВСЕИЗВЕСТНО! За мен обаче това там пак не е справедливо! За теб така ли е???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2005, 19:29 
В началото бе словото

Написах няколко пъти , че според мен това е повече от естетвено ... и въобще не значи , че едните се бъхтат да учат повече от другите ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Защо добрите момичета си падат по лоши момчета?

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в Любов, романтика...

snejno_bebe

50

2909

29 Сеп 2006, 20:37

Crematory Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Търсим момичета и/или момчета за промоутъри

в Работа, стаж и кариера

Slavcheva.Lidia

0

589

16 Мар 2009, 10:10

Slavcheva.Lidia Преглежда последните мнения