Дата и час: 21 Яну 2026, 11:17

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2005, 16:13 
Летящите Пръсти
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз- да
Просто няма тема , която меже да ме стресне, няма и да има :oops: (не го казвам за да изтъкна много знание, а поради простата причина , че ако си си държал очите отворени , поне няколко месеца, и без подготовка ще изкараш над 5, та дори и 6)
"Времето на кандидатите" - какво по-хубаво (Слънчевите лъчи ли)
Кандидати - много , само се оглждаш и виждаш , че са хиляди и за всичко в живота.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2005, 17:21 
От дъжд на вятър
Аватар

Мен също няма тема, която да ме стресне, стига да се дава пълна свобода, а не да е ограничена в някакви тясни параметри!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2005, 17:30 
най-голем
Аватар

Е не може да не е ограничена! Примерно дават ти въпрос за полиическите събития в България или за явлението АТАКА. Трябва да се ограничиш в рамките на националната проблематика. Не може да си разсъждаваш за смисъла на живота примерно или за екзистенциалните въпроси, на които търси отговор Волен Сидеров! :shock:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 31 Юли 2005, 17:34 
Летописец Виртуоз
Аватар

Надявам се да не сте писали само за кандидатите, а и да сте се замислили, на кого е по-точно времето, на кои кандидати? На тези, които се натискат в парламента, на България, спрямо Европейския съюз, на самите нас и изпитите... Много зависи как ще го разгледате това време. На мен по ми харесва за слънчевите лъчи :) хехе Колкото една тема е по-завъртяна и сложна, толкова по-добре. Можем да проявим въображение. Жалко,че не ме допуснаха до есето. Щеше да ми е интересно,какви щях да ги измъдря и аз :) Ама карай, ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО! (а, догидина сигурно ще се падне Елин Пелин хихихи, ако продължавам с това изречениа за доброто и злото,а може и пак един Славейков да ни 'разкаже играта" ) :P :P :wink: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2005, 02:36 
От малък съм си форумец.
Аватар

Himera написа:
Надявам се да не сте писали само за кандидатите, а и да сте се замислили, на кого е по-точно времето, на кои кандидати? На тези, които се натискат в парламента, на България, спрямо Европейския съюз, на самите нас и изпитите... Много зависи как ще го разгледате това време. На мен по ми харесва за слънчевите лъчи :) хехе Колкото една тема е по-завъртяна и сложна, толкова по-добре. Можем да проявим въображение. Жалко,че не ме допуснаха до есето. Щеше да ми е интересно,какви щях да ги измъдря и аз :) Ама карай, ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО! (а, догидина сигурно ще се падне Елин Пелин хихихи, ако продължавам с това изречениа за доброто и злото,а може и пак един Славейков да ни 'разкаже играта" ) :P :P :wink: :wink:

ха, даже не предполагаш колко еднакво мислим. аз съм писал точно за тия работи!

p.s. а на мен Пенчо още тая година ми разказа играта ;( (3.20)

http://www.alexanderkrastev.com
http://www.azcheta.com

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2005, 02:56 
Летописец Виртуоз
Аватар

еми нормално, и аз това все повтарям,че има хора, които мислят еднакво :) Дори за едно мое есе се изписаха толкова много неща,че от някъде нещатата,които съм писала са им познати... http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=6537 Съжалявам за офтопика,ама не е много голям :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2005, 03:46 
Драскач

Himera написа:
еми нормално, и аз това все повтарям,че има хора, които мислят еднакво :) Дори за едно мое есе се изписаха толкова много неща,че от някъде нещатата,които съм писала са им познати... http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=6537 Съжалявам за офтопика,ама не е много голям :D

Хубаво сайтче, днеска се престраших да пусна две мои писания, да видим дали ще ги одобрят... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2005, 20:38 
От дъжд на вятър
Аватар

Аз пък си мисля, че догодина ще се падне или Дебелянов или Йовков, които са ми едни от любимките! То като се замисля аз нямам омразен автор :lol: :oops: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2005, 21:18 
Smells Like Teen Spirit
Аватар

elfer написа:
Аз пък си мисля, че догодина ще се падне или Дебелянов или Йовков, които са ми едни от любимките! То като се замисля аз нямам омразен автор :lol: :oops: :roll:

Аз имам, ама вече ми се падна :D Радвам се че го оцениха на 4, при положение, че съм писала супер малко и с ненавист хахаххах. Имам и любими 2- единият ми се падна също, другият -Яворов, явно ми изневери :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2005, 21:22 
От дъжд на вятър
Аватар

united_colors, кой автор ти се е паднал и къде???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2005, 21:27 
Smells Like Teen Spirit
Аватар

elfer написа:
united_colors, кой автор ти се е паднал и къде???

Ми... смотания Славейков в УНСС и Димов в СУ! А Тютюн е книгата, която ме промени, и вече, след като ме накара да се вглеждам по-дълбоко в нещата, се надявам да ме направи студентка!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2005, 21:41 
От дъжд на вятър
Аватар

О, разбирам! Да, "Тютюн" наистина е страхотна книга, аз сега си търся другите две книги на Димов да си ги закупя - "Поручик Бенц" и "Осъдени души", но засега не мога да ги открия! Надявах се в една поредица - "Българска класика" да ги има, но уви още не са ги педвидили за издавене, а аз определено тази поредица ще си я закупя цялата малко по малко, така че предполягам, че книжките на Димов, без "Тютюн", която вече е издадена, скоро ще влязат в каталога на издателството. Впрочем, който има желание също може да си закупува книжките, на много достъпни цени са - 4, 5 и 6 лв. Направо срамота Класиката на Българската литература на такива смешни цени, като се има предвид какви са тези на фентазито, фантастиката и чуждана литература, но не се оплаквам, така ще мога да си ги закупа всички :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2005, 22:24 
Smells Like Teen Spirit
Аватар

elfer написа:
О, разбирам! Да, "Тютюн" наистина е страхотна книга, аз сега си търся другите две книги на Димов да си ги закупя - "Поручик Бенц" и "Осъдени души", но засега не мога да ги открия! Надявах се в една поредица - "Българска класика" да ги има, но уви още не са ги педвидили за издавене, а аз определено тази поредица ще си я закупя цялата малко по малко, така че предполягам, че книжките на Димов, без "Тютюн", която вече е издадена, скоро ще влязат в каталога на издателството. Впрочем, който има желание също може да си закупува книжките, на много достъпни цени са - 4, 5 и 6 лв. Направо срамота Класиката на Българската литература на такива смешни цени, като се има предвид какви са тези на фентазито, фантастиката и чуждана литература, но не се оплаквам, така ще мога да си ги закупа всички :wink:

Аз не съм от София и трябваше да си я поръчам... отидох в книжарницата на градската библиотека(в моя град) и я поръчах. Моят Тютюн е от поредицата Български канон, съставена от Валери Стефанов. 6 кинта, обаче другите 2 книги май ги няма скоро издавани, защото и тах бях поръчала ама... нямало ги! :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2005, 22:37 
От дъжд на вятър
Аватар

Не съм я чувала тази поредица! Аз всеки том от "Тютюн" си я закупих за 6лв, т е за двата тома дадох 12, но мисля, че си заслужава един българин да я има в библиотеката си! BTW аз също не съм от София! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2005, 22:46 
Smells Like Teen Spirit
Аватар

elfer написа:
Не съм я чувала тази поредица! Аз всеки том от "Тютюн" си я закупих за 6лв, т е за двата тома дадох 12, но мисля, че си заслужава един българин да я има в библиотеката си! BTW аз също не съм от София! :roll:

Ъъъъ на мене книгата ми е 2 в 1, 2те части в една книга 700-800 страниции за 6 кинта

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Търся: Устен (писмен) изпит по АГ (Аналитична Геометрия)

в ФМИ

borku

2

956

02 Фев 2009, 18:04

borku Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Писмен изпит по ДМ (Дискретна Математика)

в ФМИ

borku

3

2055

12 Юли 2010, 14:28

borku Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. писмен изпит при Благой Видин

в Студенти - общ форум

grrr

3

787

09 Фев 2007, 22:40