Дата и час: 20 Яну 2026, 09:32

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 231 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: .к
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 17:13 
wild child
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
дани написа:
хора,знаете ли дали първокурсниците ги настаняват в двойки??
с една приятелка подадохме молба да сме заедно и са я удобрили.прерових всички списъци -и с първокурсници и с по-големите ,но не видях никой друг в нашата стая??? :roll:
възможно ли е да сме си само двете?

Възможно е, ако сте в маломерка (не ви го пожелавам , ще умрете от клаустрофобия!)- те са с двуцифен номер и буква от сорта на 50А да речем. Другият вариант е да не са ви настанили никой на първа класация, което никак не означава, че няма да ви назначат на втора :twisted:
А иначе първокурсниците не се настаняват в нормални двойки.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 17:15 
wild child
Аватар

Vintersorg написа:
51 май си е нормално....поне тъй съм чувал...

В 51 всичко е нормално, освен живущите, портиерите и домакинката :lol: Живях една година там :wink:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 17:47 
От дъжд на вятър
Аватар

Хей, няма ли някой тук от ЮФ, за да сподели впечатленията си от блок 50А. Блокът ми се видя приличен, но не видях стаята. Управителката също я видях за секунди и ми се стори свястна, както и една от портиерките, която беше любезна и дори ми се усмихна. Но как стоят нещата в действителност? Има ли хлебарки, за да пълним торбите с "Райд" и неща от този сорт?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: .
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 19:06 
Да живей словото
Аватар

номера на стаята ни си е трицифрен! а кога излиза втората класация?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 19:10 
В началото бе словото
Аватар

Днес минах да се запиша с още няколко приятели в 42Б... След порядъчно мотане (забравих си снимките у нас...) успях да си взема документите и да си видя стаята на първия етаж. Беше що-годе приемлива, като за общежитие, но банята беше в окаяно състояние... Стаята на другото момче, пак на първия етаж, пък беше доста по зле, а за банята да не говорим... Но пък третия се падна на петия етаж и всичко му беше перфектно... Нови тапети, нов балатум, слънчево, чистак-бърсак нова баня... Да си умре човек от завист... Даже и проклета решетка на вратата си имаше...
Фу.. Бе ще се оцелее. А, и стори ми се че забелязах светлина в пролука между гардероба в коридора и стената..... Май ще си изрежем по една врата със съседите вътре в гардероба :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 19:16 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
softy написа:
Хей, няма ли някой тук от ЮФ, за да сподели впечатленията си от блок 50А. Блокът ми се видя приличен, но не видях стаята. Управителката също я видях за секунди и ми се стори свястна, както и една от портиерките, която беше любезна и дори ми се усмихна. Но как стоят нещата в действителност? Има ли хлебарки, за да пълним торбите с "Райд" и неща от този сорт?

Ми аз се записах вчера в 50А и останах приятно изненадан. Очаквах да е по-голяма мизерия. Управителката на блока се държа много вежливо с мен. Портиерката също ми се видя пич. А стаята ми се оказа добре подържана. Даже банята е толко изрядно чиста,та човек да не посмее да пикае там. Дано и ти да имаш късмет :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 19:27 
FMI
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
^PrincessA^ написа:
Vintersorg написа:
51 май си е нормално....поне тъй съм чувал...

В 51 всичко е нормално, освен живущите, портиерите и домакинката :lol: Живях една година там :wink:

ами да ти кажа аз и няколко познати сме в тоя блок и стаите май стават..не знам дали всички са така, но поне тези, за които чух. Иначе брат ми рпеди 3 години беше там и беше много зле, но или са ремонтирали или просто зависи от самата стая.
За домакинката пък не чух много хубави думи, ама дано принцесата да е права. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 22:11 
В началото бе словото
Аватар

Аз днес се настаних в 51 блок. Още като си взимах заповедта, домакинката ми каза, че съм попаднал на супер стая ... и така беше ... бели тапети, току що измазано, тоалетната да спиш вътре :)
Имах възможност да видя и още няколко стаи - изглеждаха също доста прилично на фона на това, което съм виждал преди. Ама за домакинката ... :? май ще си имаме проблеми с нея :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 22:58 
В началото бе словото

Благодаря ти софти, че ми даде тази информация. Тука едни приятели все спорим за стаите с по колко легла са и т.н. Значи само 2ки има, ами така е чудесно- ще сме си само с моита приятелка и няма да се съобразяваме с други. Не че имам против други колеги, но мисля че ме разбирате какво имам впредвид :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 23:39 
В началото бе словото
Аватар

А случайно някой да знае какво е нивото на сигурност,че смятам да си внасям техника,а пък чух ,че масово се крадяло!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 23:48 
От дъжд на вятър
Аватар

X_FACT0R написа:
А случайно някой да знае какво е нивото на сигурност,че смятам да си внасям техника,а пък чух ,че масово се крадяло!

Виж темата Сигурност във форума в сайта на СБО в раздела "Най-често задавани въпроси".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2006, 07:08 
В началото бе словото
Аватар

Vintersorg написа:
Ох, за 17 блок съм чувал...тъжни истории...

Дано имаш късмет де... :roll: :roll:

Аз вчера се настаних в 17 блок... Не мисля, че е толкова зле. Честно да си призная очаквах нещо много по-мизерно и в много по-окаян вид. Аз съм настанена в двойка, имам само една съквартирантка, което е идеално :) Не можах да видя момичето, но видях момчето, което му беше на гости, но така и не разбрах какъв й се пада. Стаята беше доста прилична, малко разхвърлена, но тя едва ли е очаквала посещение :) Стаята е голяма и има доста пространство, била 26,42 кв.м... Има леки козметични неща, които може да се направят, но разбрах, че в момента извършват ремонт на целия блок, който се състои само в боядисване, сменяне на тапети и такива дребни неща, но то така или иначе няма нужда от по-голям ремонт, поне това, което видях...
Като цяло ще оцелея със сигурност, представях си го доста по-зле :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2006, 08:46 
В началото бе словото
Аватар

Здравейте;) Да кажа и аз нещо за тея блокове. Вчера се настанихме с още 2 приятелки, те са в 17 блок, аз в 42б. Тяхната стая е 1209 - 2 стаи (3ка и 1ничка) и кухня. Хараби си е работата! Общо взето има нужда само от почистване и малко живец:) Само гледката не е към Витоша :? А моята стая е 801 (ако случайно Петя, 1ви курс ФКНФ, чете това, да пише едно лс:) ), на последния етаж, гледката е страхотна, стаята също не е лоша, има си нови тапети. Гадното е само, че прозорците не са добре уплътнени и зимата ще си е бахъресто:/ Има един блок точно срещу 42б, на който му слагат дограма и изолация в момента, чудя се кой ли живее там :wink: Та така... общо взето ще са нужни юргани и печки;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2006, 10:42 
В началото бе словото
Аватар

Хей споко. На СУ общежитията са много доволни(ако знаете за какво става въпрос при техниците и унсс-макар че и там се живее и то сравнително добре) 51 блок има най-готините асансьори (с музика) В 50а ,41 са подобни. Като цяло в 51 коридорите са си чисти и е приятно. Стаите са по 3 , само тези както някой вече отбеляза обозначени с букви са двойни. И ако очаквате хлебарки достатъчно големи и интелигентни за четворка белот няма да намерите. Портиерките са сравнително стриктни. Мисля че този блок е добър избор. За 17- той определено е блока с най- хубавите стаи. Може би защото преобладават двойките и са сравнително широкички. Сега сложиха и нови асансьори. Иначе за така наречените 3+1 те са на всеки етаж стаята завършваща на 9. Лично аз не бих живял в оня кафез единичката, но някой който много иска да е сам....За 18 блок- той май че е в най лошо състояние от досега посочените. Баните и тоалетните са доста теснички, а и не ги има във всяка стая.Има общи в коридора за някои които не са извадили късмет. Ще ми е интересно дали някой ще го настанят на последния етаж. Там ситуацията е доста интересна и необичайна...но нека бъде изненада... И все пак не бих отказал стая нито в 41б нито и в 50а .Така че където и да сте в софийския е добре. Само за 42 не мога нищо да ви кажа защото нямам лични впечатления от там освен от някой и друг купон , ама така е малко трудно да съдя за какво става дума- пък и кой помни.... А да и не си мислете,че парното ще ви топли зимата... Гледайте да си уплътните поне прозорците,че това е важно... 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 231 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Следваща