Дата и час: 21 Яну 2026, 23:56

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 23:49 
Вазов
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Юкон приблизително около 1200-та година.
Вашата професия е била философ, мислител.
--------------------------------------------------------------------------------
Вашият психологически профил за предния ви живот:
Скромна, спокойна, тиха натура. Имате непроявени творчески таланти, които може би все още чакат някой от следващите (защо не и настоящия) животи за проявление. Понякога считате обкръжаващите Ви за доста странни.
Урока, който сте получили в предходния Ви живот:
Винаги ви изглежда, че Вие сте различен от останалите. Вашият урок -- водете се по интуицията си, тя е най-добрия ви водач в нащоящия живот.
--------------------------------------------------------------------------------

Мога да ви кажа,че съм гледала едни японски неща,които също са за минал живот и се водят доста вярни и приликата с това е огромна.....единствената разлика е,че в онези пишеше,че съм живяла около 1300 година и съм била или художник или изобретател......

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2006, 00:08 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Югозападната част на Северна Америка приблизително около 775-та година.
Вашата професия е била картограф, астролог, астроном.

хаха само не ми е ясно много, как ще съм бил картограф, астролог и астроном през 775-та година, когато Северна Америка още не е била открита, а технологиите много назад :)

Най-много да съм бил някой индианец-шаман и да съм гадаел по звездите хахаха :twisted:

Май трябва да се направят подобрения в тази игра ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2006, 14:11 
Пенсиониран модератор
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Северна Канада приблизително около 475-та година.
Вашата професия е била артист, магьосник, гадател.
Бохем, мистериозен, страшно талантлив, способен да усети мъдростта от древните книги. Магическите Ви възможности, могат да бъдат в услуга на тъмните сили.
Вашият проблем -- да се научите на решителност и упорство. Всяко нещастие може да прекурши волята Ви.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2006, 14:15 
Badass-motherfuka
Аватар

"Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Северна Канада приблизително около 475-та година.
Вашата професия е била артист, магьосник, гадател.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Бохем, мистериозен, страшно талантлив, способен да усети мъдростта от древните книги. Магическите Ви възможности, могат да бъдат в услуга на тъмните сили.
Боязливи, самотни и неуверени хора има навсякъде. Това е и Вашата задача -- да превъзмогнете тези тенденции в себе си след което да помогнете и на околните."

не знам как, но това действа! очевидно е самата истина, защото и преди съм правил такъв тест (в друг сайт :wink: ) и резултатът беше същия!
явно съм бил ЖЕНА МЪЗГЬОСНИК
:lol: :lol: :lol:

пп абе, Джосефине, ние сме сиямски близнаци!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Сеп 2006, 14:17 
Пенсиониран модератор
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
GaVrosH написа:
"Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) жена в предния си живот.
Вашата професия е била артист, магьосник, гадател.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Боязливи, самотни и неуверени хора има навсякъде. Това е и Вашата задача -- да превъзмогнете тези тенденции в себе си след което да помогнете и на околните."

не знам как, но това действа! очевидно е самата истина, защото и преди съм правил такъв тест (в друг сайт :wink: ) и резултатът беше същия!
явно съм бил ЖЕНА МЪЗГЬОСНИК
:lol: :lol: :lol:

И си ми бил колега :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 11:10 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
Не ни е известно как се чувствате в сегашния си живот, но Вие сте бил(а) мъж в предния си живот.
Родили сте се някъде в земите около Шотландия приблизително около 850-та година.
Вашата професия е била моряк, готвач, дърводелец.
Истински, естествен психолог, Вие знаете как да използвате създалите се ситуации. Хладнокръвен и спокоен във всяка ситуация.
Боязливи, самотни и неуверени хора има навсякъде. Това е и Вашата задача -- да превъзмогнете тези тенденции в себе си след което да помогнете и на околните.

Внаги съм бил психологче.Анализирам по метода на алкохолната хипноза на колегата шотландец проф. д-р Джони Уокърски. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 11:35 
Пишеща машина

Цитат:
Родили сте се някъде в земите около Тибет приблизително около 850-та година.
Вашата професия е била моряк, готвач, дърводелец.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Боязливи, самотни и неуверени хора има навсякъде. Това е и Вашата задача -- да превъзмогнете тези тенденции в себе си след което да помогнете и на околните.

Както и всички, родени на същата дата.. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 12:37 
В началото бе словото
Аватар

Pimboli написа:
Цитат:
Родили сте се някъде в земите около Тибет приблизително около 850-та година.
Вашата професия е била моряк, готвач, дърводелец.Вашият психологически профил за предния ви живот:

Както и всички, родени на същата дата.. :?

25.07 ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 16:17 
Пишеща машина

28.07.
Що, ти какво си? Същото? :lol: (като минал живот)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 16:29 
От дъжд на вятър
Аватар

И аз съм с вас :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 16:36 
Пишеща машина

Може да сме били тризнаци :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2006, 17:50 
В началото бе словото
Аватар

Родили сте се някъде в земите около Мексико приблизително около 1575-та година.
Вашата професия е била писател, драматург, организатор на ритуали.Вашият психологически профил за предния ви живот:
Имате научна мисъл, винаги търсещ и експериментиращ! Хората около Вас често не Ви разбират, но са респектирани от знанията ви.
Магията е навсякъде около теб, а много често и в най-обикновени случки. Урокът Ви -- да разберете магията и да помогнете на хората да я видят ясно. Вие сте магьосник!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4