kokteil_molotow написа:
айси , нали знаеш, че ако нараниш гордостта на 1 мъж , отхвърляйки го - значи край, отписва те от всички регистри колкото и да държи на тебе като човек, обидата от наранената гордост при тях е на 1во място.ти не го искаш , така ли? тогава най-доброто, което можеш да направиш за него е да го отклониш от себе си, да се помъчи да търси щастието другаде. и - ти ни се виновна ! утре ще си поговорим по-подробно

Аз не го искам, да. И аз прекратих взаимоотношенията, всъщност, не той. Проблемът е, че не ми казва нищо, не започва да флиртува, просто изведнъж ми заговорва на "миличко" примерно и аз се шашкам и се страхувам да изръмжа защото не е в България в момента и знам, че му е тежко и самотно и се надявам просто да се лигави. И в един момент точно преди най-важния ми изпит, за който той знае и в началото на сесията, за която знае, преминава на "Обичам те" ("не обичам си те", което може да се приеме за приятелска привързаност). А аз наистина държа на него и не искам да го нараня, но не искам и да бъде повече от приятел и се шашкам още повече и цяла сесия аз си знам как съм се съсредоточавала. И когато в крайна сметка му казвам да спре, вместо да ми се извини, се оказва, че аз съм го притеснила с такива глупости, да не искам да ми говори на "миличко". От цялата ситуация излиза, че АЗ ГО ТОРМОЗЯ, защото Е АБСОЛЮТНО НОРМАЛНО това, което прави, според него и АЗ МУ СЕ ИЗВИНЯВАМ. И не ми го прави за пръв път този номер. Предния път беше смс с "Мишленце", ама аз тогава наистина реших, че по грешка ми е пратил смс предназначен за друг и като му казах направи кисела физиономия, но го приех за временно умопомрачение.