Дата и час: 16 Яну 2026, 19:33

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 00:13 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
1-0 за Левски. Сега чувам тук коментари измислена дузпа незнам си какво. Дузпата си беше абсолютно редовна. Въпросът е, че Левски разочароваха. Не играха добре. Не се зарадвах на тая победа. ЦСКА също не направи нищо интересно, но победата на сините е заслужена. И пак казвам, очаквах много повече от Левски. Много слаб мач.

Последна промяна DobreFF на 18 Сеп 2006, 00:21, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 00:20 
Легендарен флуудър

От година на година "вечното дерби"(кавичките на са случайни) става все по-голяма помия.Или е Х,или някой от отборите печели с дузпа.Баси пародията,чудя се как ходят хора по стадионите въобще !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 00:58 
Badass-motherfuka
Аватар

DobreFF написа:
1-0 за Левски. Сега чувам тук коментари измислена дузпа незнам си какво. Дузпата си беше абсолютно редовна. Въпросът е, че Левски разочароваха. Не играха добре. Не се зарадвах на тая победа. ЦСКА също не направи нищо интересно, но победата на сините е заслужена. И пак казвам, очаквах много повече от Левски. Много слаб мач.

как слаб мач, бе, ние ги надиграхме тотално във всяка точка на терена, нямаха никакво пространство за действия и... абе, за кой мач ставаше въпрос?
Споко, като дойде Барса в София ша ги обримчим едно хубаво...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 08:50 
Пишеща машина
Аватар

Толкова слаб ЦСКА.Играчи на непривични за тях постове,ялови нападатели.Добър вратар,не отричам,защитата не е проблемът.Какво правят играчи като Гийом да Зади в отбора,липсва резлизатор,организатор на играта също.Много,много слаб отбор.Жалко е..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 08:50 
Волтрон!
Аватар

Заслужена победа ли? ЦСКА газеха Левски второто полувреме, ама дядо Боре го хвана артрита и се строполи на тревата. По-голяма симулация не съм виждал. Левски надиграли ЦСКА...друг път, аз бих казал че двата отбора си поделиха 1 полувреме, ама ония Ристосков се намеси. Но и това, че съдията беше за Левски не е оправдание. ЦСКА трябваше да си бие Левски и да поведе класирането, защото говедата с тая игра във вторник и вчера бяха пълна боза, докато ЦСКА с резервите не само защитиха честта си, ами и не допуснаха да бъдат надиграни от Левски. Затова въпреки загубата отново се чувствам горд, че съм ЦСКА-р, защото в този отбор има хляб, а като Сакалиев, Фуртадо и другите от лазарета се върнат, Левски ги чака тежък мач напролет.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 09:41 
Легендарен флуудър

Всеки, който твърди, че единия от двата тима е мачкал другия, не е добре с акъла :twisted:
По-безидейна игра в софийското "дерби" не съм наблюдавал никога.
За играта на ЦСКА нямам какво да кажа - аз освен двата удара на Трика друго не помня. Какво надиграване, какво "газене" бе, hazel?! Че вие трябва да сте благодарни за тази еднотипна игра на Левски, която ви позволи да се приберете само с един гол пасив. Това е истината - Левски показаха една втръсващо еднообразна игра и на червените им бяха нужни не повече от десетина минути, за да намерят противодействие. Оттам нататък мачът се превърна в едно безкрайно лутане в средата на терена, повтарящи се като дежа ву пробиви по крилата, които водеха до едно голямо НИЩО. Направо ме закопаха коментаторите, като изръсиха, че "второто полувреме било динамично и двата отбора се били преобразили"... егати лудаците :lol:
Срам ме е от такава победа. Пожелавам и на двата отбора да направят нещо повече в Европа, щото на родна почва футбол очевидно не вирее.

А дузпа имаше. Закъснелият шпагат винаги се наказва. Жалко само, че мачът ще се запомни само с това положение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 11:37 
Badass-motherfuka
Аватар

понеже усещам деликатни намеци към мен да ви светна, че поста ми лъха на лека ирония :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 14:51 
Волтрон!
Аватар

Циндиле, виж сега, кой на кого трябва да бъде благодарен, не знам, ама аз видях едно нещо - преди гола Левски диктуваше играта на терена, след гола мача се игра на 1 врата пред Петков. Да, Левски игра еднотипно, ама нали има играчи за тази цел. Защо не го направи? Да се бяха уговорили - разбирам, ама май не е това, май те само толкова си могат. А ЦСКА има ли в момента играчи? При положение, че лазаретът е по-пълен и от военна болница по време на ВСВ и да нареждаш пректически нов отбор с нова схема всеки мач и в тази ситуация да направиш свестни мачове (не казвам добри или страхотни, но поне на ниво), да вземаш досега мачовете си с победи въпреки явни съдийски балтии (примери много - мача на ЦСКА в Ловеч и Самоков тази година) и единствено да се изложиш в 1 мач - това си мисля, че малко отбори могат да го направят. Да, играта беше безидейна на моменти, ама тя си е такава от 6-7 години в това "дерби", защото и двата отбора пълнят гащите от другия и се страхуват да не паднат. Аз лично се радвам, че ЦСКА играха определено по-добре от ония срам дето го береше пролетта и честно да си кажа се учудих, че ЦСКА направиха свестно полувреме. А отделен е въпросът, че Ричард и Боримиров бяха за гонене в мача. Дузпа за мен нямаше, защото шпагатът беше на половин метър пред Боримиров и той просто това чакаше, нали е старо куче. Пък и да те питам - Трика излиза на голова позиция пред Петков и Томашич му влиза отзад - това да не би да не е дузпа? Ето такива детайли просто дразнят, време е този мач да се играе при чуждестранен съдия, който да вдъхва респект у играчите и те да заиграят футбол - и двата отбора имат играчи и могат да направят добър мач. А по въпроса за второто полувреме - ако не се е динамизирало, то поне беше по-живо от заспалата картина през първото. Това че Левски би заслужено, не отричам, ама да бие с игра, а не да ги бута съдията и да ги гали по главичките, че това ми напомня на един мач преди 6 години, за който все още някои се питат има ли засада при автогол...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 15:31 
Легендарен флуудър

hazel написа:
Дузпа за мен нямаше, защото шпагатът беше на половин метър пред Боримиров и той просто това чакаше, нали е старо куче.

За теб нямаше, но за Левски имаше :) Не знам колко сантиметра пред Боримиров си е пуснал корените Тунчев, но по същото това време топката беше поне два метра пред него. Това, бате, ако не е дузпа, начи аз съм трамвай петица :lol:

hazel написа:
Пък и да те питам - Трика излиза на голова позиция пред Петков и Томашич му влиза отзад - това да не би да не е дузпа?

Не и след като Томашич е играл първо с топката. Много ясно се видя всичко на повторението.

hazel написа:
Аз лично се радвам, че ЦСКА играха определено по-добре от ония срам дето го береше пролетта и честно да си кажа се учудих, че ЦСКА направиха свестно полувреме.

Е, щом такава игра ви радва - честита загуба!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 15:32 
Легендарен флуудър

Ето, че и Спасителят е наясно със ситуацията :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 15:49 
Волтрон!
Аватар

Циндил-Пиндил написа:
hazel написа:
Аз лично се радвам, че ЦСКА играха определено по-добре от ония срам дето го береше пролетта и честно да си кажа се учудих, че ЦСКА направиха свестно полувреме.

Е, щом такава игра ви радва - честита загуба!

С тези играчи, на тези постове, с тази тактика - да, поне аз останах доволен, защото очаквах по-голям резил. Иначе по принцип този отбор може да играе изключително добре, даже невероятно - справка мачовете с Ливърпул и Леверкузен, само е важно да се премахне напрежението в отбора; да се направи пълна чистка на ръководството, което работи против клуба, и смянат му с ново, което носи отбора с четирите големи букви в сърцето си и работи за него; да се започне най-сетне свястна и целенасочена работа по налагането на юноши на отбора при мъжете, за да има някаква приемственост (мисля че Люпко Петрович беше го казал - "Един отбор влиза в ШЛ само по 2 начина - с много пари или със собствени юноши". Левски направиха второто и сега си берат плодовете). Макар че дори тези промени да се извършат ЦСКА няма да има това, което Левски има - пълен медиен комфорт.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 15:57 
Легендарен флуудър
Аватар

Хубаво е, когато започнеш да гледаш в своя си отбор. Имат прогрес феновете на ЦСКА. А ако почнат да се оправдават със съдий или не разбират от футбол, или са прекалено пристрастни! Аз ако си отворя остата ще кажа поне 10 чисти грешки на съдията в ущърб на Левски. Нормално е реферът да греши понякога. Вчера с нищо не повлия на резултата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 16:09 
Badass-motherfuka
Аватар

DobreFF написа:
съдий

ето това показва, че нищо не разбираш от футбол - пише се съдии :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 45 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Стига вече Левски - ЦСКА

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Спорт

sunbreeze

20

801

01 Сеп 2006, 11:15

Joker Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Левски-ЦСКА, 2 декември, 15:30

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ]

в Спорт

Кандидатстващ

73

2960

05 Дек 2007, 00:31

DobreFF Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. ЦСКА - Левски(София)

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в Спорт

PoLk

42

1837

10 Апр 2007, 16:52

Бeтон Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Левски или ЦСКА!

[ Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11 ]

в Спорт

toni spbb

153

3760

01 Юли 2009, 10:26

toni spbb Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Левски или ЦСКА

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в Спорт

Циндил-Пиндил

43