^PrincessA^ написа:
И успехите на клуба показват, четова е доста удачна политика.Факт е, че Арсенал играят добър футбол, независимо от националния си съства
Зад тези успехи стои един от най-добрите треньори в света,факт. Срамота е в такъв отбор да липсва кореняк,англичанин.След напускането на Ашли Коул и Сол Кямпбъл,групичката от "туристи" се измъчи с Астън вила,Ман Сити,М'боро и надделя над Хамбургер със съдийски аванти. При това,беларуският национал Хлеб заяви,че комуникация със звездите в отбора няма,а Анри говори с определени съотборници.Усеща се лек безпорядък,породен от многото националности.На мен лично ми става болно като в България докарват некадърни чужденци като Да Зади,Якирович и пр. за да заемат мястото на млади наши проекто-национали,визирам Манолов или един Иво Иванов,да речем.Далеч съм от мисълта,че чужденците в Арсенал са некачествени,напротив.Какво ли мислят обаче тамошните фенове на артилеристите,виждайки една артилерия от чужди момчета,преоценени и надути звезди в техния храм ? Тоз сезон за Арсенал ще го докаже,че съм прав.Ще видите !!
^PrincessA^ написа:
И последно- никой не споменава Челси, въпреки че при тях положението не е много по-различно. Даже доскоро нямаха англичанин в титулярния си състав.
Джон Тери,Франк Лампард,Ашли Коул,Уейн Бридж,Шон Райт-Филипс,Джо Коул - принцес,това е половината национален отбор на Англия !!