Дата и час: 21 Яну 2026, 11:55

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 16:27 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Хиляди благодарности за изчерпателните отговори на Vintersorg и Търговецът на кристал...Доста ме ориентирахте в обстановката :)...А дано все такива отзивчиви хора да срещам като вас, въпреки че днес, като ходих до факултета да си извадя уверение, бая недружелюбни колеги срещнах....Да се надяване скапаното време да е виновно ( а и дългата опашка пред Ичева )... :?
Иначе аз прегръщам идеята за задружно събиране на колегите около дена маса и за дълъг запой. :)..Е сега не съм алкохоличка, но като ще се учи- ще се учи, като се пие- ще се пие. В крайна сметка в такава неформална обстановка се завързват доста интересни контакти ;)...а и съм чувала хиляди положителни мнения за т.нар. "СТУДЕНТСКИ ЖИВОТ"...Вие, които сте го преживели или в момента го живеете, как ви се струва? Какво да очакваме? ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 16:55 
най-голем
Аватар

ДЕТ МЕТЪЛ, ФАФЛИ И ТУПАНИЦИ!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 17:47 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
hristina_vh написа:
Търговецът на кристал написа:
Ако влезе някой от СтЗ, да знае, че иде реч за Аязмото, Алековия кът ;)).[/b][/size]

Аз съм от Стара Загора :)

Я, брех, ново 20 :) Значи знаеш за какво говоря. Сега кажи и ГПЧЕ "РР"и... :lol: Знаех си аз, че читави хора излизат от Стара Загора (държа да се забележи римата)!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 17:58 
В началото бе словото
Аватар

hristina_vh написа:
Ако влезе някой от СтЗ, да знае, че иде реч за Аязмото, Алековия кът ;)).[/b][/size]

Аз съм от Стара Загора :)

Я, брех, ново 20 :) Значи знаеш за какво говоря. Сега кажи и ГПЧЕ "РР"и... :lol: Знаех си аз, че читави хора излизат от Стара Загора (държа да се забележи римата)!

"Ромен Ролан", Аязмото... кажи-речи и аз съм от Стара Загора :lol: Хубав град, страхотни хора 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 18:47 
От дъжд на вятър
Аватар

Не съм от Ромен Ролан, а от Максим Горки :wink: :) :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 21:06 
My kinda heaven
Аватар

Бе, все тая... Една сграда деляхме доста време...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 21:33 
От дъжд на вятър
Аватар

Бе, все тая... Една сграда деляхме доста време...

Значи си от Стара Загора :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 21:42 
My kinda heaven
Аватар

Стига бе, колко време ти трябваше да загрееш след постовете ми за Аязмото, Алековия кът и РР... и за това, че хубави хора СМЕ излезли от СтЗ. Моля ти се, не разваляй репутацията ни, а ма ха! :lol:
От Стара Загора съм, разбира се, но съм няколко годинки преди теб. Май не познавам никого от Руската в момента :( Стефка трябва да е завършила миналата година... Ъъъъ... Леле, не се сещам за никого, все на ГПЧЕ ме избива. Но виж, за учители се сещам - по литература - Юлия Райкова (тя дойде в РР после и 1 година само дето нямаше жертви покрай нашите конфликти, но е факт, че е страхотен човек и че ме научи да правя компромиси), Катя Шунанова (която е майка на един от най-добрите ми приятели, с който сме си заедно от първи клас. Почнахме заедно в 1ви клас, седяхме на един чин, после от 8ми пак бяхме в един клас, беше ми кавалер на бала (единият от двамата :wink: ), и не стига това, ами сега аз уча във ФЖМК, а той - познайте - във Фармацията. За тези, които не знаят, това е сградата, долепена за ФЖМК :)) Умиране има, оттърване няма... :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 21:50 
От дъжд на вятър
Аватар

Ами наистина не знаех, че си съгражданка, но много се радвам. То май в ФЖМК сме много хора от Стара Загора. Няма лошо де... :) :) :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 22:13 
Драскач
Аватар

Vintersorg написа:
ДЕТ МЕТЪЛ, ФАФЛИ И ТУПАНИЦИ!
:lol: :lol:
1.държа да зная кои са "студентските" фафли
и 2. :shock: кви са тия тупаници,бре студенти,дайте го повече на любоф :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 22:30 
най-голем
Аватар

Ам..това беше експресивен майтап...
Историята е такава - веднъж в 42 Б всичката сган метъли си бяха направили чалга купон - да, сериозно, всички ония дългокоси жалкочудовищни чернооблечени и дивогледащи човеци дето уж само жици слушат, се събраха и се кефеха на чалгийка и на комерсиални песнички тип Радио Сити....На сутринта блока осъмна с надписи по стените "Дет метъл, фафли и тупаници!"

Иначе студентските вафли не знам...може би Лачита щото са големи и евтини... :D :D :D
В стола дават некфи гадни...Но в стола на НСА..малиииии...да настръхнеш като скубана кокошка в гюм!:) Яко!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 22:50 
My kinda heaven
Аватар

Vintersorg написа:
да настръхнеш като скубана кокошка в гюм!

Ей зат'ва те обичам, Жоро... (Пимче, не чети)

Впрочем, офтопик - нали ти беше рисувал една дългокоса девойка на някакви скали и обясняваше, че била норвежка. Оказа се финландска, това е тяхната Мейдан, нещо като нашата Райна Княгиня и френската Жана Д'Арк. Дори професорът имаше и картичка с Райна Княгиня, която поразително приличаше на въпросната картина, дори той отбеляза подозрителната прилика ;)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 23:00 
Драскач
Аватар

Vintersorg написа:
Ам..това беше експресивен майтап...
Историята е такава - веднъж в 42 Б всичката сган метъли си бяха направили чалга купон - да, сериозно, всички ония дългокоси жалкочудовищни чернооблечени и дивогледащи човеци дето уж само жици слушат, се събраха и се кефеха на чалгийка и на комерсиални песнички тип Радио Сити....На сутринта блока осъмна с надписи по стените "Дет метъл, фафли и тупаници!"

:shock: :shock: :shock: тия момчета са били пиянки :lol: :lol: е кажи ми след тоя случай как да вярвам,че "пънко нема умре!"?? :shock: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 23:11 
най-голем
Аватар

Vintersorg написа:
Ели, ако можеш ми намери линкче на таз девойка да я видя ако я имат по сайтовете някъде...Щото аз я прерисувах от обложката на норвежка група...Ни знам!

Чил пил, ами...той нема'умре! Хората явно бяха решили да разтушат малко...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 23:18 
My kinda heaven
Аватар

http://virtual.finland.fi/finfo/images/maiden2.jpg

Може да не е била тя, точно тази прерисувка, както мило си я кръстил, не ми се отваря в откровенията в момента, но ми беше страшно позната, просто няма откъде другаде да е.
А ако случайно не е тя, значи мога да кажа на професора и за още един подобен символ (понеже финландците претендират, че финландската Maiden си е оригинал ;)).

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 21  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Балове за ФЖМК (Журналистика, PR...) 2009/2010

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в КСК 2009-2010

coolboy

32

2190

01 Авг 2009, 21:57

NikTa Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Журналистика - нивото на образование в СУ (ФЖМК)

в Новини

alhimikat

3

2040

07 Окт 2005, 23:17

Al-x4o Преглежда последните мнения