nqma_takava написа:
явор написа:
1. А твоите само за София... А колко съдии познаваш...с колко си имала близък контакт... а за Тибукту данни имаш ли? Смешни са подобни забележки
2. Въпросът е, че беше необходимо да ги спомена, защото това са дадености, които могат да бъдат приложени в професионалната реализация. Те са полово предопределени!!! НАЛИ?
3. Еми така прозвуча. Това беше само пример... Сега няма да почна да ти мисля всички професии, за които сте подходящи...
4. Ами да ти кажа, освен че жените имат анатомични разлики с мъжете, те имат и психологически, ментални... различията ги предразполагат към по-добра реализация в различни сфери...толкова ли ви е далеч от акъла или просто искате да си се заяждате, защото ако се съгласите ще излезе, че квоти трябва да има?
За П.П.-то ... Ако мислиш, че при теб е по-различно...
1. Разликата между мен и теб е, че аз не се изказвам по въпроса и не правя велики обобщения. Ето затова забележките ми не са смешни.
2. Само това ли са даденостите според теб? Защото, ако мислиш така, си в голяма грешка.
3. Факт е, че даде само тази професия за пример.
4. Въобще не е далеч от акъла, обаче за твое улеснение ще ти копирам изказванията, за да видиш, че това, което си написал, е меко казано недопустимо:
Цитат:
ДОБРЕ! ЖЕНИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ ОСВЕН ВАРНА СА ПО-БЕЗЧУВСТВЕНИ, НАПРАВО ЗВЕРОВЕ! ДОВОЛНА ЛИ СИ?!
ВМЕСТО ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ВЕЛИКИ (ЖЕНИТЕ) И ДА ИСКАТЕ ДА ЗАВЗЕМЕТЕ ВСИЧКИ ПРОФЕСИИ, В КОИТО МЪЖЕТЕ ИМАТ ЛИДЕРСКИ ПОЗИЦИИ ПО-ДОБРЕ ВСЕКИ ДА СЕ СЪОБРАЗИ С ПРИРОДНИТЕ ОСОБЕНОСТИ НА ДВАТА ПОЛА!
ТИ СИ ОГРАНИЧЕНАТА
П.П. Нека не се отклоняваме повече от темата!
1. Точно това е ... Аз ти казах! Според теб никой не може да прави обобщения! Като не искаш да се изказваш, не се карай на другите, че имат мнение за нещо и си го споделят!
2. НЕ СА САМО ТОВА ДАДЕНОСТИТЕ!!! Виж се сега... Аз имах тези и към нея дадох тези аргументи. Ти не не съгласи с тезата, а сега ми се караш, че даже имало повече аргументи за нея! Нямам думи просто... Това бях просто най-красноречивите примери. Не умаловажавам останалите качества на жените!
3. Ами кажи други и може да се съглася и за тях... Има такива. И погледни пак това за тезата в горната точка.
4. Ама като ми изкарваш думите от контекста и конкретната ситуация заблуждаваш жестоко хората, които няма да си направят труда да прочетат внимателно.
От написаното само мога да ти кажа, че жените имате мания да се себедоказвате и да показвате, че сте по-добри от мъжете във всичко! Може да не го осъзнаваш, но е така... то даже самите жени помежду си ще се избиете. При мъжете това го няма. Не знам дали е заради "потисничеството", под което сте били всичките тези години или... ама хич не е на добре!