Дата и час: 20 Яну 2026, 14:24

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 138 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2004, 23:06 
Гутенберг
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Стинг - аз. Харесва ми много, но нямам много негови неща... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 08:36 
wild child
Аватар

I az nqmam mnogo,ama e velik!!!! :king:Mai se povtarqm s tova opredelenie za neg,no prosto to nai-mu prilqga:)Koia ti e liubimata pesen?Moeto par4e e "Fragile"-raztursva me ot duno :love7:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 10:46 
Гутенберг
Аватар

Ами, както вече казах, нямам много негови неща. Fragile е хубава, Shape of my heart много ми харесва например. и Let your soul...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 13:23 
В началото бе словото
Аватар

ооо да, все повече ме радвате :lol: :lol:
страшно любим ми е и Sting i The Police........
Shape of My Heart i Fragile sa mi nai liubimi, kakto i Every Breath You Take..
Fields of Gold, I'm So Happy I Can't Stop Crying, If Ever Lose My Faith In You............ :wink:

Последна промяна Elly на 07 Фев 2007, 12:39, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 16:51 
Драскач
Аватар

Ако почна да изброявам групи няма да ми стигне бланката! Слушам много и разнообразна музика, като изключим чалга и рап. Много ме радва, че има фенове на старите банди като Floyd, Purple, Zeppelein, Queen и т.н.
Аз повече от 15 години слушах само такава музика, но последните 5 години прослушах и много други неща - като се почне от джаз и електронна музика (по-точно ambient), мине се през алтърнатив (Nine Inch Nails, M. Manson, KMFDM, Static X и т.н.) и готик (Theatre of Tragedy, Tiamat, Paradise Lost и т.н. и т.н.) та се стигне до блек метъл(любима банда от жанра - Cradle of Filth)
Проследих дискусията и за Floyd и трябва да ви кажа, че когато на голям екран излезе Стената в България - някъде края на 90-те - ходих да го гледам около 20-30 пъти! И досега The Wall и Division Bell на Floyd са ми любими тави!
Вече имам толкова много музика, че направо се чудя какво да слушам - заставам пред рафтовете с дискове и започвам да мисля, но накрая затварям очи и каквото хвана - все ще е нещо, което отдавна не съм слушал или съм слушал 1-2 пъти! А да не говорим, че непрекъснато точа музика и от нета и вече имам около 200 диска с мр3-ки!
Не е лесно... :roll: :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 17:01 
wild child
Аватар

Elly,nqma za6to da ni preporu4va6 ne6ta na Sting-znaeme si gi:)Pozdravleniq za dobria muzikalen vkus;)

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 17:16 
Гутенберг
Аватар

stone написа:
алтърнатив (Nine Inch Nails, M. Manson, KMFDM, Static X и т.н.) и готик (Theatre of Tragedy, Tiamat, Paradise Lost и т.н. и т.н.) та се стигне до блек метъл(любима банда от жанра - Cradle of Filth)

...

Вече имам толкова много музика, че направо се чудя какво да слушам - заставам пред рафтовете с дискове и започвам да мисля, но накрая затварям очи и каквото хвана - все ще е нещо, което отдавна не съм слушал или съм слушал 1-2 пъти! А да не говорим, че непрекъснато точа музика и от нета и вече имам около 200 диска с мр3-ки!
Не е лесно... :roll: :roll: :roll:

Ами не ти е лесно :lol: Трябва да си направиш каталог и търсачка за него, за да си проверяваш какво имаш и то на кой диск е.

Мерилин Менсън, Тиамат, Крейдъл, и аз харесвам. :alien:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 18:57 
Драскач
Аватар

Е-ЕЕ Чак каталог не ми трябва още, защото си надисвам мр3-дисковете, а аудиото са ми с обложки!
Tiamat - преди повече от 2 месеца си свалих последния им алблум и още не съм го слушал :oops:
А Менсън го чакам да издаде нещо ново, но като знам че между неговите албуми има пауза от 2-3 години явно ще трябва да почакам! Миналата година като излизаше The Golden Age Of Grotesque бях в Амстердам и много исках да си го купя, но не ми се даваха 25 евро, като се върнах в България беше точно промоцията му тук и си го взех за 12 лв.
Що ли ти разправям тия неща!? :?: Както казват - лаф да става, че от 1-ви като тръгнем на училище едва ли ще имаме време да си пишем по форумите!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 20:50 
Da, по-малко време ще остава наистина.

((Което ми напомня - хора, които не сте от София и сте 1ви курс, като сте тук и сигурно ще искате да ходите на интернет клуб. Освен в студ. град, ако ви се наложи близо до Ректората, препоръчвам ви матрицата пред клубчето в подлеза. В подлеза е доста по-скъпо, компютрите са по-кофти и мноого по-малко. В Матрицата е по-евтино, има повече компютри и първите 7 минути са безплатни. Е, вярно, има 5 минути ходене до нея, но...според мене си струва.))

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 20:58 
Драскач
Аватар

И къде тая Матрица на 5 минути от Ректората, че не се сещам?!Аз знам само една, защото живея до нея - тази в Лозенец(до Хемус). Знам, че има още няколко, но те май са по кварталите!
А, НЕ ХОДЕТЕ И В ТОЗИ НЕТ СРЕЩУ ЗАДНИЯ ДВОР - В ДВОРЧЕТО!Комовете им са толкова разбрицани, че нямам думи, а ако трябва да си сваляш нещо на дискета - не ти мърда половин час, докато го прехвърли :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 21:03 
Гутенберг
Аватар

stone написа:
И къде тая Матрица на 5 минути от Ректората, че не се сещам?!Аз знам само една, защото живея до нея - тази в Лозенец(до Хемус). Знам, че има още няколко, но те май са по кварталите!
А, НЕ ХОДЕТЕ И В ТОЗИ НЕТ СРЕЩУ ЗАДНИЯ ДВОР - В ДВОРЧЕТО!Комовете им са толкова разбрицани, че нямам думи, а ако трябва да си сваляш нещо на дискета - не ти мърда половин час, докато го прехвърли :twisted:

Ами, най-близката, за която се сещам, и където ходя понякога, когато ми трябва нет до ректората, се намира на бул Мадрид. Значи, тръгваш от ректората, минаваш градинката на Народна библиотека, минаваш и малкото светофарче на Оборище, вървиш покрай кино Сердика, завиваш покрай него надясно, ходиш малко до една табелка МАТРИКС сочеща надясно и там се завива, не е в уличка, ами е в заден двор, няма как да го сбъркаш, а в момента има строеж точно там. Скоро бързах за среща от Матрицата до ул Шипка и е около 5 мин пеша.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 21:07 
Драскач
Аватар

Сетих се - има и по-пряк път до там! Просто никога не съм обръщал внимание, че това е ma3x.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 21:17 
Гутенберг
Аватар

stone написа:
Сетих се - има и по-пряк път до там! Просто никога не съм обръщал внимание, че това е ma3x.

да, може да се мине и по сан стефано.

Има матрица и до Славейков, до Графа. Ама е на около 20 мин от ректората и няма смисъл да се ходи чак дотам. Казвам го само за да опровергая думите ти, че другите матрици са из кварталите :wink: :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 21:23 
Драскач
Аватар

Не съм фен на Матриците - просто не ме кефят - винаги е пълно, много шумно и не е толкова евтино! Но от няколко месеца си пуснах нет вкъщи и съм супер доволен - за 15 кинта на месец имам неограничен достъп, прилични скорости и почти не спирам компа...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2004, 21:32 
Гутенберг
Аватар

Ами, 1лв на час, като при това първите 7 мин безплатни, е доста по-евтино от цената 1.40, 1.50 на час, дето я лепват други клубове. Освен това е на няколко етажа и почти винаги ще си намериш свободно място.

Е, вкъщи е по-добре...но не всеки може:) а и не винаги си там, когато ти трябва.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 138 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща