Дата и час: 16 Яну 2026, 20:55

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Негласуването е липса на гражданско съзнание
да 49%  49%  [ 25 ]
не 49%  49%  [ 25 ]
не мога да преценя 2%  2%  [ 1 ]
Общо гласове : 51
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 13:11 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Някой спомена, защо трябва да гласувам като никой не ми харесва!? Ми как ще ти харесо то в медиата няма усещане, че приближават избори. Няма ли да се правят там някакви дискусий между опонентите по бнт... Само залъгват обществото с бигб3 и разни други тв игрици :shock: !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 14:03 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
мисля, че в другата тема бях писала, ама ще кажа пак - смятам, по принцип!, че е важно човек да гласува. това не е само наше право, но и задължение като граждани - да определяме поне в някаква степен насоката на развитие на държавата. не-гласуването на практика също е гласуване, а не някаква форма на протест - просто човек подкрепя мнозинството, неупражнявайки правото си на глас оставя другите да избират. е, както казах, по принцип, съм против това, но в случая за конкретните избори просто наистина не виждам за кого бих могла да гласувам. така че оставям мнозинството да реши, и ... да става каквото ще...

п.п. може все пак да отида да гласувам, но то ще е само за да съм чиста пред съвестта си, че току-виж избрали оня ненормалник от "Атака" и има да си блъскам после главата... т.е. както нерядко се случва, вотът ми ще ъде повече "против" отколкото "за" определена политическа фигура...

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: ,
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 14:09 
Пишете, о, братя
Аватар

Цитат:
Цитат:
според мен след като ни се дава право трябва да гласуваме. независимо от това дали се изпълняват предизборните обещания или не!! според мен повечето хора са достатъчно умни,за да се досетят,че това са празни приказки-PR кампании,които подлъгват малко група от хора!!
напоследък малко се гласува,но всички се оплакват от управлението!защо?? кое им дава право? отиваш ,гласуваш и това иманно след изборите ти дава право да недоволстваш,да псуваш политиците,да изискваш от тях нещо. иначе какво-оставяш подкупените роми и цигани да гласуват,оставяш фанатизираните баби и дядовци да гласуват и една шепа нормален народ!
може ,както е казал бай ви ганьо всичките да са маскари,но поне може да си изберем кои точно маскари да са. вярно,всеки си казва,че без или със неговия глас нищо не се променя,че никой не заслужава доверието ни,но накрая всички се оплакват и псуват като гледат новините!ами като не гласувате-трайте си и сърбайте попарата,която други са ви надробили!!

От това мнение лъха на тъпня.

Това че момичето все още има надежда в сърцето че може да промени нещо не я прави тъпа мой човек. Невежа от части да но тъпа не и мнението и не е такова. Завиждам и че мисли така, защото ти дори да си МНОГО наясно с всичко че даваш такива оценки на мнението и, нищо не можеш да промениш така или иначе. Понякога знанието само по себе си е много гадна работа. Дали си ме разбрал точно какво имам в предвид не знам, но не ми и пука честно да ти кажа! 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 14:54 
Badass-motherfuka
Аватар

Cris написа:
Някой спомена, защо трябва да гласувам като никой не ми харесва!? Ми как ще ти харесо то в медиата няма усещане, че приближават избори. Няма ли да се правят там някакви дискусий между опонентите по бнт... Само залъгват обществото с бигб3 и разни други тв игрици :shock: !

да бе, е*ал съм го, "Вот на доверие" предизвиква по-голям интерес от изборите, щото дават петстин лева... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 15:49 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
Паган написа:
Виждам, че и ти си простовата.

дани написа:
впрочем ако гласуваш с празна бюлетина или с X гласът ти пак се разпределя(не помня точнокак) ,така че това не е опция за гласуване протест.ако ще протестираш по-добре въобще не гласувай!все пак това е личен избор.всеки сам решава .
щом ще се обиждаме-това беше от мен .
аз смятам да гласувам!

Това е основна черта в характера на българина - да върне на другия, да отмъсти. :roll:

Хейтърче а,познавач на психиката на целият български народ,ерудит и прочие извисени терминчета...а защо не виждам твоето мнение по темата,а само критика :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 15:53 
Badass-motherfuka
Аватар

ПИТАМЕ НИЕ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: ,
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 17:08 
Легендарен флуудър
Аватар

SILVER ARROW написа:
Цитат:
Цитат:
според мен след като ни се дава право трябва да гласуваме. независимо от това дали се изпълняват предизборните обещания или не!! според мен повечето хора са достатъчно умни,за да се досетят,че това са празни приказки-PR кампании,които подлъгват малко група от хора!!
напоследък малко се гласува,но всички се оплакват от управлението!защо?? кое им дава право? отиваш ,гласуваш и това иманно след изборите ти дава право да недоволстваш,да псуваш политиците,да изискваш от тях нещо. иначе какво-оставяш подкупените роми и цигани да гласуват,оставяш фанатизираните баби и дядовци да гласуват и една шепа нормален народ!
може ,както е казал бай ви ганьо всичките да са маскари,но поне може да си изберем кои точно маскари да са. вярно,всеки си казва,че без или със неговия глас нищо не се променя,че никой не заслужава доверието ни,но накрая всички се оплакват и псуват като гледат новините!ами като не гласувате-трайте си и сърбайте попарата,която други са ви надробили!!

От това мнение лъха на тъпня.

Това че момичето все още има надежда в сърцето че може да промени нещо не я прави тъпа мой човек. Невежа от части да но тъпа не и мнението и не е такова. Завиждам и че мисли така, защото ти дори да си МНОГО наясно с всичко че даваш такива оценки на мнението и, нищо не можеш да промениш така или иначе. Понякога знанието само по себе си е много гадна работа. Дали си ме разбрал точно какво имам в предвид не знам, но не ми и пука честно да ти кажа! 8)

Точно тук нищо не съм казал за нея.Казах, че това което е написала е тъпо :wink:

Stark написа:
Хейтърче а,познавач на психиката на целият български народ,ерудит и прочие извисени терминчета...а защо не виждам твоето мнение по темата,а само критика

Няма едно нещо да го пиша по 300 пъти.Мнението ми по въпроса съм
го изказвал и друг път.Потърси го :wink:

Аз - По-груб и по-брутален от преди!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 17:20 
Да живей словото
Аватар

Паган написа:
Виждам, че и ти си простовата.

дани написа:
впрочем ако гласуваш с празна бюлетина или с X гласът ти пак се разпределя(не помня точнокак) ,така че това не е опция за гласуване протест.ако ще протестираш по-добре въобще не гласувай!все пак това е личен избор.всеки сам решава .
щом ще се обиждаме-това беше от мен .
аз смятам да гласувам!

Това е основна черта в характера на българина - да върне на другия, да отмъсти. :roll:

точно тук го написа!
както и да е ! темата е друга

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 17:33 
Легендарен флуудър
Аватар

Да, във второто ми мнение, не в порвото.Когато ти реши да се заяждаш:
дани написа:
щом ще се обиждаме-това беше от мен.

Тогава просто отбелязах.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 17:44 
Постоянно присъствие
Аватар

Е, Паган, ще ме извиняваш, ама "Това мнение лъха на тъпня" си е повече от обида! Ама това е друга тема.
А иначе за гласуването - аз съм напълно съгласна с nrggirl. Просто ако ние не гласуваме(визирам себе си, вас и въобще хората, които все пак имат някакво интелектуално ниво) то тогава президентът ни ще е избран от...хм,дайте да видим - цигани,турци,абсолютни селяни(в преносния смисъл на думата) и т.н. С две думи - боклука на нацията, които в момента хич не е малко!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 18:02 
Да живей словото
Аватар

Паган написа:
Да, във второто ми мнение, не в порвото.Когато ти реши да се заяждаш:
дани написа:
щом ще се обиждаме-това беше от мен.

Тогава просто отбелязах.

не виждам нищо особено в думите-просто ти се заяде с мен и аз казах,че няма повече да пиша-явно нещо не си разбрал!но вече спирам тема стана не за изборите, а дани vs. паган
обявявам мир

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 18:56 
Легендарен флуудър
Аватар

Добре, добре, ако съм те обидил извинявай.
Но не това беше целта ми.Просто исках да кажа, че изказването беше тъпо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 19:02 
Пишете, о, братя
Аватар

Каже че изказването е било неуместно, по-става, стига с това тъпо. извинявай ма си беше тъпо, е гати извинението. както и да е няма да ви се меся, мир да има оправихте се уж, браво за което!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 19:03 
Badass-motherfuka
Аватар

Пагане, не бих желал да губя ценното ти време, за това не искам да изказваш цялостната си позиция по въпроса ОТНОВО, след като я има НЯКЪДЕ, но ако опровергаеш конкретните мисли на дани, които ти навяват тъпня, със съответните свои всякакви спорове от сорта на горните биха изчезнали, а и ще се получи нещо като разискване, както би следвало в един форум. благодаря за отделеното време!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Сеп 2006, 20:39 
Легендарен флуудър
Аватар

Тогава недей :wink: Като толкова се интересуваш от опропвержението
на мислите, които ми навяват тъпня, ми потърси мнението по въпроса :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща