Дата и час: 19 Яну 2026, 15:56

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Партииии,парти!:))
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 11:04 
Драскач
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Реших да ви позанимая с една такава темичка,която мисля я няма засега.Става дума за любителите на всякакъв вид електронна музика :D без ограничения дали е хард или софт или квото и да е друго :D незнам дали има такива хорица тука,но все пак да пробвам :roll:
бтв,инспирирах се от вчерашното зверско парти :lol: отдавна не бях разпускала по тоя начин :lol: става дума за партито на Renesanz - Space DJz,The Horrorist,Cristian Varela,Balthazar+Jack Rock (mainly бяха тия) в зала Христо Ботев,на 23-ти,да съм по-точна :wink: тааа партито р-а-з-к-ъ-р-т-и както се казва :lol: :lol:
your turn :D

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 11:14 
най-голем
Аватар

ъъъъъ, к'фо ?! :shock:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 11:45 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

ПАРТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 12:05 
Легендарен флуудър
Аватар

туп-цс туп-цс туп-цс пррррр пиу-пиу-пиу :D

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 12:24 
Пишеща машина

Яко! А що не сподели по-рано или пак съм изпуснала? :roll: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 13:22 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
принципно не съм особено по електронната музика, но има някои много релаксиращи парчета, а партита (особено тези на Sensation и Мinistry of Sound) са страшно зрелищни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 13:23 
Драскач
Аватар

Pimboli написа:
Яко! А що не сподели по-рано или пак съм изпуснала? :roll: :cry:

ами,честно казано реших да рискувам с тая тема едва сега :lol: :lol: престраших се :lol: щото знам,че малко форумци се интересуват от тия нещица :roll: Виж Vintersorg -той е блестящ пример за опасенията ми :lol: :lol:
ти от интересуващите ли си? :roll:

Мила написа:
принципно не съм особено по електронната музика, но има някои много релаксиращи парчета, а партита (особено тези на Sensation и Мinistry of Sound) са страшно зрелищни.

да,аз затова споменах,че тва е тема за всякакъв вид електронна музика,а те са толкова разновидности... :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 13:29 
Пишеща машина

Ами да. По принцип харесвам всякаква музика, но електронна с всичките й разновидности обичам наай -много. (обичкам трансче) Нищо не пречи да пускаш такива теми, а от Винтерсорг не се плаши - той е блестящ пример за много неща :wink: Не е толкова лош, колкото изглежда :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 14:05 
Драскач
Аватар

а,Vintersorg,си е all right :D и се радвам,някой като каже,че обича трансче :lol: :P все си мисля,че не се срещат толкова често такива хорица :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 14:09 
Легендарен флуудър

ChiLL_PiLL написа:
а,Vintersorg,си е all right :D и се радвам,някой като каже,че обича трансче :lol: :P все си мисля,че не се срещат толкова често такива хорица :P

Ами оглеждай се за колегата goadelic - той е колоритна фигура в БГ
транс гилдията (за музиката говорим, не за транс... сбърканяците :lol:) ...и от време на време пише в този форум :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 14:16 
Пишете, о, братя
Аватар

аз принципно се кефя на транс, но не съм много запозната с тази музика, зарибих се докато ставах неволен слушател на парчетата, които сестра ми надуваше в стаята ни постоянно.
само че тя от известно време е преминала на т.нар. "хард техно", и се радвам,че ще се изнасям към София, щото тия електронни звуци буквално "къртят мивки"... :roll: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 14:41 
Драскач
Аватар

izvynzemno написа:
аз принципно се кефя на транс, но не съм много запозната с тази музика, зарибих се докато ставах неволен слушател на парчетата, които сестра ми надуваше в стаята ни постоянно.
само че тя от известно време е преминала на т.нар. "хард техно", и се радвам,че ще се изнасям към София, щото тия електронни звуци буквално "къртят мивки"... :roll: :lol:

хахахахаха :lol: :lol: съгласна съм,че се къртят мивки,плочки,паркети и пр. честно казано хард-а си го слушам единствено по партитата,щото той е перфектния саунд (убедих се след доста колебания) за едно добро парти! :D както и d'n'b :D (така е защото,в последно време тоя вид лайф изпълнения се делят на хаус и хард,а първото си е малко комерс за парти :roll: ...)..та, ат хоум предпочитам да не къртя,а да релахвам :D ако някой пусне обява тип "циклене по домовете" ще се отзова де :lol: :lol: :lol:

Циндил-Пиндил,мерси за инфото :D радвам се да се засичам с хорица,слушащи всякакъв вид електр.музика,и не само :) просто защото имам разнородни музикални интереси :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 16:16 
Пишете, о, братя
Аватар

ми сестра ми беше ходила на едно такова това лято в бургас и се запозна с Марио Раниери, даже ходиха да закусват заедно :D
Аз нямам такава компания, с която да ходя специално на такива партита, но се кефя на идеята, защото там се събират доста интересни за мен хора, пък и се освобождаваш от доста излишна енергия по готин начин!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 16:28 
Драскач
Аватар

хах,яко за сестра ти,мноо даже :D :D
аз пък се зарибявам да ходя с нови хорица на такъв род събития,щото е по-интересно :D стига те да имат желание :D някой ден (сега се задават добри нещица,ноември и декември) може да се отбия през блок 42Б (а ако ме вземат на 10.10,направо ще съм си там,дано де :roll: ) и ще те водя аз нанякъде да си направим веселкото :lol: :lol: не,наистина шегата настрана - ще стане яко :D
иначе съм ентусиаст за концертчета също,ама незнам що не ми се получават нещата там...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 17:42 
В началото бе словото
Аватар

ChiLL_PiLL, поздравления за темата! И аз се пиша фен на Електронната музика като особено пристрастни са ми някои стилове.
Тепърва смятам да опознавам клубният живот в Студентски Град :twisted:
Надявам се да посетя подобно парти, на което си била и ти ;)

Май в този форум няма само фенове на чалга и метъл...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща