Дата и час: 21 Яну 2026, 12:52

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 372 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 08:45 
доказано жива
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
nqmam tyrpenie da wi razkaja kakwo stana, ama ne iskam da spamq na latinica a w toq smotan klub nqma bg :evil: neo4akwan krai ima6e wsi4ko!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 08:51 
Shogun

Благодарил (а): 12 пъти.
kokteil_molotow написа:
nqmam tyrpenie da wi razkaja kakwo stana, ama ne iskam da spamq na latinica a w toq smotan klub nqma bg :evil: neo4akwan krai ima6e wsi4ko!!!!

Разкри сърцето си пред теб, и сте заедно вече???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 11:52 
Легендарен флуудър
Аватар

хаха не бързай, на срещата ще разправяш :D

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 12:34 
Пишете, о, братя
Аватар

Супер очакваме продължение, дано не е имало всичко възможно най-болезнен край! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 14:44 
доказано жива
Аватар

реших да го пробвам, както ви казах, реших да разбера доколко действително за него това , което твърди и съответно- защо пък да не му дам шанс , ако действително ме обича.той обаче ми скри вси4ки топки...слушайте .
в4ера се видяхме , наро4но аз поех инициативата по-рано да се видим, той беше самичък у тях , с цялото си поведение му показвах , 4е го искам, и за да полу4а реакцията , която исках , без да му казвам нито дума, набързо се отзовах върху него :oops: и очаквах да се стресне, усмихне , изчерви или каквато и да било реакция , а той мигновено каза: Знаех си , че И ТИ ще се подадеш бързо, знаех си...
:laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: бързо като всички...
било е игра на завоюване, било е стратегия...
взех тела му, изтрих номера си , казах му , 4е сексуални услуги предлагат на много други номера , и на разли4ни места из столицата, предупредих го , 4е ако се приближи на 15 метра от мене , ще го застрелям с пистолета на баща ми :lol:
знаех си...защо бях толкова глупава? в рейса си пуснах MP3- плейъра и се заслушах в една стара песен, казва се "Протакване"..."трябваше ли да протакваш...", значи всичко е било игра...
разбира се, винаги бях знаела , че на мъжете им окапват космите по краката само като чуят думата "сватба" , а той...за първи път отначалото ме заболя за мен самата -защото не бях успяла всъщност да вдъхновя едно такова същество да стане по-добро вътре в себе си...бях го докоснала само докъдето няма зна4ение...i swore, swore i would be true, and , honey- so did you...
но пък беше вълнуващо преживяване - и за мен, и за вас , а и за него- мисля, 4е досега никой не го беше оставял по долни гащи и със смъкнати горни, а и с празни ръце :D
п.с. на боксреките му пишеше ЛЕВСКИ- :shock: доста несъблазнително :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 15:00 
Пишете, о, братя
Аватар

Вълкът козината си мени, но нрава не. Пича не е издържал теста, но е хубаво че всичко се изясни вече. Ей затва аз не трябва да взимам участие втакива дискусии, защото все пак си мислех кат най-наивния гамен че може човека да има искрени чуства, че се изастъпвах понякога за него, а то си се оказа както всички точни хора казаха тука, че е пълен манипулатор този. Сори на всички че от части съм играл контра, няма да се меся повече там където не ми е работа.

Иначе поздрави Мол, сложила си го на място, браво на теб! 8) 8) 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 15:08 
доказано жива
Аватар

мислех да пусна отделна тема, за да ви благодаря за отзивчивостта и човешката подкрепа , която ми отдадохте чрез съвети, успокоения, разяснения и изобщо цялостна енергия, но пак ще ме обвинят в долно флудене, затова ще ви го кажа тука, а когато силите на реда затихнат-и в нова тема :D много много благодаря на всички, които бяхте до мене :cry: специално на Silver arrow , на Gawrosh , и на Pora, които неотказващо следяха сагата ми ...какти и на вси4ки останали :) от цялата тая каша се родиха само добри емоции сега :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 15:10 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
Божее - боксерки, на които пише Левски - и аз не бих се съблазнил :lol:

Поне да беше ЦСКА :P

Браво, колежке, насОлила си го хубаво! Ама им се чудя на акъла на ония, дето са му връзвали на тоя номер, освен ко не са били вече моми за женене :?

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 18:58 
От дъжд на вятър
Аватар

Честно казано, следя темата от самото и начало, но чак сега има какво да кажа...
Първо, голямо Браво на Мол, добре го е подредила... You Go, Girl! :headbang:
Но цялата история ме навежда на следния въпрос: Възможно ли е да има толкова смотани типове като конкретния мачо!
Добре, харесва те- напълно в реда на нещата. Ами, тогава защо не ти го каже: Така и така, привличаш ме, искам те...MMM, Would you go to bed with me? (обаче песничката си я бива, а? :wink: ) А вместо да се държи като нормален мъж, живеещ в 21 век, си плете някакви интрижки все едно е Спайдърмен...
:arrow: Въпрос към мъжката половина на форума: Нима мислите (визирам повечето мъже), че едно момиче предпочита да бъде лъгано и примамвано...Та и ние сме хора, души носим и нужди имаме! Ако мъжете бяха по-откровени, щеше да им се отваря парашутът по- начесто?
И сега един въпрос към Мол: Ако той беше споделил намеренията си в самото начало, какво щеше да направиш? :?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 19:15 
Пишете, о, братя
Аватар

Аз със сигурност не мисля че момичетата-жените трябва да бъдат лъгани и да им се правят такива номера. То за моето мнение се подразбира, имайки в предвид че взех доста активно участие в тази тема! Естествено че имате нужди, нужди от любов, разбиране и не на последно място честност, за съжаление както се вижда от историята с Мол, не всички момчета мислят като мен, напротив, като че ли!?! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 19:25 
Badass-motherfuka
Аватар

Поздравления, Мол! Хвана бика за рогата най-накрая! Сега ми е интересно как биха могли загрижените майка и сестра на въпросния въобще да те погледнат в очите!
...да не помрачавам хепи-енда, но имам едно АКО:
какво щеше да стане ако онзи се беше оказал малко по-хитър и ти не беше успяла да го разкриеш?

пп. ама тоя верно е много ТЪП! как може да ти каже това, та дори и ти да умираше от полов нагон думите му биха те отблъснали... биха отблъснали всяка, която е на по-малко от 3 водки! ама добре, че си е тъп човека... та и тъпа игричка беше започнал... тъпа и недостойна... ех какви ги има сред нашия пол...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 19:52 
доказано жива
Аватар

какво бих напарвила ако ми беше казал, 4е иска да ме шиб*е...ами щях да въздъхна тежко, да му кажа- сори , не обичам да правя секс , не ме възбуждаш и всичко да се приключи. :lol:
шегувам се.ако ми беше казал отначало, вси4ко щеще да е лесно. това 4е нямаше да си легна с него е факт, заради други много по-лични причини , но поне щеше да ни спести нервите - и моите и ваште.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 19:53 
доказано жива
Аватар

ако не го бях разкрила ли , Гаврош ? как , в какъв смисъл?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 20:00 
Badass-motherfuka
Аватар

ами ако беше успял да "хване" този "последен шанс", ако се беше смутил, просто ако не беше се издал толкова грубо?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 20:21 
доказано жива
Аватар

нямаше да се слу4и нещо, просто щях да му дам шанс, да по4нем да излизаме, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, 4Е СЪМ ВИДЯЛА НЕЩО СПЕЦИАЛНО в неговата реакция.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 372 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  Следваща