Здравейте колеги от
СИ:
- DeSiTo
- slighter
Наистина сме доста малко за сега по форума, то и аз днес се регнах, но чакам с нетърпение да видя още някой от "екипа" ни
Иначе какво прочетох до тук:
Prce написа:
добре то във ФМИ има ли някой който обича математиката и се е записал на математика нарочно?че почна да ми става смешно!а математиката е найперспективната наука във момента.естествено ако сте наистина добри математици(т.е ако я обичате и четете по 20 часа на ден)
и недей някой да дойде да ми каже че туризма или правото или филологията са по перспективни тъй като казах НАУКА.
А тези "информатици" които ще се задоволят със правене на тъпи програмки или правене на ексел табелки и интернет страни нека да разберат че нямаа нужда од факултет и че не са за тук
Напълно против това, което казваш поне за програмистите. Програмирането НЕ СА EXCEL таблици, това е логика на учител по ИТ дет преподава на ученици от 5-6-7ми клас.
Програмирането може да замести математиката на всяка степен. Защо трябва да уча формула дет е 5 страници, като мога да напиша Math.Func(param1,param2) ? И какво, това не значи, че няма да знам какъв ще е резултата от формулата. Хех май логиката ти е .. "Защо като знаем математиката, хората измислиха Елката?"..ми here is the answer: Да не си губят времето

Нищо лично, просто мое лично мнение

Unique написа:
Уважаеми юзъре, който си такъв върл фен на математиката (пиша в мъжки род, защото не обърнах внимание на глаголите), защо не отдели малко от 20те часа решаване на задачи да понаучиш правопис? А и имаш много поздрави от "онези" информатици с тъпите програмки, ние ще се оправим някак си... А "табелките" в Ексел са доста полезни, някой ден ще опреш и до тях!
П.П. Не мога да разбера защо наука, с която се занимават другите трябва да е по-маловажна от твоята?!
Хех, лично аз вместо да чакам и да цъкам с мишката (понеже ме мързи да я стигна) ми е по лесно pico testApp.php for($i=0;$i<10;$i++) echo "Row: ".$i;

(добре де малко повече редове са но... мрзи ме да стигна мишката!!

)
Хахаха, като се сетя в бившото ми даскало ми писаха 6тица, защото за 2 учебни часа + междучасието направих нещо като ексел на js само (поради липсата на други екстри на pc-то) и даже го направих да ми решава задачата (която беше за ексел). Та установих, че ако човек има желание, може и без ексел..все пак (част от) съучениците ми се мъчиха 2 часа да направят задачата на Excel-a и не успяха
А, та понеже го ударихме на офтопик

Да се върна на темата..
Казвам се Любомир Петров (Приятно ми е

).
На 19 години съм от гр. Видин, учил съм преди една малко объркана профилирана спецялност от Икономики/Счетоводство/Информатика, но както и преди да я почна и сега... ик0номиката не е зле, счетоводството sux, информатиката... р0кс