ами прав си, за повечето неща те подкрепям изцяло, но просто няма как да се променят скоро нещата... и аз мислех, че пазара е пренаситен, но оглеждайки се, забелязвам, че текучество на търсенето си има и даже хора, които не учат право, работят по кантори и т.н., работа има и ще се увеличава...
от друга страна - не се притеснявай, те държавните изпити ще ни отсеят окончателно, тогава ще се види кой кого. защото не е все едон как си си взел държавния, той е най-всеобхватния изпит, и не можеш да минеш по тънката лайсна там. освен това в канторите все пак си държат на "качествените хора", т.е. рядко това да учиш право е достатъчно за да се развиеш, обикновено искат и по два езика, компютърни умения и т.н., така че аз за себе си смятам, че да уча право само по себе си не е гаранция за успех, има още куп неща, които си зависят изцяло от мен... така че, не се ядосвай, ами гледай себе си, развивай се, той животът ще си покаже...
п.п. а и как точно си представяш промените в ЮФ да тръгнат от СС, като нашите представители там са... айде да не казвам, ама се сещай

....