Дата и час: 20 Яну 2026, 21:19

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 65 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 12:14 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Левски играха добре евала. Да класите са ясни и така нататък, но аз съм доволен от мача. Така трябва да се трупа опит, като ядеш бой от най-добрите какво да се прави. И все пак си личеше че въпреки голямият спеч, момчетата опитваха да играят равностойно и азслужено дори до гол достигнаха! Браво от мен!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 12:18 
Легендарен флуудър

SoNoR написа:
Не съм гледал мача, не мога да го коментирам, ама ми прилича на същата игра и хъс, както ние преди 1 година срещу Ливърпул :?:

Жалко, че се радваме на първи гол в ШЛ, вместо на повече, но това е действителността на българския футбол в момента, много сме зле...само 2-3 отбора, и толкова, слаба конкуренция, не може да се иска повече !

Пари няма, бате. Знаеш ли к'во първенство щяхме да имаме ако можехме да си позволим чуждестранни попълнения като техните :wink:
Аз съм горд, че със стократно по-скромен бюджет, сините имат самочувствието да играят и бележат срещу такива отбори :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 12:36 
Летящите Пръсти
Аватар

Напротив - пари има, а сега ще се множат яко след круиза в ШЛ.
Обаче за какво са класни попълнения в първенство като нашето? Примери - бол. Джон Ингълс като взехте колко време игра добре? Малко повече от 1/2 сезон, след което формата му се сгромоляса.

В нашия шампионат няма смисъл от такива попълнения. Да играеш срещу "Черноморец Бургас - София" или юношите на "Марек"? Е кой нормален човек ще се мотивира да играе на макс срещу тях, бил той например и Рикардо Карвальо или Джон Оби Микел?

"Левски" може да си позволи 1-2 играча от световна класа. Ама могат ли това да си позволят "Литекс", ЦСКА или "Славия"? Ми не могат. "Левски" ще ги бие и със собствено производство футболисти.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2006, 00:26 
Легендарен флуудър

El_Salvador написа:
Абе и аз така мисля. Ама младите български играчи са много разхайтени. Ако има как да ги стегнат по клубовете, наистина, футболът ни ще тръгне нагоре.
Иначе мачът беше от много високо качество-определено на ниво Шампионска лига. Много красиви изпълнение, а третия гол на Дрогба и попадението на Огнянов бяха уникални 8) Изкефих се, че Левски също направиха много красиви неща, но за съжаление играехме срещу Челси :roll:
Що се отнася до сравнението с ЦСКА-Ливърпул(1:3), общо взето като разлика в класите съм съгласен, но вчерашният мач беше много по-атрактивен :idea:

Третият гола на Дрогба имам чувството,че топката се удари в него,а не той я удари,ама наистина стана красиво.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 65 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5