Дата и час: 19 Яну 2026, 22:45

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 23:15 
Легендарен флуудър

Благодарил (а): 0 пъти.
Тва ръководство съсипа отбора.Това е моето мнение.Няма равностойни резерви,няма условия за работа,стадиона прилича на някой селски терен.Не знам,но май в тоя клуб не се дават никакви пари ???Освен това качеството на футболистите е под всякаква критика.тези момчета(с изключение на 3-4) играят на някаква магия.В отбора няма плеймейкър,няма свестен нападател.Не знам дори как са стигнали дотук в турнира.Все пак проявиха сърце,ама във футбола силата и мъжеството са само компонент от играта.Трябва да има и умения,на които да се осланяш.Яд ме е само,че български отбор падна от турски иначе нищо неочаквано не се случи.Очаквах отпадане на ЦСКА,но ми стана неприятно,че тимът имаше шанс да продължи.Ако Бешихташ бяха смачкали ЦСКА нямаше да ме е яд.Иначе жалко за Литекс и адмирации за Локо(София),които отпадат непобедени от борбата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 23:20 
Пишете, о, братя
Аватар

Не се оправдам. Според мен затова се дръпнаха. Мислиш ли, че Пламен Марков не вижда какво става на терена и не може да прецени :wink: . Трябва да има и логично обяснение за смените.

Честно казано, не очаквах да играем толкова добре (в сравнение с Бешикаш).Факт е , че Тиаго Силва, който отдавна се е изчерпал за ЦСКА играеше на предела на възможностите си !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 23:23 
Легендарен флуудър

0VeRMiND написа:
Не се оправдам. Според мен затова се дръпнаха. Мислиш ли, че Пламен Марков не вижда какво става на терена и не може да прецени :wink: . Трябва да има и логично обяснение за смените.

Честно казано, не очаквах да играем толкова добре (в сравнение с Бешикаш).Факт е , че Тиаго Силва, който отдавна се е изчерпал за ЦСКА играеше на предела на възможностите си !

Може и да осъзнава,ама той винаги играе с тая тактика,а в съвременния футбол тя не е печаливша.Трябваше да се напрегнат до 90-те минути и после да се дръпнат и да пазят резултат за дузпи.А стана обратното - след 75-тата минута - КАТЕНАЧО и после юруш на бананите с тея изморени играчи.Не знам какво си е мислил Марков,ама тва което предприе беше елементарно и лесно предвидимо и най-вече - ПАГУБНО !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 23:27 
Пишете, о, братя
Аватар

Е човек, ти какво искаш като трябва да заличаваш пасив от два гола. Точно във съвременния футбол защитата е всичко. Не може да играеш открито и да очакваш победа срещу отбор по-силен от теб, който наказва всяка грешка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 23:28 
Легендарен флуудър

0VeRMiND написа:
Е човек, ти какво искаш като трябва да заличаваш пасив от два гола. Точно във съвременния футбол защитата е всичко. Не може да играеш открито и да очакваш победа срещу отбор по-силен от теб, който наказва всяка грешка.

тва че имаха пасив от два гола те са си виновни.За втори път днес,както и в Турция четриима гледаха докато турчина съвсем необеспокояван си вкара гола.Тва ли е класна защита???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 23:32 
Постоянно присъствие
Аватар

0VeRMiND написа:

А, ама аз не казвам, че не са се изморили. Идеята ми беше, че не трябва да е така. Щом другите отбори могат да тичат 90мин, и нашите да вземат да се научат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 23:38 
Пишете, о, братя
Аватар

Цитат:
тва че имаха пасив от два гола те са си виновни.За втори път днес,както и в Турция четриима гледаха докато турчина съвсем необеспокояван си вкара гола.Тва ли е класна защита???

Все пак говорим за днешния мач. В Турция можехме и Х да завършим, можеше и с 5 да паднем.
Да, защитата за българските стандарти ни е много класна. Няма безгрешна защита, дори тези на Челси снощи детински се разминаваха с топката, само че нямаше кой да се възползва.

Това е мойто мнение де, не ангажирам никой с него :wink:

Последна промяна [ OVeRMiND ] на 29 Сеп 2006, 10:58, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 23:50 
Легендарен флуудър

El_Salvador написа:
Бешикташ бяха смачкани при 2-0 ама Ганьо реши да остави работата за продълженията. Сега на Ганьо му остава да оплаква шанса и да се тупа колко му е велика публиката.
Противникът се унищожава докрай! ЦСКА по традиция показа страхотен дух в евротурнирите и, пак по традиция се уплаши като поведе с 2-0 и допусна обрат.

За тва говоря и аз.Трябваше да се натиска до края на редовното време и ако тогава няма вече сили да се пази резултата.Бешихташ бяха натиснати за 10 минути и пуснаха 2 гола.За какво говорим въобще???Като е почнато нещо трябва да се кара докрай.Все имаха сили още 10 минути да натиснат ЦСКА,а не да се прибират.Но станалото - станало.Толкова с купата на УЕФА за българските отбори.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 23:55 
Пишете, о, братя
Аватар

Цитат:
Бешикташ бяха смачкани при 2-0 ама Ганьо реши да остави работата за продълженията. Сега на Ганьо му остава да оплаква шанса и да се тупа колко му е велика публиката.
Противникът се унищожава докрай! ЦСКА по традиция показа страхотен дух в евротурнирите и, пак по традиция се уплаши като поведе с 2-0 и допусна обрат.

Аз пък друг мач на ЦСКА с подобно развитие не си спомням в близките 10 години ? Напротив, спомням си миналата година два спечелени с много дефанзивна тактика.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2006, 00:02 
Пишете, о, братя
Аватар

Аз говорех конкретно за европата :wink: . За мачовете с Левски ясно, че от край време го има това.
Факт е, че трябваше да обезглавим осакатените резняци. Сега пак всички ще си казваме другата година... и така до безкрай.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2006, 00:06 
Легендарен флуудър

ЦСКА трябва да започне отначало и с отбора,и с ръководството и с треньора,но тва е мое мнение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2006, 00:07 
Пишете, о, братя
Аватар

Цитат:
ЦСКА трябва да започне отначало и с отбора,и с ръководството и с треньора,но тва е мое мнение.

Абсолютно !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Сеп 2006, 08:39 
Пишеща машина
Аватар

Защитата на ЦСКА е магическа. Котев,Тунчев,Илиев и Тиаго Силва не спряха да тичат 90 минути,дадоха всичко от себе си. И голове отбелязаха,пак тези защитници,и в атака неуморно тичаха цял мач. Нормално е накрая умората да си каже думата,малко преди последния сигнал Вальо получи схващане,тука си казах всичко свърши.И защо? Главно заради проблемите в офанзиовен план,един много слаб Гиьом да Зади,млад и още неопитен Манолов.Смените на Котев и Велизар ни обрекоха,плюс контузиите на Фуртадо и Сакалиев,нямахме нападение.Защитниците се принудиха да играят като нападатели.Бешикташ са много слаб отбор,видя се.Подарихме им мача.
Нагло е да се твърди,че защитата стояла и гледала как турците бележат,най-малкото защото тези момчета се раздадоха 90 минути,изкараха си въздоха,само и само за да обезличат нападателите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 98 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща