Дата и час: 21 Яну 2026, 19:30

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Доколко вярвате на резултатите от изпитите в СУ?
Напълно 29%  29%  [ 31 ]
По-скоро да 37%  37%  [ 39 ]
По-скоро не 22%  22%  [ 23 ]
Изобщо 12%  12%  [ 13 ]
Общо гласове : 106
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2005, 18:33 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
U see I'm importanat now, the authorities even try to mock me with U B ARCTIC. . . what are you trying to say. . . I'm arctic cub beacause I'm flooded with diamonds, 3 carats in my left year, 8 on my wrist. . . that's why I'm arctic, I'm cold. . .

изкарам 6.00 на изпита миналата година. Всички твърдят, че той бил по-лесен от тазгодишния. Може и да е така, но това нито зависи по някакъв начин от мене, нито пък вие щяхте да мислите, че е лесен, ако се бяхте явявали на изпита тогава.Напротив, щяхте да мрънкате колко е труден и тизкарам 6.00 на изпита миналата година. Всички твърдят, че той бил по-лесен от тазгодишния. Може и да е така, но това нито зависи по някакъв начин от мене, нито пък вие щяхте да мислите,

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2005, 18:34 
В началото бе словото

U see I'm importanat now, the authorities even try to mock me with U B ARCTIC. . . what are you trying to say. . . I'm arctic cub beacause I'm flooded with diamonds, 3 carats in my left year, 8 on my wrist. . . that's why I'm arctic, I'm cold. . .

изкарам 6.00 на изпита миналата година. Всички твърдят, че той бил по-лесен от тазгодишния. Може и да е така, но това нито зависи по някакъв начин от мене, нито пък вие щяхте да мислите, че е лесен, ако се бяхте явявали на изпита тогава.Напротив, щяхте да мрънкате колко е труден и тизкарам 6.00 на изпита миналата година. Всички твърдят, че той бил по-лесен от тазгодишния. Мо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2005, 18:35 
В началото бе словото

изкарам 6.00 на изпита миналата година. Всички твърдят, че той бил по-лесен от тазгодишния. Може и да е така, но това нито зависи по някакъв начин от мене, нито пък вие щяхте да мислите, че е лесен, ако се бяхте явявали на изпита тогава.Напротив, щяхте да мрънкате
колко е труден и тизкарам 6.00 на изпита мизкарам 6.00 на изпита миналата година. Всички твърдят, че той бил по-лесен от тазгодишния. Може и да е така, но това нито зависи по някакъв начин от мене, нито пък вие щяхте да мислите, че

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2005, 19:08 
В началото бе словото

[img]http://www.novinite.com/media/images/2004-07/37589.jpg

е така, но това нито зависи по някакъв начин от мене, нито пък вие щяхте да мислите, че е лесен, ако се бяхте явявали на изпита тогава.Напротив, щяхте да мрънкате
[/img]

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2005, 21:07 
В началото бе словото
Аватар

OOOOOoooo..just CHILL OUT!! :P

...шегувам се.

Разбирам, че "изненадата" е голяма...и доста неприятна...не знам какво да добавя към всичко вече казано...най-добре, ходи си виж работата...търси си правата.

Аз лично смятам, че изпита не беше изумено труден. Изкарах 5.01...което не е най-гениалната оценка, но смятам, че е реална имайки в предвид че ЗНАМ че не дадох всичко от себе си...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2005, 22:32 
В началото бе словото
Аватар

Абе хора, вярно, че аз повдигнах темата, но някои пък съвсем го обърнаха на пазар.
Тук сме, за да изразяваме мнения, които е нормално да са различни.
Първо да кажа, че съм съгласна, че не всички добри оценки са плод на корупция и шуробаджанащина. Но да твърдите, че тези неща ги няма изобщо и че няма ни един прецакан знаещ човек (нека това да не съм аз, да приемем, че се оправям до първата гара, баба ме хвали излишно, неподготвена съм и въобще с тая 2-ка за нищо не ставам-примерно), е смешно и наивно. Това беше причината да повдигна въпроса.
А аз моята работа ще си я видя, в това бъдете сигурни. И не защото искам да променя нещо, а само за да ви кажа резултата.
И наистина не виждам смисъла да пишете едно мнение по 18 пъти. Вярно, че съм с двойка, но разбирам и от веднъж!!!А вие???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Авг 2005, 23:34 
В началото бе словото

[/quote]
И наистина не виждам смисъла да пишете едно мнение по 18 пъти. Вярно, че съм с двойка, но разбирам и от веднъж!!!А вие???[/quote]

аз..такова..да се извиня 4е съм си побликувала отговора 1 милион пъти....просто като го пращах ми даваше грешка...за това пробвах да го пратя отново и отново...и ето го резултата...явно в последствие всеки опит се е побликувал..Извинете ме!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2005, 00:59 
Proud and Noble Man
Аватар

Ама моля ти се, няма никакъв проблем :) Повторението все пак е майка на знанието... Колкото до изпита, мога да кажа, че оценяването е абсолютно адекватно в 99 процента от случаите и тези мили хора с разните там Фърст Сертификейт (с който аз ИЗОБЩО не бих се хвалил, защото той се взима в 5-6 клас) и Адвансд (който пък отразява доста бегло нивото на владеене) просто да се сърдят на себе си и на никой друг. То и без това няма смисъл :lol:
Иначе диктовката беше елементарна, тестът изискваше само малко концентрация, а темите за Шорт Къмпъзишън бяхя АМА най-тъпите възможни. Чийрс! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2005, 02:29 
В началото бе словото
Аватар

Аз бях много разочарована като разбрах, че имам 5.01, но после видях, че не е чак толкова лоша оценката (даже напротив) ....
прочетох всички мнения и съм истински потресена от някой от тях...
Преодолейте тази злоба - тя вреди най-много на този, който я изпитва, а ВСИЧКО се връща(казвам това за N-ти път вече), никога не го забравяйте !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2005, 18:11 
Proud and Noble Man
Аватар

Добре казано 8)
Поздравления за добрата оценка - пожелавам ти да те приемат в желаната специалност, пък ако тя СЛУЧАЙНО е МО, може и колеги да станем :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Авг 2005, 19:32 
В началото бе словото

да,браво за оценката - наистина си е добра.абе между другото и аз взех тази година FCE със B,но изпита в софийския наистина няма нищо общо,имало е нещо общо преди като е имало лисънинг и спикинг,но вече пък ги няма.аз като гледах предишни години си е имало и диктовка и клоуз и рийдинг и всичко но ги е имало и тези два компонента.ние трябва само да благодарим за това.
а, и още нещо...как може някой да каже,че хората не се стараят да пишат най-точната оценка?та 5.01 лесно може да се закръгли на 5.00 например :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2005, 00:52 
От дъжд на вятър

лесно може и да недовидиш и да напишеш 5.10.. ама на, хората не правят такива приятни грешки, за жалост.......

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Изпитът по Английски език в СУ
МнениеПубликувано на: 08 Авг 2005, 15:15 
В началото бе словото
Аватар

Maichka написа:
Фактите са следните. Имам First Certificate, взет с B (за тези, които не знаят, по българската шестобална система това се равнява на 5). Уча английски от 12 години, работила съм с английски, превеждала съм от български на английски международни икономичиски проекти за вече бившото си училище (Търговска гимназия).
Според вас дали 2-ката ми на изпита ми по английски е истинска?
И по тая логика дали 3-ката ми по литература е истинска, а там имам и първи награди от 2 конкурса...
Интересно, не мислите ли?

Не е "интересно". Това са фактите. :!: И аз имам First Certificate взет с В, както и Advanced. Аз уча английски то 14 години. Не си само ти. Просто изпитът е на високо ниво. Аз успях да изкарам над 3.50 но се готвих. Имала съм мнооого по-добри резултати. Ти каде и как си се готвила? Аз знаех че ще е трудно и не съм разчитала само на английски. Кандидатствах и с история и имам 5.50 с което влизам. :) За литературата вече не мога да ти помогна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2005, 01:25 
В началото бе словото
Аватар

Аз имам 5.50 по история и 5 по английски без да имам никакви връзки където и да е,така че търсете проблема в себе си.И аз имам A на FCE,но изпита в СУ е малко по-труден.Кой още ще учи МО от вас?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2005, 03:47 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
Фактите са следните. Имам First Certificate, взет с B (за тези, които не знаят, по българската шестобална система това се равнява на 5). Уча английски от 12 години, работила съм с английски, превеждала съм от български на английски международни икономичиски проекти за вече бившото си училище (Търговска гимназия).
Според вас дали 2-ката ми на изпита ми по английски е истинска?
И по тая логика дали 3-ката ми по литература е истинска, а там имам и първи награди от 2 конкурса...
Интересно, не мислите ли?

Щом сме започнали да се самоизтъкваме аз пък имам взет TOEFL
Certificate PC version с резултат 213...., което е напълно достатъчно,
за да мога да уча в Американски университет.........както и да е
nevermind!!!
Изпитът тази година беше елементарен в сравнение с този преди 2
години.......просто времето не е достатъчно, а когато времето не е
достатъчно повечето хора се паникьосват!!!

Аз не се паникьосах!!! Честито на издържалите!!!! :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 135 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Изпитът по испански език

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

Ivette

29

2675

04 Авг 2007, 17:42

frutini Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Изпитът по чешки език

в КСК 2009-2010

zaeK MaturÁk

12

1480

19 Юни 2009, 15:45

zaeK MaturÁk Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Как се оценява изпитът по английски?

в КСК 2010-2011

SunnySummer

4

898

05 Фев 2010, 00:16

Etiainen Преглежда последните мнения