Дата и час: 22 Яну 2026, 20:05

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2006, 12:14 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Стигнах до третата страница и просто ми се насъбра нечовешко желание да пиша, така че моля да ме извините ако пиша нещо което е коментирано в следващите страници.

1. Конопа е едно МНОГО полезно растение. От него могат да се правят всякакви неща. Платове, въжета, хранителни продукти, хартия... Сега помислете тия с изкуствените продукти как ще рипнат. Също и тютюневите гиганти. Хех. Не искам да ви убеждавам в конспирации. То всъщност това не е конспирация, то си е корпоративна истина. Ако се заровите, ще видите че корпоративните интереси влачат света в неизвестна посока от 100-тина години. Но нейсе.

2. Болните от рак - по-добре ли е за тях да ги тъпчат с морфин/кокаин и етц, или могат да си пафкат?

3. Стигаме до всеобщите заблуди, дето са набивани от 'обществото'. Работите дето баба, мама и татко са ви казвали и поради които думата 'трева' звучи толкова страшно.

а) конопът е с пъти по-вреден от тютюна. Мне дами и господа, има доста полезни в-ва в него дори. Както и към коноптът пристрастяването е много по-трудно.

б) това че като изпафкаш два коза и започваш да се оглеждаш нервно за хероин е толкова смехотворно, колкото някой да ми каже че алкохолът е безвреден.

4. Хайде сега някой да ми обясни нещо. Кое е по-добре? Да изпиеш литър водка или да пафнеш? Хех. Наркоманите които не могат без кафе, цигари и алкохол са добри наркомани, а тия дето кротко в краят на деня разпускат с масурче, съвсем кротичко са отрепки и трябва да ги стерилизират и да ги бутат в лагери.

Нагласата на хората спрямо конопа, показва какво малко невежество /без да се обиждате, ама след като не сте пушили и не сте чели повечко по темата, означава че говорите наизуст/ и weapons of mass desinformation могат да направят с нещо. Демонизация. Ама нали знаете Гьобелс какво е казал: 'Една лъжа повторена хиляда пъти става истина'.

Та така... не агитирам никой, но ми се ще хората да са малко по-толерантни към нещата които не разбират. Не ви харесва - не пушите. Аз примерно не харесвам цигари - не пуша. Не харесвам силни алкохоли - не ги пия. Но не съм тръгнал да казвам как чичо Манчо, като се напие почва да чупи и да бие жена си, нали?

Хех... ей това много ме дразни... как някои наркомании/пороци /кафе, алкохол, цигари/ са добри, а други лоши...

P.S. И ей т'ва изказване ме разби: 'По-добре да се напиеш и да ти стане весело, отколкото да прибягваш до наркотици.' :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2006, 20:22 
Пишеща машина
Аватар

Мда...много добър пост :wink:

а относно това :
Цитат:
Хех... ей това много ме дразни... как някои наркомании/пороци /кафе, алкохол, цигари/ са добри, а други лоши...

Ами това си го има открай време и във всички сфери :wink: ...заговорът на слабите срещу силните...щом (почти) всички пушат и пият значи няма нищо лошо в това...щом двама купуват нещо забранено значи са утрепки :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2006, 22:50 
Вазов
Аватар

ами моя пост преди доста неща каза,затова ако искате си го прочетете пак,но смятам,че напиването не е по-добре от напушването.....лично аз смятам за по-добре второто поради много причини

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2006, 23:01 
Стенограф
Аватар

и алкохола, и тютюна и марихуаната са вредни :idea: нито едно не е безобидно

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Окт 2006, 23:05 
Вазов
Аватар

да така е......и въздуха в София е вреден........даже много така,че с какво ще се тровим или ще си мислим,че не се тровим все сме натровени :lol: (баси изказването направих :shock: )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2006, 15:36 
Пишеща машина
Аватар

http://www.actualno.com/news_77358.html

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2006, 21:32 
Легендарен флуудър

jantex написа:

Ето това се казва отговорна майка,която се грижи истински за детето си !!! Хвала на такива български юнашки майки !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2006, 14:13 
Пишеща машина
Аватар

THE_PARASITE написа:
jantex написа:

Ето това се казва отговорна майка,която се грижи истински за детето си !!! Хвала на такива български юнашки майки !!!

Ама тя е американка бе :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2006, 15:16 
Легендарен флуудър

jantex написа:
THE_PARASITE написа:
jantex написа:

Ама тя е американка бе :wink:

Тогава българките да влизат в час !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2006, 16:22 
Легендарен флуудър
Аватар

хаха аре да не слагаме нашите девойки на едно ниво с американките :lol:

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2006, 21:29 
Легендарен флуудър

Tripio написа:
хаха аре да не слагаме нашите девойки на едно ниво с американките :lol:

Еми те сами се слагат,поне от това което виждам по улиците.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Окт 2006, 02:55 
В началото бе словото

dormouse написа:
ами моя пост преди доста неща каза,затова ако искате си го прочетете пак,но смятам,че напиването не е по-добре от напушването.....лично аз смятам за по-добре второто поради много причини

Ако някога съм се излагала като кифла, то е било когато съм под влияние на алкохол. А тревата ме отказа от лошото напиване. Имам зависимост, но тя е към кафе и цигари(разбирай синьо виктори :wink: ). Когато липсват последните две всеки може да разпознае звярът в мен. А когато няма марихуана - просто няма. И аз пуша от доста време, но никога не ми се е допушвало коз толкова, че да стана нерва. Но няма ли кафе и цигари - ела да видиш какво става...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2006, 22:05 
В началото бе словото

THE_PARASITE написа:
Tripio написа:
PARASITE, като толкова мразиш тревата и наркоманите, ходи стани кука!

Аз не мразя никой.Не само на куките им пречат наркоманите(на тях им е работата да им пречат),а също така и на много хора.Не ми е приятно да гледам неадекватни младежи на всеки ъгъл,защото каквото и да си говорим това си е наркотик,а наркоманията не е хубаво нещо.

ей това е проблемът, че хората приемат наркоманите за престъпници благодарение на тъпите медии и твърде успешната американска пропаганда против дрогите
на полицаите им е работа да се занимават с престъпниците
к'во престъпление е аз да изпуша една трева вкъщи на дивана преди да си пусна някой забавен филм бе, простак? хаха с тия дето пушат трева никой не трябва да се занимава щото те не са по-различни от всички други хора и не са физически зависими към никакво вещество, пристрастяването към тревата е нещо като пристрастяването към ползването на интернет и т.н.
а тия дето употребяват хероин или кокаин имат нужда от адекватна медицинска помощ и подкрепа от близките и семейството, но само ако сами я поискат
полицаите да ходят да хващат истинските престъпници - там е разликата между дилър и потребител

ела да ме видиш колко съм неадекватен като изпуша една трева, ти к'во си представяш, че ти се завива свят и виждаш цветни триъгълничета ли бе, соц. кенеф?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Тревата
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2008, 18:17 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
Vintersorg написа:
Тревата е наркотик. Хората, които употребяват, нямат акъл! Точка!

Все едно да кажеш на бялото черно, ш'ви се не знаят дивотиите!!! 8)

Дай па да сложим многоточие ахахаххааа Масовите коментари заредени с предрасъдъци и несъстоятелни убеждения ме разбиха с крайността до която стигнаха :bounce: То не бяха неадекватни младежи,който пуши е тъпак,тревата е първата стъпка ала бала и мармота си свива блънтче (за който не го е виждал да се начади и може и да го зърне хахаха).Както вече бе отбелязано,който не се е напушвал просто става смешен с мненията си по въпроса,защото робува на общоприетите представи,а по други теми се биете в гърдите като изявени индивидуалисти,ба!
Пушил съм,пуша и вероятно ще пуша и в бъдеще,отпуска ме,разтоварва ме и го правя само с компания. Не се чувствам затъпял,не изглеждам затъпял и не съм затъпял,кои сте вие да твърдите обратното хахаха Чаделеца разчупва гледната точка по един или друг начин,а дали е вреден-разбира се,няма чиста проба удоволствие.И да притъпяват се сетивата,но един опитен потребител винаги може да се отрезви,когато ситуацията го изисква. А когато сте се наковали с алкохолец на мотика,можете ли да направите това? Всичко опира до самоконтрол и индивидуалност. Ако желаете да се запознаете с въпроса по-обстойно с цел една градивна и смислена дискусия,заповядайте:
http://promena.org/

Пиис,и не мешайтеееее чадел и алкохол,НИВГА :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Тревата
МнениеПубликувано на: 06 Апр 2008, 18:21 
Форумен екстремист
Аватар

Благодарил (а): 55 пъти.
Не съм пробвал, няма и да пробвам... по мое субективно мнение (може да звучи бабешко) с нея се почва и се минава на по-твърди субстанции... Това важи с пълна сила за хора с по-слаба воля...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Следваща