Дата и час: 17 Яну 2026, 15:21

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Приемате ли увеличение на цените на градския транспорт
НЕ - сегашните цени дори са високи за качеството на услугата. Парите не се изразходват ефективно. 83%  83%  [ 96 ]
ДА - парите са малко, затова услугата е лоша. 3%  3%  [ 4 ]
ДА - услугата ще се подобри при увеличение на цените 7%  7%  [ 8 ]
ДА - услугата ще се подобри при увеличение на цените 7%  7%  [ 8 ]
Общо гласове : 116
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Сеп 2006, 20:42 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
явор написа:
Da BuzZ, със Stark имате сериозни комплекси. Престанете да се заяждате. Примерът ми си беше доста добър.

Ако ревнеш преставам

:wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Сеп 2006, 14:00 
Летописец Виртуоз
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Da BuzZ написа:
Аз обаче преставам. Гледай го това какво бълнува. За някакъв гръб говори, източване, опитва се да сравни несравнимото... Съвсем превърта. :lol: :lol:

явор написа:
Искам внимателно да видиш колко е бюджета на Общините в София и да го разделиш на населението и. Надвишва в пъти(на глава от населението) този на коя да е Община в страната! (За справка от Топлофикация са източени пари колкото е бюджета на Община Варна) Не разбирате ли, че живеете на гърба на страната. Айде по-леко с това да е безплатно всичко. България не е богата страна!

Де да бълнувах... и хич не е несравнимо.

По темата: Някой има ли подробна крта на линиите,з ащото тази, която е на сайта на Градски транспорт хич нищо не се разбира от нея :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2006, 15:09 
В началото бе словото
Аватар

Аз смятам също да си извадя карта след като получа книжката. Малко ще ми е трудно пеш или с колело...а за поскъпването мога да кажа че България освен демократична и правова е и социална държава роля която тя трябва да изпълнява. Компанията за градски транспорт се явява точно в положението на социалната ръка на държавата. За издържането на подобни институции са длъжни не безработните студенти или пенсионери. Хората от сферата на бизнеса и на материалното производство са несравнимо по-богати и съответно трябва да плащат по-големи данъци.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2006, 22:37 
Летописец Виртуоз
Аватар

Da BuzZ написа:
яворчо, какво пак не си разбрал.
На сайта на СКГТ има три падащи менюта с номерата съответно на автобусите, тролеите и трамваите. Като цъкнеш на номер, му излиза маршрута с имената на улиците, както и в колко часа и коя част от седмицата, колко коли има по линията. Какво не му разбираш на това, смея да кажа доста ясно онагледяване? Трагедия си. :lol:

Aйде виж моля ти се тея маршрути. На 5 пробвах и картинката не се зареди! Аз от къде да знам имената на спирките!

П.П. А това за данъците... въобще не съм съгласен. При прогресивни данъци хората нямат стимул да печелят повече пари от дадена граница... пък и това стимулира гражданите да окриват данъци!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 30 Сеп 2006, 23:18 
Неебателна.
Аватар

Благодарил (а): 806 пъти.
яворе, купи си карта на градския транспот, от едната страна е на автобуси,тролеи и трамваи, от другата на маршрутките:)

м/у другото от 1.10.2005 цените на градския транспорт в Бургас бяха съответно 60 стотинки за автобус 70 за маршрутка. При условие, че там има 3 основни линии, които покриват почти целия град и автобусите по баш най-основната (211) са в най-ужасно състояние, толкова разбрицани автобуси в София още не съм видяла :? :roll: Яворе, София е богата община по-простата причина, че около 70, ако не и повече процента от инвестициите на бизнеса са съсредоточени там...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2006, 16:45 
Летописец Виртуоз
Аватар

Da BuzZ ся като видя, че не е достатъчно информативно и почна да ми се подиграваш!

Мила, ако наистина има такива карти вероятно ще си купя. Благодаря ти. А за парите... не се определят само от инвестициите, а и от данъците. Това 70% наистина обаче доста фрапиращо изглежда (ако е вярно). От акцизи приходите също са доста големи... Мислиш ли, че от Нефтохим и Соди-Девня няма достатъчно постъпления. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2006, 23:41 
В началото бе словото
Аватар

280 и 94 смърдят гадно на мръсни чорапи :? Иначе са си много добри рейсовете, само добри неща мога да кажа за тях!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 89 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Градски транспорт София - билетче за куфар???!!

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в България

ven

20

3240

11 Яну 2009, 05:14

camel Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Градски транспорт - чета и не вярвам на очите си!

[ Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6 ]

в Новини

peterdi

84

4538

25 Сеп 2009, 18:18

peterdi Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Инициатива за въвеждане на нощен градски транспорт

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в България

bogomil

53

4932

25 Фев 2009, 21:16

chaplata Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. градски транспорт

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

кой повика кой почука

19