Дата и час: 20 Яну 2026, 16:21

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 09:09 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
В ректората на стол ходя само като е неотложно :) не за друго, ами храната е една и съща и на обед и вечер, и в понеделник, и във вторник, и в сряда... and so on, and so forth. Иначе по-добър стол от 33-то не съм виждала, хигиената няма да я коментирам, поне мазни чинии не съм виждала. Обаче храната е яка, вкарват разнообразие и (внимание!) дори ориза го правят вкусен! :P Така че не се плашете толкова, първокурсници, за левче ще си хапвате спокойно, само да нямате лекции в часовете, когато работи стола. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 10:46 
Постоянно присъствие
Аватар

В стола в Ректората съм яла 1 или 2п ъти и честно казано след това ме боля стомах доста :? Ходила съм и веднъж в стол в СГ и там не ми хареса
:? Иначе имам иедна приятелка от в Предучилищната и там в стола им готвят чат пат прилично. А когато сме имали упражнения в Биологическия сме ходили да обядваме в стола на УАСГ, там си плащаш всяко нещо по отделно и готвят добре :) Няма ексцесии с чубрица и олио :lol: :lol: :lol: и правят много вкусно руло Стефани :lol: НО като цяло не съм особен фен на столовете :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 22:32 
Пишете, о, братя
Аватар

Купете си печки "Раховец" и си гответе като не ви изнася.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 22:39 
Легендарен флуудър
Аватар

нищо им няма на столовете, дори и в Ректората е поносимо.. важно е количеството на храната ;)

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2006, 23:46 
Френски възпитаник
Аватар

Tripio написа:
нищо им няма на столовете, дори и в Ректората е поносимо.. важно е количеството на храната ;)

а начина по който е сготвена и хигиената ни съ ли важни

http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 11:02 
Пишеща машина
Аватар

Хакери против директор на столова

Ден 1-ви
Хакер влиза в обществена столова и с възмущение забелязва, че всеки може да развие солницата и да сипе вътре каквото и да е. Прибира се той вкъщи и пише гневно писмо на директора: "Аз, meG@Duc|, открих уязвимост на солниците във Вашата столова. Злоумишленик може да сипе в тях отрова. Вземете мерки спешно!"

Ден 2-ри
Директорът сред прочие делови писма прочита горното и вдига рамене: "На кой идиот може да му дойде това на ума?"

Ден 5-ти
Хакерът идва в столовата и сипва във всички солници отрова. Загиват 300 души, директора три месеца го влачат в следствие и съд и го оправдават за липса на престъпен състав. Хакерът пише писмо в стил "Видяхте ли?!!"

Ден 96-ти
Директорът купува солници със специално проектиран катинар с код. Посетителите чувстват, че някаква идея в тоя живот им убягва.

Ден 97-ми
Хакерът забелязва, че дупките в солниците пропускат сол в двете посоки. И не само сол. Той пише възмутено писмо на директора и пикае във всички солници. 300 човека престават да посещават столовата, 30 попадат в болница с отравяне. За капак пише на директора СМС "Как е?" Директора три месеца го мотаят по съдилища и му дават година условно.

Ден 188-ми
Директорът се заклева до края на живота си да няма нищо общо със заведения за хранене и мирно да пренася дървени трупи в Сибир. Инженерите разработват нова конструкция солници с едностранна клапа. Междувременно сервитьорките прибират старите солници и раздават сол по заявка.

Ден 190-ти
Хакерът гепва 1 нова солница от стола и вкъщи изучава устройството й. Пише гневно писмо на новия директор: "Аз, meG@Duc|, задигнах 1 солница и намирам този факт за възмутителен! Всеки може да задигне солница от Вашата столова!" Директорът - заклет трезвеник - прочита писмото, прибира се вкъщи и удря една водка.

Ден 193-ти
Хакерът отива в стола и вижда, че всички солници са закрепени към масите с вериги. На поредната сбирка на хакерите се похвалва със своите успехи и получава заслужена награда за защита интересите на обществото и потребителите. За щастие директорът не научава за това и няма да се пропие преждевременно.

Ден 194-ти
В рамките на гениално обмислена операция всички хакери от сбирката се промъкват в столовата и изсипват всичката сол в джобовете си. Хакерът meG@Duc| пише възмутено писмо на директора, че в тази столова няма никаква грижа към потребителя и всеки може да лиши честния човек от сол за един миг. Спешно са нужни дозатори на солта, работещи след логване с парола.

Ден 196-ти
Инженерите с пот на лицата работят над нов модел солница, докато сервитьорките пак раздават сол по заявка. Директорът си взема отпуск и заминава на Сейшелските острови, където се храни само в стаята си в хотела, избягвайки закусвални, ресторанти и барове.

Ден 200
Посетителите на столовата с ужас откриват, че за да си сипят малко сол, трябва да отидат при сервитьорката и да си покажат личната карта, за да получат специален 8-символен код за еднократна употреба за активиране на солницата. За черния пипер процедурата се повтаря.

източник : http://www.atakmim.com/index.php?action ... t=13&f=514

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2006, 15:43 
Пишеща машина
Аватар

Има ли столове в Студ. град ,които да бачкат събота и неделя?(спешно)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2006, 16:40 
Пишете, о, братя
Аватар

Никога не съм яла там, 1 път миналата година колегите за малко да ме придумат, ама на мен ми миришеше като манджите в детската градина и се отказах..не искам повече душевни травми :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2006, 18:24 
Пишете, о, братя
Аватар

Da BuzZ написа:
nestea написа:
Никога не съм яла там

Изпускаш шоуто. :wink:

не мисля, че ще съжалявам :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2006, 18:34 
(U+2205,∅)
Аватар

мисля да пробвам някоя манджа някога, когато съм много гладен, но иначе не слизам много към стола и магазинчетата, предпочитам някъде навън...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2006, 17:04 
Пишеща машина
Аватар

Мензите са чудесен пример за състоянието на нашата държава :wink:
(Трябва да се задоволяваш с гнусотии...)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 237 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Следваща