Дата и час: 19 Яну 2026, 08:28

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Фитнес зали около СУ
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2006, 17:29 
Стенограф
Аватар

Благодарил (а): 218 пъти.
не знам тук ли й е мястото на тази тема,но искам да попитам знае ли някой за фитнес зали около СУ,които да са предимно женски :roll: аз засега знам за една - "Атама",но искам да имам и резервен план ако нещо не ми допадне,че може би за разлика от много хора предпочитам да тренирам в по-обикновена и простичка фитнес зала,нещо не ми е комфортно в лъскавите такива :oops:

пп:сори че не пиша в темата за фитнеса,но там става въпрос за фитнеса в програмата на СУ,а аз исках да попитам за нещо странично :roll: ако я сметнете за излишна преместете ми мнението в старата тема :wink:

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2006, 21:06 
хромозоми XY
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Ами освен Атамата която ти казах има още няколко близо до Ректората. Едната се намира на улица Шейново в една офис сграда. Там не съм ходил и единственото което знам от познати е че е малко и скъпо. Другите зали които се сещам са трите на Атлетик. Две от тях се намират на ул. Оборище, а тази в която тренирах известно време е на бул. Янко Сакъзов. Но те също не са евтини. Когато ходех там, картата за 10 тренировки ми струваше 45лв и то с отстъпка че съм ученик. Веднъж съм ходил и във фитнес Ялта (намира се респективно във подлеза на Ялта). Уредите изглеждаха много модерни, но като цяло имаше вид по-скоро на кафе-бар отколкото на фитнес и не ми се стори подходящо лично за мен. Пиши ми ЛС ако те интерсува нещо друго за залите и да ти кажа кой е най-добрият избор според мен. :)

ГГФ: Господи, Готин Факултет

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2006, 21:54 
Стенограф
Аватар

Благодарил (а): 218 пъти.
мерси много за изчерпателния отговор,имаш ЛС :P или поне би трябвало,че нещо ми засече форума като го пращах :oops: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]