Дата и час: 19 Яну 2026, 16:36

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 67 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Въпроси за спецаиалност Туризъм
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2006, 17:31 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте,
искам да попитам студентите от специалността туризъм доволни ли са, пътуват ли (защото ми казаха,че много се пътувало из България, а и в чужбина) и къде си карат стажовете, защото имам намерение да кандидатствам точно това.

MUCKATA написа:
здр
много ме интересува да ви питам дали ако у4а география и след това карам магистратура туризъм мога да се занумавам и да работя в сферата на туризма

редактирано от Крематори: КИРИЛИЦА!

Последна промяна Franchesca на 08 Окт 2006, 17:50, променена общо 1 път

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2006, 17:45 
Легендарен флуудър

:lol: метлата! :x МЕТЛАТА! :evil: МЕТЛАТА! :twisted: МЕТЛАТА! :blob6:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2006, 17:58 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Няма тема за Туризъм, пък и аз не се сещам въобще хора от Туризъм да пишат...Като се появят, ще им направя тема. Нека сега ако някой знае, да и отговори.
Към девойката. Писането на КИРИЛИЦА е задължително. Както и доброто формулиране на заглавията, защото от твоето въобще не става ясно какво искаш да питаш.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2006, 18:40 
В началото бе словото
Аватар

хахахах нема такава логика
а бе мили4ка на мене ако така ми се налага да привли4ам внимание....
кви глупости им идват на хората на ум
не се ли се6та6 4е явно за 1 път пиша в тоя форум

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 08 Окт 2006, 22:38 
хромозоми XY
Аватар

Аз съм първи курс и едва ли мога да ти помогна много но все ще е повече от предните постове :lol: Интересно е. За пътуванията все още не знам много, но онзи ден ни събираха информация за лични карти и международни паспорти и според това, което чух, са щели да ни водят на практика (май) в Гърция. Стажовете предполагам си ги караш където се уредиш, където ти намери работа университетът, по бригади и т.н. А ако завършиш бакалавър география и магистратура туризъм, би трябвало да можеш да работиш в сферата на туризма. Защо да не можеш? Дори една доцентка ми беше казала че едва ли не било по-добре така, с което не съм много съгласен. Пък дали наистина е... Ми от мен толкова :lol:

ГГФ: Господи, Готин Факултет

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2006, 18:18 
Да живей словото
Аватар

castelo написа:
Аз съм първи курс и едва ли мога да ти помогна много но все ще е повече от предните постове :lol: Интересно е. За пътуванията все още не знам много, но онзи ден ни събираха информация за лични карти и международни паспорти и според това, което чух, са щели да ни водят на практика (май) в Гърция. Стажовете предполагам си ги караш където се уредиш, където ти намери работа университетът, по бригади и т.н. А ако завършиш бакалавър география и магистратура туризъм, би трябвало да можеш да работиш в сферата на туризма. Защо да не можеш? Дори една доцентка ми беше казала че едва ли не било по-добре така, с което не съм много съгласен. Пък дали наистина е... Ми от мен толкова :lol:

а така колега покажи че сме тук :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2006, 23:26 
В началото бе словото
Аватар

castelo написа:

еее
мерси един 4овек да напи6е не6то
а бе хора като не знаете стига сте писали само колкото да ви се вдига ранга

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2006, 23:28 
В началото бе словото
Аватар

:lol:[/quote]

а така колега покажи че сме тук :D[/quote]

еее наи-накрая от географията
мила ти какво мислиш ако у4а география и след това карам магистратура туризъм мога да работя в сферата на туризма
и наясно ли си как стават прехвърлянията

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 10:24 
В началото бе словото
Аватар

можеш да работиш в сферата на туризма дори и молекулярна биология, ако си завършила. то си зависи от теб какво те интересува и дали ще си намериш работа... просто, ако завършиш туризъм ти е малко по-лесно, а и можеш по-главни постове да заемаш. а колкото до прехварлянето, ако си приета география примерно, ти трябвя висок успех след парвата година, за да можеш да се прехварлиш туризъм. не знам колко точно, ама в нашия курс има много хора, които са се прехварлили от география.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 23:29 
хромозоми XY
Аватар

А стажът ти е в 6ти семестър (целият). Има изискване да работиш 15 седмици ако помня правилно. :)

ГГФ: Господи, Готин Факултет

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2006, 16:52 
В началото бе словото
Аватар

castelo написа:
А стажът ти е в 6ти семестър (целият). Има изискване да работиш 15 седмици ако помня правилно. :)

Да съвсем правилно помниш! А относно практиките те са няколко (2 или 3 в първи курс зависи как ви ги организират преподавателите, и във втори курс също трябва да има), като за разлика от минали години тяната продължителност е намалена и поради това от обиколни из цяла България, сега са по-ограничени. Аз в момента съм втори курс Туризъм и на нас също ни бяха казали, че може да ни водят в Гърция на практика, но така и не стигнахме до там. Не че не бяхме на половин час от Гърция, но така и не я видяхме!!! Дано за вас да успеят да го организират и да отидете до там, затова колкото се може повече хора трябва да имате валидни международни паспорти!!! Иначе практиката ви, където и да се провежда е най-готината част от обучението. Но географите също ходят на такива практики, дори техните са по-дълги, така че това не трябва да ти е основна причина да се местиш в туризма...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Окт 2006, 18:45 
В началото бе словото
Аватар

как е колеги?:)даммм...и аз говорих с една позната втори курс и тя ме"обнадежди",4е едва ли ще стигнем до Гърцийката,ама както и да е...нали ще сме си пък заедно...готино ще е и забавно...аз даже гледках сним4ици на девойката от тия прословути практики...аве,за да обобщя плямпаното дотук...ГОТСКА РАБОТА са тия практики:) :D :) 8) :!:

превземе света.
Зайко е велик.
Smile and I will smile with you!:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 67 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща