Дата и час: 19 Яну 2026, 21:19

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Колко пъти са ви късали на изпит?
Засега само един... 54%  54%  [ 13 ]
Два-три някъде 25%  25%  [ 6 ]
Знам ли, доста, вече не ги броя... 8%  8%  [ 2 ]
Шегуваш ли се, аз не помня да съм взел/а изпит от първия път ;)... 13%  13%  [ 3 ]
Общо гласове : 24
Автор Съобщение
 Заглавие: Да те скъсат на изпит...
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 16:48 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Благодарил (а): 0 пъти.
Не е сигурно най-подходящия момент, сесията е още/вече далеч, ама понеже днес ме скъсаха на шофьорския, съм на такава вълна...

Не знам за вас, мен лично не ме притеснява особено да ме скъсат на изпит, особено ако имам предварителна нагласа за това, ама някои хора се травмират за цял живот, едва ли не са готови да зарежат цялото следване заради единия изпит (тук навлизаме в благата тема за доц. Русчев, проф. Стойнов, проф. Токушев и други знайни и незнайни "герои", трениращи издържливостта на нашата психика :wink:). та, казвайте вие какво мислите по въпроса... нали все пак казват, че студент без двойка не може, така че предполагам всеки (илияне, за тебе знам, че нямаш такива оценки :wink: ) ще има мнение - как го изживява, случвало ли му се е въобще и т.н. :twisted:...

п.п. не можах просто да се сдържа да пусна една анкетка... :roll: :twisted: 8)

Щастливо безработна!!!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 16:51 
доказано жива
Аватар

ооооо, Нъ, и мен ме беше страх в началото като започнах- сега ве4е го приемам толкова леко, 4е си се у4удвам :lol: не помня на колко са ме късали, но са доста .май има само една сесия без нескъсан изпит :wink: е то не може без тръпка сега :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 16:56 
Легендарен флуудър
Аватар

Хубава анкета. :) Засега един път са ме късали.Ясно на какво. :twisted: Еми какво да ви кажа, мога много да говоря по темата, наистина на всеки му се отразява различно, много съм си мислила по въпроса... :roll: Минавала съм ту в пълна депресия ( идея да зарежа старанието в следването), ту ме избива на смях и непукизъм...Абе лудост, егаси... :? Сигурно става нормално в един момент...Но ти оказва влияние на психиката според мен - дори и да демонстрираш точно обратното, гадно е някак си...И ако е незаслужено се чувстваш ПЪЛЕН идиот, а някои са имали късмет и са се отървали без почти никакво натоварване...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 17:02 
доказано жива
Аватар

да, и аз като ме изпокъсаха още първата година на няколко предмета и реших да престана да следвам. :roll: знаех , 4е колкото и да съм у4ила винагои ще има субективен фактор , който винаги се прояввява и не се знае дали няма да се проявява върху мен или върху някой друг. обаче продължих, за добро или лошо ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 17:31 
Постоянно присъствие
Аватар

Късали са ме 2 пъти на един и същи изпит :lol: Не ми се промени настроението кой знае колко...яд ме беше,че за 3ти път трябва да мина материала :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 17:54 
Легендарен флуудър

Късали - май 3 пъти. Но са ме връщали "за след седмица" поне още толкова :P Всеки преподавател си има няк'ви свои виждания по въпроса с неподготвените студенти.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 18:36 
Стенограф
Аватар

засега не са ме късали на изпит, освен на листовките :oops: , крайно време е да имам 3ка или 2ка :) очаквам с нетърпение

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Да те скъсат на изпит...
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 20:17 
Живее, за да пише
Аватар

nrggirl написа:
Не е сигурно най-подходящия момент, сесията е още/вече далеч, ама понеже днес ме скъсаха на шофьорския, съм на такава вълна...

Не знам за вас, мен лично не ме притеснява особено да ме скъсат на изпит, особено ако имам предварителна нагласа за това, ама някои хора се травмират за цял живот, едва ли не са готови да зарежат цялото следване заради единия изпит (тук навлизаме в благата тема за доц. Русчев, проф. Стойнов, проф. Токушев и други знайни и незнайни "герои", трениращи издържливостта на нашата психика :wink:). та, казвайте вие какво мислите по въпроса... нали все пак казват, че студент без двойка не може, така че предполагам всеки (илияне, за тебе знам, че нямаш такива оценки :wink: ) ще има мнение - как го изживява, случвало ли му се е въобще и т.н. :twisted:...

п.п. не можах просто да се сдържа да пусна една анкетка... :roll: :twisted: 8)
хеййййй споксссс и мен ме скъсаха на изпита -а ма от 2рия път си го взех така 4е няма стра6но:))) а за късане- 6е ви кажа след 1вата ми сесия..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 20:32 
В началото бе словото

Късали са ме само по Семейно и Наследствено право. Но на поправката се справих благополучно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 21:34 
Легендарен флуудър
Аватар

Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
AILA написа:
Късали са ме само по Семейно и Наследствено право. Но на поправката се справих благополучно.

божеее, доживях да срещна тук колега V курс. здравей, колега! :roll: :wink:...
иначе семейното не е ли от по-лесните тая година бе, аз съм се наплашил здраво за търговското и трудовото... ама вече имам опит с "късането", няма да се шашкам :roll: :lol: 8)...

Щастливо безработна!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 11 Окт 2006, 23:47 
wild child
Аватар

А защо няма отговор "Никога не са ме късали"? :wink:
Не ми се е случвало на мен, но смятам, че за да те скъсат или трябва абсолютно нищо да не знаеш и да нямаш елементарна обща култура във връзка с дисциплината, или преподавателят да е силно садистичен (има и такива, чувала съм :lol: ). Тия приказки за "лошия късмет" с въпроса, личното отношение и бла-бла..........не знам, нещо им нямам вяра :?
А да- и не мога да си представя как човек може да отиде напълно неподготвен на изпит ( с изключение на някакви обективно супер екстремни ситуации, разбира се) :shock:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2006, 09:16 
metal angel with daemons inside
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Толкова пъти са ме късали,че вече не ги помня :lol: Че на някои и по няколколко пъти :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2006, 09:27 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
Дваж са ме късали, с листовките стават триж. Абе не е приятно усещането, обикновено зверският непукизъм ме обхваща преди изпита, а не след него :P

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2006, 10:15 
В началото бе словото

nrggirl написа:
божеее, доживях да срещна тук колега V курс. здравей, колега! :roll: :wink:...
иначе семейното не е ли от по-лесните тая година бе, аз съм се наплашил здраво за търговското и трудовото... ама вече имам опит с "късането", няма да се шашкам :roll: :lol: 8)...

Ами нас ни изпитваше само Методи Марков (тогава беше още асистент), тъй като на Цанка Цанкова й се наложи да отсъства продължително време. Вярно, че и аз не знаех някои неща както трябва, но и той беше безпощаден, ако се объркаш нещо. Иначе не съм вече и V курс, затова и рядко влизам в този форум :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 12 Окт 2006, 12:32 
Пишете, о, братя

A защо в анкетата няма отговор и за тия,които не са ги късали(не ,че аз съм от тях де)?Това си е дискриминация. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща