Дата и час: 16 Яну 2026, 21:33

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2006, 10:19 
Летящите Пръсти
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Цитат:
Аз не участвах в пародията бг избори.

Честито, гласувала си за Първанов.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2006, 11:31 
Гурбангули Бердимухамедов
Аватар

Благодарил (а): 313 пъти.
И освен това си гласувала за това управленческата класа още по-малко да ни бръсне за сливата. Като не гласуваш, показваш, че си съгласна властта да прави каквото си иска без да те пита. Не те агитирам за никой кандидат, ама гласувай бе, да му се не види. Всеки се прави, че е над тия неща, а после мрънка. Заради тази липса на гражданска позиция пропастта между народа и управляващата класа се увеличава.
Който не гласува подкрепя до болка познатото ни заобикаляне на демократичните практики.

Казано с думи по-прости - като не гласуваш си даваш гъза без бой :evil:

Изображение

Правила на раздел "Мнения"
:cat: :albino: :cherry: :faroah: :cherry: :albino: :cat:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2006, 12:21 
с вишо
Аватар

Моето негласуване, заедно с това на още 60% от населението, беше протест срещу безобразието, което политическата класа упражнява над народа ни, и което заема все по-големи мащаби. Не съм съгласна властта да прави каквото си иска, без да ме пита, но тя го прави вече години наред. Безобразно, все по-нагло, все повече и повече. Не смятам, че ако подкрепя когото и да било от седемте кандидати, моят глас или гласът на който и да било гласоподавател ще има значение. Просто защото политиците НЕ СЕ ВЪЛНУВАТ КАКВО МИСЛЯТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ. За това българският народ има голяма вина, защото сме си стадо, както и да го погледнеш. Приемаме всичко, което ни наложат и освен да мрънкаме, не ни стиска да си надигнем главата.
Аз не съм над тия неща, повярвай ми. И ми пука какво става в България. Но забелязвам, че изборите вече не са (ако изобщо някога са били у нас) решаващ фактор. Ето например изборите за правителство- трите партии, които според предизборните си лозунги и очакванията на народа, би следвало да си съперничат, взеха, че в името на персоналната си изгода си спретнаха коалиция. Това не е ли гавра с избирателите? Имаше хора, гласували за НДСВ - срещу БСП, а те какво направиха? (давам просто пример).
А настоящите избори са повече от предначертани и предвидими.
И още нещо, в тези избори аз нямах избор- нито един от кандидатите не беше достоен за моя глас. Защото аз не подкрепям агенти на ДС, фанатици и поредните лицемери. Не, мерси.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2006, 13:55 
Вазов
Аватар

PrincessSuperstar написа:
Моето негласуване, заедно с това на още 60% от населението, беше протест срещу безобразието, което политическата класа упражнява над народа ни, и което заема все по-големи мащаби. Не съм съгласна властта да прави каквото си иска, без да ме пита, но тя го прави вече години наред. Безобразно, все по-нагло, все повече и повече. Не смятам, че ако подкрепя когото и да било от седемте кандидати, моят глас или гласът на който и да било гласоподавател ще има значение. Просто защото политиците НЕ СЕ ВЪЛНУВАТ КАКВО МИСЛЯТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ. За това българският народ има голяма вина, защото сме си стадо, както и да го погледнеш. Приемаме всичко, което ни наложат и освен да мрънкаме, не ни стиска да си надигнем главата.
Аз не съм над тия неща, повярвай ми. И ми пука какво става в България. Но забелязвам, че изборите вече не са (ако изобщо някога са били у нас) решаващ фактор. Ето например изборите за правителство- трите партии, които според предизборните си лозунги и очакванията на народа, би следвало да си съперничат, взеха, че в името на персоналната си изгода си спретнаха коалиция. Това не е ли гавра с избирателите? Имаше хора, гласували за НДСВ - срещу БСП, а те какво направиха? (давам просто пример).
А настоящите избори са повече от предначертани и предвидими.
И още нещо, в тези избори аз нямах избор- нито един от кандидатите не беше достоен за моя глас. Защото аз не подкрепям агенти на ДС, фанатици и поредните лицемери. Не, мерси.

а бе я лапай!

протест е това което направиха хората в Унгария, Франция, Гърция и др. как 60% няма да променят нищо ?
колко процента гласуха на парламентарните, а ? ако беше 80-85% то Меди Доганов нямаше изобщо да влезе в кабинета и ДПС щяха да са с 10-11 депутата
ИЗБОРИТЕ СА РЕШАВАЩ ФАКТОР ЗАЩОТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ РЕАЛИЗИРАТ ЧУЖДА ВЛАСТ, А НЕ Я ПРИТЕЖАВАТ! УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ КОНТРОЛИРАТ ЧРЕЗ ПРОТЕСТИ НА УЛИЦАТА, А НЕ ЧРЕЗ НЕГЛАСУВАНЕ ОТ ВКЪЩИ. Това от своя страна води до необходимост от ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, нещо за което болшинството от българското население най-малкото нз какво означава.......което ни отвежда до въпроса "Какво учат децата в у-ще( а както се вижда от горните постове спокойно моежем да добавим и университетите) по следните "обществени науки": история, философия, етика и право, литература?"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2006, 14:31 
В началото бе словото
Аватар

Moriarti написа:
ИЗБОРИТЕ СА РЕШАВАЩ ФАКТОР ЗАЩОТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ РЕАЛИЗИРАТ ЧУЖДА ВЛАСТ, А НЕ Я ПРИТЕЖАВАТ! УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ КОНТРОЛИРАТ ЧРЕЗ ПРОТЕСТИ НА УЛИЦАТА, А НЕ ЧРЕЗ НЕГЛАСУВАНЕ ОТ ВКЪЩИ. Това от своя страна води до необходимост от ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО

За протестите по улиците великият лидер е казал следното: "Нека танковете да дойдат". За кого да гласува човек, след като кандидатите са паравани на чужди интереси и дори след като бъдат избрани реално нищо няма да променят...
Парламентарните избори са нещо по-така. Но с всички коалиции, задкулисни игрички и празни обещания как да гласуваш за човек, обещаващ промяна, като повечето дотук, като знаеш, че единствената промяна ще е в начина на пълнене на джобовете и грабене от държавата?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2006, 15:46 
Вазов
Аватар

HUN73R написа:
Moriarti написа:
ИЗБОРИТЕ СА РЕШАВАЩ ФАКТОР ЗАЩОТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ РЕАЛИЗИРАТ ЧУЖДА ВЛАСТ, А НЕ Я ПРИТЕЖАВАТ! УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ КОНТРОЛИРАТ ЧРЕЗ ПРОТЕСТИ НА УЛИЦАТА, А НЕ ЧРЕЗ НЕГЛАСУВАНЕ ОТ ВКЪЩИ. Това от своя страна води до необходимост от ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО

За протестите по улиците великият лидер е казал следното: "Нека танковете да дойдат". За кого да гласува човек, след като кандидатите са паравани на чужди интереси и дори след като бъдат избрани реално нищо няма да променят...
Парламентарните избори са нещо по-така. Но с всички коалиции, задкулисни игрички и празни обещания как да гласуваш за човек, обещаващ промяна, като повечето дотук, като знаеш, че единствената промяна ще е в начина на пълнене на джобовете и грабене от държавата?

едно си баба знае, едно си баба бае...........

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2006, 17:49 
Летящите Пръсти
Аватар

HUN73R написа:

егати общите приказки. Ти или бъкел си нямаш идея от политика, или са те накарали нарочно да коментираш така нещата.
"Нещо по така" какво ще рече? Какво имаш против мажоритарния вот? Как така знаеш, че например Волен ще си напълни джоба? Защото си Ванга?

"АТАКА" например не използваха служебни коли-мерцедеси и призоваха и другите дешутати да го направят; предложиха намаляване на депутатските заплати; бяха против многото пари, давани за командировка от нашите избранници и т.н.

Това ли е "пълнене на джобове"? Всичко това беше отхвърлено от тройната коалиция.

Не отричам, че не може да стане. На теория. Това на теб обаче не може да ти бъде мотив да не гласуваш. Дори и за Първанов. Смешно е просто да говориш такива глупости...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2006, 22:27 
с вишо
Аватар

Между другото, какво ще кажете за "Шоуто на Слави" - 23.10.2006г. ???
Колко ли пари е гушнал от Първанката?
Пропаганда, майнааа :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Окт 2006, 22:28 
Легендарен флуудър

PrincessSuperstar написа:
Между другото, какво ще кажете за "Шоуто на Слави" - 23.10.2006г. ???
Колко ли пари е гушнал от Първанката?
Пропаганда, майнааа :shock:

Той откакто е в Би Ти Ви е подлога на властта.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2006, 07:54 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
"АТАКА" например не използваха служебни коли-мерцедеси и призоваха и другите дешутати да го направят; предложиха намаляване на депутатските заплати; бяха против многото пари, давани за командировка от нашите избранници и т.н.

Това ли е "пълнене на джобове"? Всичко това беше отхвърлено от тройната коалиция.

Не отричам, че не може да стане. На теория. Това на теб обаче не може да ти бъде мотив да не гласуваш. Дори и за Първанов. Смешно е просто да говориш такива глупости...

Добре, кажи... какво мислиш ще успее да промени сам Волен като го изберат за прездент? Защото той обещава доста неща, ама но повечето не зависят от него...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2006, 10:29 
Летящите Пръсти
Аватар

Каквото е в правомощията му на президент. А те не са много. Описал е нещата, които ще се опита да промени на официалния си сайт.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Окт 2006, 11:38 
В началото бе словото
Аватар

Цитат:
Каквото е в правомощията му на президент. А те не са много.

Точно тук е тънкият момент. Защото все още сме парламентарна република и докато парламента е съставен от десетина партий, каращи се за всичко и постоянно обмисляйки нови коалиции, отстъпвайки от обещанията си, само и само те да вземат решенията какви промени може да очакваме...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2006, 23:25 
Легендарен флуудър

:pottytrain5: Агент Гоце! :pottytrain4: Пусни му водата! :pottytrain5:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2006, 23:44 
Летящите Пръсти
Аватар

Joker написа:
:pottytrain5: Агент Гоце! :pottytrain4: Пусни му водата! :pottytrain5:

Добре, че ми напомни да влеза да видя тоя сайт.
Всеки път като пикая в СУ и виждам тия лепенки...
Мерси, даже си смених и подписа :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Президентски избори 2006 в България: вот без изненади?

[ Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11 ]

в Новини

MZ4

161

4310

30 Окт 2006, 20:44

FeverNew Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Президентски избори 2006

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Други

Iskren

16