Дата и час: 03 Апр 2026, 01:20

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 902 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 61  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2006, 16:10 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз лично искам да попитам колко ще е горе-долу билетчето(за студенти разбира се:))...все пак вече трябва по-често да се замислям по този въпрос :)
А по темата.....обожавам да ходя на театър и една малка мечта ми е да отида в Народния....И се надявам,че все някога ще се съберем и ще отидем и после хубаво ще обсъдим постановката:)
Аз лично снощи бях на театър.В Бугас имаше театрален фестивал,но отидох само на последното представление:"Жентиба" по Гогол.Самото организиране беше невероятно бързо и не можах дори да видя кой театър играе...и това в последствие се оказа голяма грешка.....Първите 10 мин стоях като тресната,чудейки се в мен ли е проблема.....но не би,хората просто си говореха на македонски:) :)
Беше едно,бих казала,незабравимо преживяване,а и на всичкото отгоре постановката беше добра :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 19:26 
Дивото зове
Аватар

Fervourrr написа:
Аз лично искам да попитам колко ще е горе-долу билетчето(за студенти разбира се:))...все пак вече трябва по-често да се замислям по този въпрос :)
А по темата.....обожавам да ходя на театър и една малка мечта ми е да отида в Народния....И се надявам,че все някога ще се съберем и ще отидем и после хубаво ще обсъдим постановката:)
Аз лично снощи бях на театър.В Бугас имаше театрален фестивал,но отидох само на последното представление:"Жентиба" по Гогол.Самото организиране беше невероятно бързо и не можах дори да видя кой театър играе...и това в последствие се оказа голяма грешка.....Първите 10 мин стоях като тресната,чудейки се в мен ли е проблема.....но не би,хората просто си говореха на македонски:) :)
Беше едно,бих казала,незабравимо преживяване,а и на всичкото отгоре постановката беше добра :)

Като решиш да ходиш на театър в Народния, ако ги има още "Хъшове" отиди на тях! Поне според мен си струва! Като ни заведоха цялата гимназия, накрая залата гръмна с "Да живее България!" :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Сеп 2006, 21:41 
В началото бе словото
Аватар

Да....представлението е невероятно.Определено си струва.Горещо го препоръчвам на всеки, който иска да види качествен театър!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 10:13 
От дъжд на вятър
Аватар

Определено,ако имам възможност ще отида на "Хъшове",толкова много награди отнесе и похвали,че просто трябва да се гледа:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Сеп 2006, 13:14 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
Fervourrr написа:
Определено,ако имам възможност ще отида на "Хъшове",толкова много награди отнесе и похвали,че просто трябва да се гледа:)

Горещо ти го препоръчвам,гледал съм го три пъти и пак бих го гледал.Състава и интерпретацията са страхотни :thumbleft:

Последна промяна Плазмодий на 21 Сеп 2006, 13:22, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 21 Сеп 2006, 10:14 
От дъжд на вятър
Аватар

Kato kaza,4e si gledal postanovkata 3 pati....i se setih,4e az pak li4no gledah 3 pyti `Omajna no6t`(jozian balasko)....moje da se kaje,4e nakraq bqh nau4ila replikite na izust i se smeeh predvaritelno na zabavnite momenti....Prepora4vam koito ne q e gledal i ima vazmojnost da go napravi :) I vse pak igrae Asen Blate4ki :)

pp: E ne mojah da razbera kak se puska PHO,za da pi6a na bg :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Сеп 2006, 12:59 
В началото бе словото
Аватар

taka kato ste zahvanali temata za teatur,6te mi se i na men da se namesq.sega 6te sum purva godina vSU,iurist4e 6te stavam,i mnogo iskam da polu4a malko pove4e informaciq za studentskiq teatur.ako nqkoi e po-zapoznat, 6te sum blagodaren ako spodeli pridobitite znaniq s men :)

whatever,po temata-az sum ot Pleven.Kakto mojete da si predstavite,nqmam vuzmojnosti za koi znae kakvi teatralni izjivqvaniq poradi devetata gluha v koqto ponqkoga mislq 4e se namira na6iqt grad.kakto i da e,vpe4atlenie mi napraviha kaloqn4ev i mutafova v kosmonafti.za pruv put gi gledah na jivo i ostanah porazen(vupreki leko komersializiranata pieska).

po povod hodeneto na teatur - nali tazi godina e 50tiq sezon na satiri4niq teatur?kato zapo4ne godinata,se nadqvam da si namerq aver4eta,s koito da hodim na teatur,puk posle i na bira ;)

P.S. sry za latinicata,no flextype-a mi se precaka

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 25 Окт 2006, 12:50 
В началото бе словото
Аватар

В Плевен театърът е много готин. Познавам някои от актьорите. Още повече, че ми е много присърце, защото се казва “Иван Радоев”…
Никой нищо не каза за Армията. Следващият месец се навършват 15 години от поставянето на сцена на “Секс, наркотици и рокендрол”, така че който не го е гледал – сега е моментът.
Ако ходите на театър групово, не си давайте парите за “Ах, този джаз” в Народния. Бях на предпремиерата и умрях от ужас. Чувам как Боб Фос се обръща в гроба….

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Ное 2006, 20:16 
В началото бе словото

http://cult.bg/ind_theater_fo_full.php?id=198&PHPSESSID=79d00d3817bafb6672856551de1fda10

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2006, 11:22 
Драскач

Да, и аз чух че Ах, този джаз не е добра. Ако не сте гледали "Хъшове", непременно го направете - още върви на голямата сцена.
Взела съм си билетче за Комедия на слугите в Армията, да видим какво ще се окаже. От там ви препоръчвам Секс, наркотици и рокендрол, но в Армията, не другаде. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2006, 18:30 
В началото бе словото

geritza написа:

Благодаря! :D Имам билети за 21. Ще ви разкажа после!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2006, 16:46 
От дъжд на вятър
Аватар

Скоро гледах "Да си вземеш жена от село" в Народния - огромно разочарование, като се има предвид, че никой нищо не ми беше говорил за тази постановка.

Клоунски костюми, странно повествование и въобще - освен актьорския състав, нищо хубаво не видях. :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2006, 17:44 
Пишете, о, братя
Аватар

Ние с приятелката ми утре ще ходим на това представление :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 16 Ное 2006, 13:34 
Драскач

Street Spirit написа:
...btw - сградата на Народния театър ме респектира ужасно (в положителния смисъл :wink: )-това е най-красивото сдание в столицата ни (по мое мнение)...

Аз си я снимах и съм си я сложила като wallpaper на телефона веднага след реставрацията. :lol: :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Ное 2006, 10:47 
В началото бе словото
Аватар

здравейте... Излезе новият моноспектакъл на Мариус Куркински "Сътресение" .Представлението е просто брилянтно.Гледах го в Пловдив и...останах без дъх.ЗАСЛУЖАВА СИ! Представлението е на 21.11.2006 от 19.00 в Сатирата...ако смятате да гледате отивайте колкото може по-бързо за билети. защото иначе няма да има.Ако Ви интересува нещо повече аз съм на разположение.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 902 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 61  Следваща