Дата и час: 16 Яну 2026, 20:57

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 202 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2006, 17:40 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Аз съм педагогика, ама задочно и сега става напечено, защото първите два изпита са на 14.11 и на 16.11. Искам да се обърна за помощ към някой по-голям (примерно втори курс или по-нагоре), за да ми разясни някои неща. Дадени са ни няколко теми за самостоятелна подготовка вкъщи, но информацията в тях е наистина много и ми се струва, че доста от нещата не са задължителни за научаване, но не съм сигурна. Ако някой може да ми окаже съдействие и му се занимава с мен моля да ми пише ЛС или на мейл-а sofiav@mail.bg. Много благодаря предварително ... а да, спешно е! :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 02 Ное 2006, 21:36 
В началото бе словото
Аватар

Дано се намери някой да ти помогне, въпреки че педагозите май не си служат много с този форум :wink:
А след това ти ще помагаш на тези,които са редовно.
Успех :wav:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Ное 2006, 00:32 
В началото бе словото
Аватар

Ами, ако мога с удоволствие ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 06 Ное 2006, 18:46 
Постоянно присъствие
Аватар

Ауууу сега ли е сесията на задочното... аз имам да взимам 1 изпит и уж щях да се явявам със задочниците :roll: Ама не ми е много ясно как ще стане :lol: Лъвче, каква помощ ти трябва?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 14 Ное 2006, 14:00 
В началото бе словото
Аватар

Насоки за изпита по "обща психология" при баба Дочка?
Иначе се справих днес с първия изпит по "увод в педагогиката". Писа ми 5. Можех и повече да изкрънкам, но ме домързя :)
realsugar, значи "увод" - 14.11, психология - 16.11, "история" - 5.01 и "социология" - 19.01. Успех! Ако имаш полезно инфо за мен, моля пиши!
Успех и на мен :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2006, 10:22 
Постоянно присъствие
Аватар

Еми ако пишеш и преподавателите кои са мога и да помогна :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2006, 21:53 
В началото бе словото
Аватар

Еничарова по историята и Тепавичаров по педагогическа социология ... психологията утре я отписах вече ... 10х

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Ное 2006, 22:55 
Постоянно присъствие
Аватар

Виж си ЛС ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Ное 2006, 21:01 
В началото бе словото
Аватар

Е защо само на ЛС обменяте ТОЛКОВА ЦЕННА информация :shock:
Разкажете и на мен бе хора, моля ви:) искрено ви моля :)
Социология?
Психология?
История на образ.?
Увод в педаг.?
А вие информационни и хигиена нямате ли? Ако ги имате и за тях кажете :) Много ще помогнете и ще цъфна точно ей така :flower:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2006, 09:29 
Постоянно присъствие
Аватар

хехеех ами кажи си преподавателите де :)
Информационните и хигиената не трябва да те притесняват :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2006, 14:04 
В началото бе словото
Аватар

realsugar написа:
хехеех ами кажи си преподавателите де :)
Информационните и хигиената не трябва да те притесняват :)

Олеее..ще ми помогнат :wink:
Та значи
История на образованието: Чавдарова(лекции) и Цонева(упр)
Педагогическа социология:Тепавичаров(лекции) и Върбанова(упр)
Обща психология: Христова(лекции) и Октомврийски(упр)
Увод в педагогиката:Попов(лекции) и Павлова(упр).
Това са,дано са същите :)
Много е хубаво,че информациоонните и хигиената не трябва да ме притесняват,но ЗАЩО :?: :roll:
Хайде,дар Божи,чакам отговор :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2006, 15:27 
Постоянно присъствие
Аватар

Nazi написа:
Та значи
Много е хубаво,че информациоонните и хигиената не трябва да ме притесняват,но ЗАЩО :?: :roll:

На мен ми бяха същите, само асистентката по увод не. :)
История на образованието - ако си писала доклади за устния ще се справиш, аз писмения - лекциите и учебника са предостатъчни; Цонева е супер!
пед. социология -ако си ходила на упражнения това ще ти е от голяма помощ, пък и те самите помагат на изпита
обща психология - теста си е кофти, ама прочети учебника внимателно - всички въпроси са от него ;)
ИКТО - не знам кой ти е и как/какво ви преподава, обаче на мен ми беше много интересно, а за изпита бях чела...1 ден само
увод - попов диктува много хубаво така че мисля, че лекциите са достатъчни, но мисля че има някои теми които само в учебника ги има, ама те са 2 малки книжки, споко ;)
Хигиена - учебника ти стига ;) даже аз върнах 1 миналата седмица , може да се възползваш, ако някой не го е прибарал още :lol:
Дано съм била полезна :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2006, 17:20 
В началото бе словото
Аватар

realsugar написа:
Nazi написа:
Та значи

На мен ми бяха същите, само асистентката по увод не. :)
История на образованието - ако си писала доклади за устния ще се справиш, аз писмения - лекциите и учебника са предостатъчни; Цонева е супер!
пед. социология -ако си ходила на упражнения това ще ти е от голяма помощ, пък и те самите помагат на изпита
обща психология - теста си е кофти, ама прочети учебника внимателно - всички въпроси са от него ;)
ИКТО - не знам кой ти е и как/какво ви преподава, обаче на мен ми беше много интересно, а за изпита бях чела...1 ден само
увод - попов диктува много хубаво така че мисля, че лекциите са достатъчни, но мисля че има някои теми които само в учебника ги има, ама те са 2 малки книжки, споко ;)
Хигиена - учебника ти стига ;) даже аз върнах 1 миналата седмица , може да се възползваш, ако някой не го е прибарал още :lol:
Дано съм била полезна :)

Хммм...:) колко лесно звучи всичко :)
история-да,доклад съм писала,даже мислеь още един,но май няма да смогна:) какво точно ми помага това-задава по-малко въпроси ли на изпита?
социология-малко ме обърка:),защото на мен лично упражненията май не са ми много полезни:) Жената е доста симпатична и може да ти говори до утре,но общо взето тя просто влиза и започва да говори,при което аз (а и не само) се чудя какво общо има това с лекциите :roll: Можеш ли да ми кажеш какво точно ви е представлявал изпита,защото на нас Тепавичаров ни каза,че работел по желание на клиента и че било рано да мислим за изпит още:) Знам само,че ще ни пращат в разни училища,за да правим социологическо изследване.Вие правихте ли такова?
Психология-а нещо повече за това прословуто тестче можеш ли да кажеш? На кое се набляга примерно.
Ох,ще спра дотук (засега :) ),че доста неща те питах и не знам кога ще смогнеш. Много много мерси предварително :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 24 Ное 2006, 11:09 
Постоянно присъствие
Аватар

[quote="Nazi"][/quote]
Хммм...:) колко лесно звучи всичко :)
история-да,доклад съм писала,даже мислеь още един,но май няма да смогна:) какво точно ми помага това-задава по-малко въпроси ли на изпита? -> не, имах предвид, че като си писала доклад ще ти е по-лесно да си научиш за устния изпит, защото примерно на мен на устния ми се падна едната от двете теми, които бях писала :)
социология-малко ме обърка:),защото на мен лично упражненията май не са ми много полезни:) Жената е доста симпатична и може да ти говори до утре,но общо взето тя просто влиза и започва да говори,при което аз (а и не само) се чудя какво общо има това с лекциите :roll: ->има разбира се :) Можеш ли да ми кажеш какво точно ви е представлявал изпита,защото на нас Тепавичаров ни каза,че работел по желание на клиента и че било рано да мислим за изпит още:) -> При нас беше устен, влизаш, теглиш 2 теми, нахвърляш си основните моменти на едно листченценцецнце и почваш да говориш ;) Знам само,че ще ни пращат в разни училища,за да правим социологическо изследване.Вие правихте ли такова? -> Да, и гледай да ти е вярно, защото аз си бях оплескала малко мишените и заради това имах 5 на изпита :(
Психология-а нещо повече за това прословуто тестче можеш ли да кажеш? На кое се набляга примерно. -> Не помня вече на какво се набляга, помня, че ми се стори ужасно труден, въпреки че всички въпроси бяха от учебника, ама пак изкарах 5
Ох,ще спра дотук (засега :) ),че доста неща те питах и не знам кога ще смогнеш. Много много мерси предварително :wink: :roll: -> няма проблеми, питай си на воля ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2006, 15:19 
В началото бе словото
Аватар

Аз изкарах изпита по психология едвам едвам ... минах метър както се казва. Доста беше гадничък ... наистина всичко е от "Христоматия ...", но на мен от там ми беше доста трудно да чета ... Така че, дупе да ти е яко ... При Попов се справих доста по-добре! Той човекът си е просто Слънце. Много помагаше и не написа нито една двойка (официално) ... Там не е толкова сложно ...

Риал ... за съжаление не съм получила ЛС :( Ако не ти е проблем, споделяй направо в темата .. Сега ме мъчи социометричното проучване, да имаш някаква "мостра" :) и моля, метни някое друго съветче ... Мерси много!!!

П.С. Аз съм задочно, хигиената, информационните и възрастова психология са ми втори семестър ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 202 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Следваща