realsugar написа:
Nazi написа:
Олеее..ще ми помогнат
Та значи
История на образованието: Чавдарова(лекции) и Цонева(упр)
Педагогическа социология:Тепавичаров(лекции) и Върбанова(упр)
Обща психология: Христова(лекции) и Октомврийски(упр)
Увод в педагогиката:Попов(лекции) и Павлова(упр).
Това са,дано са същите

Много е хубаво,че информациоонните и хигиената не трябва да ме притесняват,но ЗАЩО
Хайде,дар Божи,чакам отговор

На мен ми бяха същите, само асистентката по увод не.

История на образованието - ако си писала доклади за устния ще се справиш, аз писмения - лекциите и учебника са предостатъчни; Цонева е супер!
пед. социология -ако си ходила на упражнения това ще ти е от голяма помощ, пък и те самите помагат на изпита
обща психология - теста си е кофти, ама прочети учебника внимателно - всички въпроси са от него

ИКТО - не знам кой ти е и как/какво ви преподава, обаче на мен ми беше много интересно, а за изпита бях чела...1 ден само
увод - попов диктува много хубаво така че мисля, че лекциите са достатъчни, но мисля че има някои теми които само в учебника ги има, ама те са 2 малки книжки, споко
Хигиена - учебника ти стига

даже аз върнах 1 миналата седмица , може да се възползваш, ако някой не го е прибарал още
Дано съм била полезна

Хммм...

колко лесно звучи всичко
история-да,доклад съм писала,даже мислеь още един,но май няма да смогна:) какво точно ми помага това-задава по-малко въпроси ли на изпита?
социология-малко ме обърка:),защото на мен лично упражненията май не са ми много полезни:) Жената е доста симпатична и може да ти говори до утре,но общо взето тя просто влиза и започва да говори,при което аз (а и не само) се чудя какво общо има това с лекциите

Можеш ли да ми кажеш какво точно ви е представлявал изпита,защото на нас Тепавичаров ни каза,че работел по желание на клиента и че било рано да мислим за изпит още:) Знам само,че ще ни пращат в разни училища,за да правим социологическо изследване.Вие правихте ли такова?
Психология-а нещо повече за това прословуто тестче можеш ли да кажеш? На кое се набляга примерно.
Ох,ще спра дотук (засега

),че доста неща те питах и не знам кога ще смогнеш. Много много мерси предварително